Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Novi sajt nije ok

@sajberstrip: Vezano za fotografije💕 - Ubacuju se normalno , mozete ubaciti koliko god zelite, brisati , menjati, dodavati… nikakav problem. Dok ucitava , predjite ispod da popunjavate ostale stavke , nije bitno kojim redom…dotle ce se fotke ucitati i to je to🤗 Sto se tice teme, - Resenja za nedoumice Dobra je ideja ali sad su toliko takvih tema clanice pootvarale … Al eto ocigledno se samo zuri da se ostavi utisak (popljuje) novina na sajtu umesto da se prvo pogleda jer nije komplikovano i po meni je zaista lepo uradjeno, finese se doradjuju i bice uskoro zavrseno. Malo se sada vec stisala bura oko svega ali eto bane jos po neka iznenadjena clanica a da pritom nije procitala da postoje smernice i objasnjenja za sve nejasnoce koje su vec napisane u temama.
2024 04 10
Ovo je užas. Vratite stari sajt , samo jezik follovs i sledbenici hahaha užas. Od svih jezika po malo. Drugo utisci negde ovaj broj negde onaj i odgovoreno iako nisam odgovorila na ocenu. 😂😂😂😂
2024 04 11
> ivanagajić000: > Ovo je užas. Vratite stari sajt , samo jezik follovs i sledbenici hahaha užas. Od svih jezika po malo. Drugo utisci negde ovaj broj negde onaj i odgovoreno iako nisam odgovorila na ocenu. 😂😂😂😂 Nije mi jasno to sa ocenama, bas sam imala ostavljanje i dobijanje utisaka i ne postoji nikakav problem! Cemu vise drama kad sve funkcionise normalno🤗 A da li pise follovs ili nesto drugo , to uopste zaista nije bitno…Kakvu to ulogu Vama igra realno?🤗
2024 04 11
> Vanesa72: > > ivanagajić000: > > Ovo je užas. Vratite stari sajt , samo jezik follovs i sledbenici hahaha užas. Od svih jezika po malo. Drugo utisci negde ovaj broj negde onaj i odgovoreno iako nisam odgovorila na ocenu. 😂😂😂😂 > Nije mi jasno to sa ocenama, bas sam imala ostavljanje i dobijanje utisaka i ne postoji nikakav problem! > Cemu vise drama kad sve funkcionise normalno🤗 > A da li pise follovs ili nesto drugo , to uopste zaista nije bitno…Kakvu to ulogu Vama igra realno?🤗 Postovana, smirite strasti, pustite svakog da ima svoje misljenje. Ok, vama je super sajt razumeli smo. I jedino vama ❤️samo ljubav
2024 04 11
A sta je follovs? Moze onda da pise i ติดตาม ako nije bitno
2024 04 11
jednom recju ODVRATNO! Ako hocu da pogledam neku fotku uvecano, moram da je prvo otvorim kao "vecu" pa tek onda u prirodnoj velicini....ne mogu da se "setam" levo-desno kroz fotke u prirodnoj velicini.....da ne spominjem koliko je nepregledno, opis predmata neupadljiv skroz, organizacija sajta i stranice KATASTROFA! Dok ne vrate stari sajt ja sam otisla i premestam "biznis" na drugi sajt.
2024 04 11
> Vanesa72: > Nije mi jasno to sa ocenama, bas sam imala ostavljanje i dobijanje utisaka i ne postoji nikakav problem! Evo ga problem, pisala sam u drugoj temi, strana 4: https://mojekrpice.rs/forum/t/618400/vratite-stari-sajt-ovaj-je-potpuno-bezveze?page=4& ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/eb77e685f9e26c66dc148c57ba645719.jpg) Edit: Nije mi namera da se ukljucujem u drame, ali da ima milion bugova i problema generalno, ima. Kao sto rekoh, novi "dizajn" mi se ne svidja, ali taj vizuelni deo mi je najmanji problem, funkcionalno ima problema koliko hoces, nista nisu resili, samo "nasminkali" sajt. Ja verujem da se na bugovima makar radi i da ce dovesti u red. U ovakvim situacijama bi Admin trebalo da otvori temu "Bug report" gde mozemo prijaviti bugove (bez drame), da bi isti bili uoceni i "popravljeni".
