Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Objave, novosti, komentari moderatora /

Hakovani profili

Ocigledno hakovan profil
upload
2026 07 27
Ovaj sajt je postao nepodnosljiv za koriscenje kako su krenule promene. Bagovi, prevare, nepreglednost....
2026 07 27
> Medena87♥: > Upravo mi je stigla poruka sa ovog profila. I zamalo sam nasela. Strasno je sta se dopusta na ovom sajtu. Vasi admini su reagovali i skinuli mi bez razloga proizvod sa etiketom zare sa profila, ali zato ove stvari dozvoljavate. Devojka ima 80 nesto negativnih i vi joj dozvoljavate flda i dalje operise na sajtu i da nanosi stetu.
2026 07 27
Meni je upravo stigla poruka sa naloga koji ima preko 100 negativnih. Nisam koristila sajt neko vreme, nadala se da ce ga malo srediti, kako je i bilo planirano. Medjutim veliko razocarenje, mislim da je najpametnije obrisati nalog
2026 07 27
И ја сам дошла да пријавим AnaB93.
2026 07 27
Korisnica, pokušavala prevaru, poslala neku aplikaciju za posredovanje između kurirske službe i pošiljaoca. Iako je ona bila potencijalni kupac, aplikacija je meni tražila sve podatke sa prednje i zadnje strane kartice i čak i STANJE NA RAČUNU. Kad sam ostavila negativan utisak članici i napisala istinu, uzvratila je negativnim utiskom, kao da je poručila navodno neke patike( do kupovine uopšte nije došlo, niti sam ja imala patike u artiklima), a da je to bilo katastrofa i poslala poruku da ako ja uklonim svoj komentar, ona će svoj. Sad vidim da je njen komentar nestao, i da je blokirana, ali sad neki profil( verovatno njen novi) je ostavio negativan utisak i napisao 'hakovan profil'. Imam slike celog četa kao dokaz sa korisnicom, ako adminima treba uvid.
upload
2026 07 29
Ovo je taj drugi profil.
upload
2026 07 29
Aplikacija je navodno City Expres, sad kad vratim ovde poruke, vidim da su i druge članice imale problem. Način pisanja poruka je isti. Tako da pretpostavljam da se radi o istoj osobi. Ili o nekome ko hakuje profile.
upload
2026 07 29
Potencijalni prevarant! Sta se ovo desava na ovom sajtu!!!
upload
2026 08 01
> AdminRS: > Poštovani članovi, > ukoliko primetite da je sa Vašeg profila poslata poruka u kojoj se traže podaci sa kartice kupca, radi zloupotrebe podataka, promenite šifru na profilu. > Pošaljite nama linkove profila i tada ćemo ih privremeno blokirati, u saradnji sa vama. Negativne ocene koje dobijete biće obrisane kada profil bude siguran za korišćenje. > Svako dobro vam želimo
upload
2026 08 03
Upravo sam dobila ovu poruku. Pozdrav.
2026 08 03
I ja istu.
2026 08 03
Platforma je postala izuzetno nebezbedna za nove korisnike. Napravila sam profil i postavila prvi oglas juče, a već danas sam dobila dve Phishing prevare direktno u inbox. ​Apsolutno ne postoji nikakva filtracija botova, verifikacija novih profila, niti automatska detekcija sumnjivih linkova u porukama. Umesto da se osećam sigurno dok prodajem stvari, moram sama da izigravam detektora prevara.
upload
2026 08 03
Upravo sam dobila ovu poruku, molim Vas da reagujete.
upload
2026 08 03
Da li je sajt u opste pouzdan ? Sto se tice ostavljanja podataka sa kartica bankovnih ?? Pri uplati clanarine??
2026 08 03
1 2 ... 28 29 30 31 32