Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Da li se i Vama dešava?

U poslednje vreme mi je već nekoliko članica tražilo podatke za uplatu i od tad tajac, pa i nakon mojih poruka, a na sajtu su. Uopšte ne razumem u čemu je fora, kao da je postala zabava. Znam da negativne ocene u ovom slučaju nisu moguće, osim neutralne, ali svakako mi ni to ništa posebno ne znači nego me više iritira ta gimnastika. Da li i Vi imate ovih čestih situacija u poslednje vreme?
2024 03 13
Non stop, ali da u poslednje vreme se i meni cini da je cesca pojava nego inace. Deluje mi da je generalno opala kultura na sajtu barem u poredjenju sa vremenom kada sam se uclanila. U inbox cesto dobijam poruke npr ''500?'' umesto ''Pozdrav, da li moze za 500?'' nije da ja sad nesto patim od formalnosti, sta vise, mrzim nepotrebno persiranje i forsiranu finocu, ali valjda se zna neki red 🤷‍♀️Isto tako i poruke za razmenu iako je naznaceno da radim samo za predmete iz omiljenih na svakom oglasu pojedinacno, neostavljanje utisaka i ostali znaci manjka nepostovanja nekih nepisanih pravila sajta. Sad kad razmislim vecina clanica koje su mi u poslednje vreme trazile podatke su htele uzivo preuzimanje, ne znam da li ih na kraju ipak mrzi da dolaze ili u cemu je fora x-)
2024 03 13
> IsidoraC96: > Non stop, ali da u poslednje vreme se i meni cini da je cesca pojava nego inace. Deluje mi da je generalno opala kultura na sajtu barem u poredjenju sa vremenom kada sam se uclanila. U inbox cesto dobijam poruke npr ''500?'' umesto ''Pozdrav, da li moze za 500?'' nije da ja sad nesto patim od formalnosti, sta vise, mrzim nepotrebno persiranje i forsiranu finocu, ali valjda se zna neki red 🤷‍♀️Isto tako i poruke za razmenu iako je naznaceno da radim samo za predmete iz omiljenih na svakom oglasu pojedinacno, neostavljanje utisaka i ostali znaci manjka nepostovanja nekih nepisanih pravila sajta. > Sad kad razmislim vecina clanica koje su mi u poslednje vreme trazile podatke su htele uzivo preuzimanje, ne znam da li ih na kraju ipak mrzi da dolaze ili u cemu je fora x-) Haha dobro je, dakle nisam jedina ;)
2024 03 13
Niste jedini, konstantno se dešava. Kao što Isidora kaže, nije samo to, već manjak kulture generalno. Kad mi neko samo napiše "Mere." , želudac mi se okrene. Ja sam počela da pravim svoju crnu listu, i dodajem sve te koji tako pitaju svašta nešto, pa ne kažu ni hvala, takodje te koje traže podatke pa ispare itd. Listi nikad kraja.😂
2024 03 13
> Her_Fashion: > Niste jedini, konstantno se dešava. Kao što Isidora kaže, nije samo to, već manjak kulture generalno. > Kad mi neko samo napiše "Mere." , želudac mi se okrene. > Ja sam počela da pravim svoju crnu listu, i dodajem sve te koji tako pitaju svašta nešto, pa ne kažu ni hvala, takodje te koje traže podatke pa ispare itd. > Listi nikad kraja.😂 Manjak kulture je tek priča za sebe. ali me baš zanima da li je toliko učestalo i kod ostalih članica kao kod mene što se dešava u poslednje vreme, a crna lista mora da postoji kad već ne postoji opcija "block" ;)
2024 03 13
Da, evo pre par dana clanica trazila da joj pantalone sa 1400 spustim na 1000 rsd. Ja pristala, ona kaze uplatice odmah, trazila podatke… posle 2 dana javlja se, kaze na putu, odustaje, izvinjava se… ne znam sta da kazem…
2024 03 13
> Her_Fashion: > Niste jedini, konstantno se dešava. Kao što Isidora kaže, nije samo to, već manjak kulture generalno. > Kad mi neko samo napiše "Mere." , želudac mi se okrene. > Ja sam počela da pravim svoju crnu listu, i dodajem sve te koji tako pitaju svašta nešto, pa ne kažu ni hvala, takodje te koje traže podatke pa ispare itd. > Listi nikad kraja.😂 Pocela sam i ja tako, posto ima ponavljaca u inboxu :')
2024 03 13
Moje mišljenje je da kad već imamo platformu gde možemo da zaradimo neki novac, bez da plaćamo proviziju, porez državi i ostalo, da se bar potrudimo da napišemo mere u opisu. Jeste cimanje, ali to se skoro uvek pita. Dodatne slike su već previše, ako se sve jasno vidi. Danas nema kulture ni na ulici, u marketima, pošti, iza ekrana gde te niko ne zna će biti još gore. Više se živi preko mobilnog, tu je i nestala ljudskost
2024 03 13
Veruj mi i pored navedenih mera neretko dobijem pitanje za mere koje su vec navedene u oglasu 😂 jedino sto zaista ne merim su oversized stvari (mada i tu stavim duzinu) jer je vise puta bilo “ aa nista kratki su rukavi jako “ (ramena su spustena, zato je dimenzija manja) ili “ aaaa nista preveliko mi je ja nosim S (da, oversized je ) 😂
2024 03 13
> luciana: > U poslednje vreme mi je već nekoliko članica tražilo podatke za uplatu i od tad tajac, pa i nakon mojih poruka, a na sajtu su. Uopšte ne razumem u čemu je fora, kao da je postala zabava. Znam da negativne ocene u ovom slučaju nisu moguće, osim neutralne, ali svakako mi ni to ništa posebno ne znači nego me više iritira ta gimnastika. Da li i Vi imate ovih čestih situacija u poslednje vreme? Upravo imam takvu situaciju i ne znam sta da radim. Koliko jos da cekam odgovor, da li je odustala ili ne. A dala sam joj podatke za uplatu i napisala da sam zbog nje oznacila da je prodato.
2024 06 26