2024 04 11
> Her_Fashion: > > Vanesa72: > > Nije mi jasno to sa ocenama, bas sam imala ostavljanje i dobijanje utisaka i ne postoji nikakav problem! > Evo ga problem, pisala sam u drugoj temi, strana 4: > https://mojekrpice.rs/forum/t/618400/vratite-stari-sajt-ovaj-je-potpuno-bezveze?page=4& > ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/eb77e685f9e26c66dc148c57ba645719.jpg) > Edit: Nije mi namera da se ukljucujem u drame, ali da ima milion bugova i problema generalno, ima. Kao sto rekoh, novi "dizajn" mi se ne svidja, ali taj vizuelni deo mi je najmanji problem, funkcionalno ima problema koliko hoces, nista nisu resili, samo "nasminkali" sajt. Ja verujem da se na bugovima makar radi i da ce dovesti u red. U ovakvim situacijama bi Admin trebalo da otvori temu "Bug report" gde mozemo prijaviti bugove (bez drame), da bi isti bili uoceni i "popravljeni". Kod mene isto problem sa ocenama. Ili da se ovo popravi ili da se vrati stari. Meni iskreno nije bitno kako izgleda sajt samo da se greške poprave. 🙄
2024 04 12
Ja ne mogu da nadjem gde da vidim omiljene predmete neke clanice😂 ako iko zna neka pise
2024 04 12
> Vanesa72: > @sajberstrip: > Vezano za fotografije💕 > - Ubacuju se normalno , mozete ubaciti koliko god zelite, brisati , menjati, dodavati… nikakav problem. > Dok ucitava , predjite ispod da popunjavate ostale stavke , nije bitno kojim redom…dotle ce se fotke ucitati i to je to🤗 > Sto se tice teme, > - Resenja za nedoumice > Dobra je ideja ali sad su toliko takvih tema clanice pootvarale … > Al eto ocigledno se samo zuri da se ostavi utisak (popljuje) novina na sajtu umesto da se prvo pogleda jer nije komplikovano i po meni je zaista lepo uradjeno, finese se doradjuju i bice uskoro zavrseno. > Malo se sada vec stisala bura oko svega ali eto bane jos po neka iznenadjena clanica a da pritom nije procitala da postoje smernice i objasnjenja za sve nejasnoce koje su vec napisane u temama. Naravno, ali nema svako isti ukus kao Vi. Meni je isto lepsi ovaj novi sajt, sto ne znaci da mora tako svima. Nekome je jednostavno bolji stari i ima pravo na svoje misljnje, sto ne mora da odmah znaci da taj neko pljuje po novini, vec kao sto rekoh ne dopada mu se.
2024 04 12
> Snezana123: > Ja ne mogu da nadjem gde da vidim omiljene predmete neke clanice😂 ako iko zna neka pise Nema toga vise
2024 04 12
> Esprit21: Da li imaš ikakvu ideju zašto su mi ovako mutne ove preview slike (pre nego što otvoriš predmet)? Sad sam postavljala i baš su loše, a realno to je najbitnija slika, koja treba da privuče kupca. Gledam kod tebe, nisu toliko strašne.
2024 04 12
Sajt je ODVRATAN! Em je ružan, em je nepregledno, usla sam par puta da potražim nešto da kupim, ali naprosto sam odustala jer je sve off. Plus ove minijaturne fotke.....
2024 04 12
Kako se okrecu stranice na tek postavljenim predmetima?
2024 04 13
Ne, nije u redu da se fotografija otvara u novom prozoru da bi bila veca. 300 koraka dok se dodje do odluke o kupovini, jer nema ni slajd levo desno, prozor za poruku kada se ode na zelim ovo nema svoj frame, prvo sam mislila da mi je neka reklama iskocila. Drugo, opisi oglasa su nam sada svi zali Boze jer su se utumbali. Kod nekih izgledaju nabacano i natrpano jer novi dizajn nije ispratio da ovde VEC postoji na hiljade oglasa o kojima smo se kao clanovi trudili da budu lepo ispisani i pregledni.
2024 04 13