Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

nalog je verovatno hakovan ima pozitivne ocene od ranije cuvajte se
upload
2026 07 08
prevara
upload
2026 07 08
PerlaDolceVitta је превара.
2026 07 25
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
2026 07 26
Upravo mi je stigla poruka sa ovog profila. I zamalo sam nasela. Strasno je sta se dopusta na ovom sajtu. Vasi admini su reagovali i skinuli mi bez razloga proizvod sa etiketom zare sa profila, ali zato ove stvari dozvoljavate. Devojka ima 80 nesto negativnih i vi joj dozvoljavate flda i dalje operise na sajtu i da nanosi stetu.
2026 07 26
lekica2014 je hakovan profil
upload
2026 07 26
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
upload
2026 07 26
I koja je poenta? Admini ne reaguju, vama hakuju profile, ili salju kao meni prevare, sta treba da se uradi? Da s i pogasimo profile? Kome prijaviti slucaj dalje da reaguje, ovo su ozbiljne prevare sa karticama?
2026 07 26
Isto. Lekica2014
upload
2026 07 26
Malo lukaviji pokušaj prevare jer je prethodila strpljiva konverzacija.
upload
2026 07 26
Još jedan pokušaj prevare.
upload
2026 07 26
Još jedan pokušaj prevare.
upload
2026 07 26
Ja sam prevaru prijavila Mupu i Certu - sramota je koliko poruka ima na ovu temu a da admini ne reaguju. Znaju da naplacuju clanarine ali ne i da reaguju i da zastite sajt od ovakvih napada. Jedan prijavljen slucaj je trebao da bude dovoljan da reaguju. Ljudi, sav novac sa kartice su mogli da vam skinu, da su vam ukrali novcanik na ulici prijavili bi odmah, al ovde se samo prepricava na forumu. Za sat vremenena od mog pokusaja kradje, pojavilo se jos 20 za 2 sata. Koliko li jos profila ima, Boga pitaj.
2026 07 27
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo Profil za blokiranje
upload
2026 07 27
AnaB93 - sa tog profila mi je stigla poruka sumnjive sadržine
2026 07 27
1 2 ... 27 28 29 30 31 32