Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Kako da vratim predmet?

Slučajno sam označila predmet kao prodat. Htele sad da dopunim oglas podacima i greškom kliknem pogrešno dugme. Da li moram opet da postavljam predmet ili mogu nekako da poništim oznaku prodat i da vratim u prodaju?
2024 04 04
> Papricica: > Slučajno sam označila predmet kao prodat. Htele sad da dopunim oglas podacima i graškom kliknem pogrešno dugme. > Da li moram opet da postavljam predmet ili mogu nekako da poništim oznaku prodat i da vratim u prodaju? Uđite na predmet i kliknite na "skinite oznaku prodato". Nalazi se ispod "Dodaj u omiljene predmete". :")
2024 04 04
Ovo je manji problem, ali mislim da bi trebalo uvesti neku opciju duple potvde o brisanju predmeta jer se često dešava da slučajno kliknemo i obrišemo, a obnavljanje oglasa je zabranjeno i ko će onda adminu objasniti kad dobije negativnu ocenu, da je slučajno kliknuo. Plašim se i da postavim to što sam slučajno obrisala baš iz tih razloga, a šteta je jer se gube i pratioci.
2024 04 04
> JiM009: > > Papricica: > > Slučajno sam označila predmet kao prodat. Htele sad da dopunim oglas podacima i graškom kliknem pogrešno dugme. > > Da li moram opet da postavljam predmet ili mogu nekako da poništim oznaku prodat i da vratim u prodaju? > Uđite na predmet i kliknite na "skinite oznaku prodato". Nalazi se ispod "Dodaj u omiljene predmete". :") ODLICNO! HVALA PUNO!! Nisam bila aktivna neko vreme na sajtu i sve sam pozaboravljala.
2024 04 04
> DoliBlack: > Ovo je manji problem, ali mislim da bi trebalo uvesti neku opciju duple potvde o brisanju predmeta jer se često dešava da slučajno kliknemo i obrišemo, a obnavljanje oglasa je zabranjeno i ko će onda adminu objasniti kad dobije negativnu ocenu, da je slučajno kliknuo. Plašim se i da postavim to što sam slučajno obrisala baš iz tih razloga, a šteta je jer se gube i pratioci. Oooh, ovo nisam ispratila za obnavljanje oglasa. Znam da na vecini drugih sajtova to nije problem. Tacno bih se zeznula. Hvala za info!
2024 04 04