Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Lepota, stil, zdravlje /

Zdravlje /

Virusne bradavice, potrebni saveti!

Imam bradavice s vremena na vreme na rukama, probala sam toliko toga, ali ne odustajem! Pisite vasa iskustva, sta vam je pomoglo??
2024 06 21
Preko noci sam natapala tufer sa propolis kapima i zavijala prst u flaster, da ne dise... Preko dana sam kapila mleko od smokve i sacekam da se osusi... trajalo je negde oko mesec dana, ali sam bila uporna... Sta god da probate, neka je sa srecom🙏
2024 06 24
Bocnes sterilnom iglicom i staviš sok belog luka, moze i bez bockanja, ali duže traje sušenje. Verovatno i sa propolisom brze prodje kad se bocne bradavica
2024 07 13
Ako su to one sitne bradavice,one kao alergija,znaci ne one visece i velike - onda smokva! Otkine se list smokve ili mala nezrela smokvica,iz nje odmah krece "mleko" i nakaplje se svuda po bradavicama. I ponavljati nekoliko puta dnevno nekoliko dana. Ja sam ih ranije tako resavala. Kod mene je radilo 100%. Pojavljivale su mi se jednom godisnje, 3-4 godine za redom,i onda 15ak godina nisu i pre mesec dana opet. Po bezmalo celim sakama! Verujte mi da sam samo jednom namazala i proslo sve! Razumem da neko nema puno dvoriste smokvi kao ja.. ali uvek ih ima negde u komsiluku,po gradu,u kaficima, restoranima,parkovima.. na moru su bukvalno kao korov,iz kamena rastu.
2024 07 14
Za virusne bradavice mozete da koristite End warts 1x nedeljno, ali ga nažalost nema u Srbiji. Takodje moze se primenjivati Alfa beta film ili drugi magistralni preparati, savet je da svakako posetite lekara koji bi Vam postavio tačnu dijagnozu.
2024 07 22