Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Birkenstock Office je fejk

Naručila sam Birkenstock Madrid iz Office shoesa. Javno upozoravam članice da nisu original! Izuzetno dobra kopija da, original ne!!! Prvo su mi stigle u original kutiji koja nije Madrid koji sam poručila nego Arizona model. Kutija stigla sva polupana i prelepljena, direkt iz Office-a. Drugo, nemaju oznaku za kožu niti brojeve proizvodnje na gazištu,ne mirišu na kožno. Treće, pošto samoj sebi nisam verovala a imam Birkenke već jedne sam išla na blog "I love Birkenstock" pa sam se tamo dodatno uverila da su fejk. Četvrto, kada sam uporedila slike sa Office sajta i ono šta sam dobila, nema veze, da, liči ali samo liči. Stvar je u finesama, kopija je top ali je i dalje kopija. i moje stopalo zna da je kopija, a stopalo me ne vara. 5,6,7,8, 9 još parametara se nije podudarilo i deff su fejk. Budite obazrive, ja "proizvod" vraćam i sledećeg puta ga kupujem tamo gde treba, baš kao i prvog puta.
2024 07 27
Šta sam kupovala u Office, kupovala sam. Nema više.
2024 07 27
Ja sam htela prosle godine kod njih da kupim Ugg cizme, medjutim videla sam da se dosta zena zalilo kako nisu original. Odustala sam iako nisam mogla da verujem kako to jedna takva prodavnica moze da prodaje kopije.
2024 07 27
@Nenyanne I mene fascinira da poznat lanac prodavnica tako nonšalantno prodaje kopije... A recimo C&A pozatvarali u Srbiji zbog prešivavanja etiketa na kineske stvari
2024 07 27
> SvetlanaRadic: > @Nenyanne I mene fascinira da poznat lanac prodavnica tako nonšalantno prodaje kopije... A recimo C&A pozatvarali u Srbiji zbog prešivavanja etiketa na kineske stvari Nisam znala da su to radili, vala neka su ih onda i zatvorili. Nadam se da ce i ovi isto tako da zavrse.
2024 07 27
To bi mozda moglo da se resi ako se kontaktira firma ciji se ugled narusava prodajom kopija sa slikama i dokazima gde je kupljeno. Pa da se onda njihov pravni tim bavi daljom zastitom kako ugleda brenda tako i krajnjih potrosaca.
2024 07 27
> Nenyanne: > > SvetlanaRadic: > > @Nenyanne I mene fascinira da poznat lanac prodavnica tako nonšalantno prodaje kopije... A recimo C&A pozatvarali u Srbiji zbog prešivavanja etiketa na kineske stvari > Nisam znala da su to radili, vala neka su ih onda i zatvorili. Nadam se da ce i ovi isto tako da zavrse. Pa da, s tim što je C&A strana firma a taj prekršaj se radio kod nas, dok je Office domaća firma ako se ne varam... U tom slučaju pravila su "drugačija" ako me razumete 👀
2024 07 27
> SvetlanaRadic: > > Nenyanne: > > > SvetlanaRadic: > > > @Nenyanne I mene fascinira da poznat lanac prodavnica tako nonšalantno prodaje kopije... A recimo C&A pozatvarali u Srbiji zbog prešivavanja etiketa na kineske stvari > > Nisam znala da su to radili, vala neka su ih onda i zatvorili. Nadam se da ce i ovi isto tako da zavrse. > Pa da, s tim što je C&A strana firma a taj prekršaj se radio kod nas, dok je Office domaća firma ako se ne varam... U tom slučaju pravila su "drugačija" ako me razumete 👀 Da da znam na sta mislite 😕 nazalost tako je sve u ovoj drzavi, moze da radi ko sta hoce. Jedino sto bi mi mogli da uradimo u ovoj situaciji jeste da prosirimo informaciju o njihovoj fejk obuci gde god mozemo i onda ce ljudi prestati da kupuju kod njih ( ja se nadam).
2024 07 27
Ja za C&A imam potpuno drugaciju informaciju. To nije radila direktno C&A,vec srpsko rukovodstvo firme. I mislim da ih nisu zatvorili vec su se oni sami povukli jer su "izgubili poverenje u Srbiju".
2024 07 27
> lovesilver: > Ja za C&A imam potpuno drugaciju informaciju. To nije radila direktno C&A,vec srpsko rukovodstvo firme. I mislim da ih nisu zatvorili vec su se oni sami povukli jer su "izgubili poverenje u Srbiju". Znam, to sam i pokušala da kažem možda sam se loše izrazila... Poenta priče je da je strana firma odradila propisno, dok Office radi šta im se prohte
2024 07 28
Lepo kaže Esprit, dok ne popiju prijave i udare se po džepu nastaviće da posluju ilegalno
2024 07 28
Davno slutim da veći deo asortimana u Office Shoes je dobra kopija, ovo samo potvrdilo moju sumnju. Slažem se sa Esprit, prijaviti ih.
2024 07 28
> srebrna: > Naručila sam Birkenstock Madrid iz Office shoesa. > Javno upozoravam članice da nisu original! > Izuzetno dobra kopija da, original ne!!! > Prvo su mi stigle u original kutiji koja nije Madrid koji sam poručila nego Arizona model. Kutija stigla sva polupana i prelepljena, direkt iz Office-a. > Drugo, nemaju oznaku za kožu niti brojeve proizvodnje na gazištu,ne mirišu na kožno. > Treće, pošto samoj sebi nisam verovala a imam Birkenke već jedne sam išla na blog "I love Birkenstock" pa sam se tamo dodatno uverila da su fejk. > Četvrto, kada sam uporedila slike sa Office sajta i ono šta sam dobila, nema veze, da, liči ali samo liči. Stvar je u finesama, kopija je top ali je i dalje kopija. i moje stopalo zna da je kopija, a stopalo me ne vara. > 5,6,7,8, 9 još parametara se nije podudarilo i deff su fejk. > Budite obazrive, ja "proizvod" vraćam i sledećeg puta ga kupujem tamo gde treba, baš kao i prvog puta. Možda je neko od radnika zamenio, pa sebi uzeo original, ko zna šta rade... Baš ću svratiti do prodavnice da vidim kakvi su im modeli. Probala sam neke u radnji, ali nisam obraćala pažnju na detalje.
2024 07 29
@DoliBlack ta teorija bi bila uverljiva da je ovo prva žalba, mislim da se par puta ranije ovde pisalo na forumu za njihov Replay asortiman, recimo, da je fake isto...
2024 07 29
Pozdrav članicama! I ja da pitam kakva su vasa iskustva sa kupovinom u N-sportu, konkretno Liu Jo patike su mi se pocepale nakon dva nosenja?
2024 07 29
1 2