Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Ne mogu da postavim oglas

Da li se još nekome dešava da neće da učita slike i jednostavno ne može da postavi oglas? Bukvalno uđem izaberem slike i označim i sajt ih uopšte ne ubaci nego stoji i dalje onako kao početno prazno polje
2024 05 13
Malo duže treba da se sačeka. Verovatno je samo to u pitanju.
2024 05 14
> Tinaes: > Da li se još nekome dešava da neće da učita slike i jednostavno ne može da postavi oglas? Bukvalno uđem izaberem slike i označim i sajt ih uopšte ne ubaci nego stoji i dalje onako kao početno prazno polje Isto i meni sada
2024 05 14
Takodje, ista situacija. Bila sam preko telefona, na samsung pretrazivacu, odem na Google. I gomila reklama iskace, I neka njihova za prihvatanje uslova, gde ne mogu ni da prihvatim. Jedva sam iskljucila...svakako dodavanje za glas ne funkcionise. Ponovo sam na ovom sajt, nekih 10tak dana I mnooooogo je los. Nije ni cudo što I ne ide prodaja, kad baguje nenormalno sa svim ovim reklamama.
2024 05 14
I meni se desilo i taman kada mislim da nije ni poceo da aploaduje, samo se pojave. 😄 Verovatno samo malo duze mora da se ceka. Za to vreme mozete da popunjavate dole ostala polja.
2024 05 14
Da li se i vama desava da vam se stvaei obrisu iz garderobera?
2024 05 16
Pozdrav, kad kliknem na "postavi artikl" sajt me prebaci na neki levi sajt koji nema veze s Krpicama. Da li se još nekome to dešava?
2024 05 17