Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Cc paket poskupjenje, post ekspres ostao isti

E ovako,Kod mene u Ca isporuku vrsi posta 32103,ne svaka. Kupac kad naglasi da zeli isporuku u posti,mora da zna koja posta vrsi isporuku. Tj,mora da zna postanski broj (moj je 32103)
2024 07 02
Je l ima negde spisak posti koje imaju tu uslugu? Je l paket isto stize sutradan ili prekosutra kao CC?
2024 07 03
Meni su u pošti danas rekli da isporuku u pošti radi svaka pošta, to je opcija Postexpress-a, kao što imate danas za danas, danas za sutra itd. Samo morate da znate broj pošte. Kad stiže paket nisam sigurna, danas sam prvi put slala na taj način i na potvrdi tu gde je napomena piše "nije garantovan rok uručenja"
2024 07 03
> cath95: > Postoji i mogućnost slanja PostExpress-om, da bude dostavljeno na paketomat. > U tom slučaju je potrebno znati broj paketomata, i pošiljilac plaća dostavu. > Cena dostave bez otkupa do 0,5kg je 220 dinara. hej, izvini sto ti pisem par meseci nakon ove objave, ali sam naisla na objavu a potrebna mi je pomoc. Mozes li mi reci kako se adresira kada posiljka ide direktno na paketomat? kako da osoba koja mi salje napise adresu, jel ima nesto posebno sto mora da oznaci?
2024 11 21
Slala sam ja juce posiljku koja ide direktno u peketomat Broj poste i adresa poste I potrebno je da se postarina plati prilikom predaje paketa Nisam sigurna koliko su bile teške čizme,postarina je bila 290 din
2024 11 23
1 2