Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Pomoc-Posiljka

Da li neko zna sta znaci sledece. Dobila sam poruku od poste da mogu paket da presumerim na paketomat, nista nisam porucivala. Jos pise ime i prezime necije, nije firma u pitanju. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/a8195d45fc74975fbf42f94b2582dd4e.jpg)
2024 06 11
Mislim da je poštarina plaćena ako može da se usmeri na paketomat. Preuzmite pa vidite šta je. Lako se kontaktira pošiljalac ako je pogrešna adresa. Ako je samo mobilni pogrešan, nikom ništa, neće vam ni stići. Meni je tako jednom stiglo iz nagradne igre nešto neočekivano. 🤣 Otvarala sam paket kao da je bomba. 🤣
2024 06 11
Zasto bi otvarala uopste ako nista nije porucila mozda je isto neka muljacina u pitanju
2024 06 11
Moze u posti da proveri ko je i sta poslao. Mozda je broj pogresan,mozda je neko iznenadjenje,ne verujem da je mutljavina,a da ide preko poste. Taj neko ko je poslao,morao je imati podatke primaoca
2024 06 11
Pa moze to jeste bolje da ode da ne otvara nista ako nista nije porucila ..kazem samo mozda je jos neka navlakusa otkud znam vise ovo je postala smaracina
2024 06 11
Šta bi na kraju sa pošiljkom?
2024 06 12
Nikad mi nije Posta poslala poruku sa tekstom UKOLIKO ZELITE… sta bi na kraju?
2024 06 13
> Zlatna2020: > Nikad mi nije Posta poslala poruku sa tekstom UKOLIKO ZELITE… sta bi na kraju? Meni jesu nedavno
2024 06 13
> Zlatna2020: > Nikad mi nije Posta poslala poruku sa tekstom UKOLIKO ZELITE… sta bi na kraju? Sasvim uobicajno za ovu opciju preuzimanja koju nude.
2024 06 13
> Zlatna2020: > Nikad mi nije Posta poslala poruku sa tekstom UKOLIKO ZELITE… sta bi na kraju? Meni jeste i to baš danas, ali i očekujem pošiljku. :)
2024 06 13
> DoliBlack: > Šta bi na kraju sa pošiljkom? Koliko sam ja uspela da pohvatam, clanica samo otvara teme i nikad se vise ne ukljuci u iste. Evo ova tema, onda tema o reklamama, pa tema o krvarenju posle trenitnga. To su samo 3 poslednje...
2024 06 17