Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novi sajt nije ok

> Vanesa72: > Prvo mi je sve bilo cudno… Sada mi je ok 😂 > Brzo se ukapira gde je sta postavljeno i zaista nije tesko. > Moderniji je , mislim da nije bas toliko los vec je promena na koju ne mogu svi da se brzo naviknu. > Zao mi je sto clanice pisu da ce napustiti Krpice zbog novog izgleda sajta. Meni zaista ne smeta , brzo sam sve ukapirala, fotografije su vece, jednostavno se uvecaju ( pricam o telefonu) > Vidim da sve lepo funkcionise, postavljaju se novi predmeti, ja sam takodje postavila nove i veoma je jednostavno. > Po meni su ovo vise kozmeticke promene izgleda sajta. Meni je problem sto ne mogu po brendu da pretrazujem.
2024 04 13
Da, dodala bih da dizajn izgleda jeftino i prazno, sklepano u besplatnim templejtima. Podseća me na Google oglase ili one pop up navlakuše koje svi preskačemo. Razgledanje novih predmeta je onemogućeno jer se vidi samo nekoliko poslednjih a nema više po stranama. Opis predmeta da se nađe je živa muka, gledaš gore, dole pa gde ubodeš. I tako....
2024 04 13
![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/0533f88de4fecb879c0975593bfe790d.jpg) Plus reklame koje iskacu na svakom koraku
2024 04 13
> Her_Fashion: > > Esprit21: > Da li imaš ikakvu ideju zašto su mi ovako mutne ove preview slike (pre nego što otvoriš predmet)? Sad sam postavljala i baš su loše, a realno to je najbitnija slika, koja treba da privuče kupca. Gledam kod tebe, nisu toliko strašne. Mislim da ti se samo cini. Svima su nam fotografije mutne
2024 04 13
> lokibg: > Da, dodala bih da dizajn izgleda jeftino i prazno, sklepano u besplatnim templejtima. Podseća me na Google oglase ili one pop up navlakuše koje svi preskačemo. Razgledanje novih predmeta je onemogućeno jer se vidi samo nekoliko poslednjih a nema više po stranama. Opis predmeta da se nađe je živa muka, gledaš gore, dole pa gde ubodeš. I tako.... Apsolutno se slažem sa svakom rečju.... Užas
2024 04 14
Ne idem preko tel. Sajt je bas los sada!! Bukvalno svaki domaci sajt koji promene, bude mnogo gori!1 Evo, rec Forum je skroz u dnu prve strane! Ova plava boja asocira na muski sajt. Ja kliknem na Zapamti me,ali neeee, stalno moram ispocetka da se ulogujem! Nepregledan skroz.
2024 04 15
Takodje, stoji mi da imam jednu neprocitanu poruku, ja ne mogu da je nadjem!
2024 04 15
Pozdrav svima! Meni se cini da sajt sada losije funkcionise nego ranije. Slike su kako koja...neke su dobre neke malo losije ali mozda to sve zavisi kako ko fotografise... Sajt se cesto diskonektuje cesto ima prekide bar kod mene. Da li se to jos nekome desava?
2024 04 15
Vec sam pisala u drugoj temi da mi se ne svidja nikako, moze da deluje moderno, ali mi ova moda nije prijatna oku. Nekako mi je depresivno. Usput mi smeta sto ne mogu da vidim omiljene predmete odredjenog clana, čiji me predmet zanima
2024 04 15
> smiodrag: > Pozdrav svima! > Meni se cini da sajt sada losije funkcionise nego ranije. Slike su kako koja...neke su dobre neke malo losije ali mozda to sve zavisi kako ko fotografise... Sajt se cesto diskonektuje cesto ima prekide bar kod mene. Da li se to jos nekome desava? Daaa, sigurno se svima dešavaju ti prekidi. Valjda jer je u izradi. Nadam se da će popraviti to.
2024 04 16
Novi sajt katastrofa,koliko je bolje bilo pre!Uzas!
2024 04 21
1 2 3 4