Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Viniri na zubima

Zdravo Zanima me da li neka clanica ima iskustva sa vinirima na zubima? Imam krivu gornju jedinicu i stomatolog mi je predložila da uradimo vinire na 10 zuba. Strah me je jer se bruse moji zubi koji su zdravi, ne bih da zbog estetike napravim sebi zdravstveni problem. Hvala unapred na odgovorima.
2024 05 14
Ja to nemam, ali imam implant za koji su mi rekli da je vecan, a on nije i nije potrajao ni 6 godina. Sada mi nude ipak most pa da brusim 2 susedna zuba, zdrava, zbog tog u sredini. Ni za zivu glavu ne brusi zdrave zube. Zbog 1 krive jedinice, da to sve upropastis. Bolje stavi neku protezu za ispravljanje ako ti vec smeta. Obicno nikada nista ovde ne komentarisem, ali sam ovde morala, jer zubi su najvazniji i videla sam, da sta god kazu, na kraju sami priznaju, da je prirodno ipak najbolje, da nista nije vecno bla, bla. Tako da proteza neka, ovo drugo ne. Cuvaj zube, srecno
2024 05 15
Hvala mnogo na odgovoru. Sada razmatram opciju da nosim folije, mozda moze tako da se ispravi. Ne znam ni sama, koliko stomatologa, toliko razlicitih misljenja.
2024 06 03