Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

SRAM VAS BILO ...

Ovo je poruka namenjena ADMINISTRATORIMA SAJTA TORBA KOJU SAM JA IZBACILA JE BILA ORIGINAL SA CODOM ako se imalo razumete u originale trebalo bi da znate da je bar cod validan i jedini ...jedini dokaz da je torba ili sta vec original..To sto ste vi izbrisali predmet nije bitno ..brze bolje delite negativne ...upozoravate da sa vama mora na vi ..TASTERUSAMA koje sede po ceo bogovetni dan i drukaju koga stignu bilo bi bolje da se late nekog posla ...osnovna kultura i pravilo je da me kontaktirate i pitate ili opomenete ako niste sigurni u to sto ja prodajem...NEVIDJENI EXPERTI TREBA DA BUDETE DA BI STE VI MOGLI DA PROCENITE STA JE ORIGINAL A STA KOPIJA...MORE...MORE LOUIS VUITTONA IMATE NA SAJTU KOPIJA..CHANEL..MONE..DESIGUAL..PRADA...CHOO..ITAKO DALJE I TAKO DALJE...Ja nisam juce dosla na ovaj sajt pa da ne znam sta i kako treba ali zna se sta vi kao administratori treba da uradite ..da li ja treba da va pustam sada linkove kopija vuittona i ostalih stvari ..NE NECU JER ME TO NE ZANIMA TO JE VAS POSAO A VIDIM DA SAMO JEDNA PO JEDNA IZLECE DA LI VI IMATE PREDSTAVU KOLIKO ZAISTSA KOSTA JEDNA LV TORBA I JEDNA SHOO TORBA I JEDNA PRADA TORBA I JEDNA HERMES TORBA ...SIGURNO NE KOSTA 5000 DINARA ILI 6000 DINARA
2024 08 16
bas citam sad ovo, jer ulazim na profil i vidim da su mi uklonjeni neki predmeti, bez naznake da ce biti! neke stvari aps nisu normalne, zar ne treba neki razlog da se napise zasto se nesto uklanja, i neka konverzacija da bude pre bilo koje odluke i bilo cega! Muka mi je stvarno da citam i nisam nikad 999999999 pravila koje imaju, a nevaze za sve ocigledno! a ovo Vase tek da ne komentrisem, jer je besmislen nacin za takav postupak! Jednom recju p a k a o!
2024 08 19
> Jsprodaja: > bas citam sad ovo, jer ulazim na profil i vidim da su mi uklonjeni neki predmeti, bez naznake da ce biti! neke stvari aps nisu normalne, zar ne treba neki razlog da se napise zasto se nesto uklanja, i neka konverzacija da bude pre bilo koje odluke i bilo cega! Muka mi je stvarno da citam i nisam nikad 999999999 pravila koje imaju, a nevaze za sve ocigledno! a ovo Vase tek da ne komentrisem, jer je besmislen nacin za takav postupak! Jednom recju p a k a o! Upravo sam ja ovo i pisala iskreno da vam kazem nije da cu da crknem zbog tog brisanja ali osnovno je da se obratis korisniku sajta a ne ovako ..Ponasaju se kao da su EXPERTI DA ONE PROVALJUJU KOPIJE ..ljudi rade 100 godina na tom radnom mestu da bi mogli da upozore sta je kopija a sta oroginal ...Da brisu kozmetiku ..brisu sta hoce ..dele negativne bezobrazno a LV kopije koliko zelis sram ih bilo
2024 08 20
Ako neko dodje do imena i prezimena adminiki, molim vas da mi javi, da su na Galapagosu doci cu da ih licno upoznam!! Mene maltretiraju 4 godine na isti nacin, nemam nijednu negativnu od kupca, one mi dale 2 😂 unistavaju mi prodaju svesno i namerno a u zivotu nikog nisam prevarila. Da ne pricam da kod mene moze da se vrati sve proveri preuzme licno i da sam u prodaji vise od 10 godina. Mnoge clanice koje zaista stavljaju i prodaju kopije posto za njih NE VAZE PRAVILA, sumnjamo da su to licno one. Koriste sajt za sebe, unistavaju sve druge prodaje, ranije si mogao naci ovde sta god ti padne na pamet i to po extra cenama jer se sve proda, sada nema NISTA sem babskih starih stvari iz 2000tih ko ce bre to da kupi, to nece zene da uzmu ni kad se poklanja! Nek se okoristavaju njihov je sajt nek rade sta hoce, ali cemu to da maltretiraju devojke ovde MASOVNO GODINAMA??? Ako neko ima bilo kakvu info ko su, molim vas posaljite ovde ili na privatan broj ostavicu!
2024 08 20
> Zlatna2020: > Ako neko dodje do imena i prezimena adminiki, molim vas da mi javi, da su na Galapagosu doci cu da ih licno upoznam!! Mene maltretiraju 4 godine na isti nacin, nemam nijednu negativnu od kupca, one mi dale 2 😂 unistavaju mi prodaju svesno i namerno a u zivotu nikog nisam prevarila. Da ne pricam da kod mene moze da se vrati sve proveri preuzme licno i da sam u prodaji vise od 10 godina. Mnoge clanice koje zaista stavljaju i prodaju kopije posto za njih NE VAZE PRAVILA, sumnjamo da su to licno one. Koriste sajt za sebe, unistavaju sve druge prodaje, ranije si mogao naci ovde sta god ti padne na pamet i to po extra cenama jer se sve proda, sada nema NISTA sem babskih starih stvari iz 2000tih ko ce bre to da kupi, to nece zene da uzmu ni kad se poklanja! Nek se okoristavaju njihov je sajt nek rade sta hoce, ali cemu to da maltretiraju devojke ovde MASOVNO GODINAMA??? Ako neko ima bilo kakvu info ko su, molim vas posaljite ovde ili na privatan broj ostavicu! Fora je da ti njima ne mozes da odgovoris na ocenu koju ti daju ...sto ce reci do njih ne mozes da dodjes ...A sta vi mislite ko su administratori ..pa nije ovo Limundo i KP ...da kad posaljes poruku u roku od pola sata dobijes odgovor i svaki put druga osoba komunicira sa tobom stavi ime i prezime ..ovde ovde su samonikle Administratorke koje su umislile da su experti za sve zivo //vec sam napisala ljudi koji kontrolisu kvalitet robe i koji gledaju kopiju i original debeeeelooo nazuljaju stolicu da bi doktorirali prepoznavanje bilo cega ..ovo sad sve neki strucnjaci prosto se zapitam da nisam promasila sajt ...o brisanju stvari necu ni da pricam ..parfeme brisu zenama..sminku ..jel boze moj one to prepoznaju odmah sta je kopija a sta ne ..odavno je ovaj sajt izgubio smisao dosta devojaka je napustilo sajt ....
2024 08 20
Moj neki zakljucak je da su ove sto svakodnevno obnavljaju oglase!
2024 08 20
Pa ovaj sajt i jeste za napustanje sa razlogom ali bi mi bilo zao da odem a da im se ne ….. ako me razumete posle svega! Dovoljno je da ulozite vreme u nesto i trud, da vam bude zao..
2024 08 20
> Zlatna2020: > Pa ovaj sajt i jeste za napustanje sa razlogom ali bi mi bilo zao da odem a da im se ne ….. ako me razumete posle svega! Dovoljno je da ulozite vreme u nesto i trud, da vam bude zao.. Bezobrazluk .. nevidjenih razmera ..nije meni za tu njihovu negativnu puca mi bas...Ali ne pravite nas budalama ..brises sta ti smatras da treba..mi smo u obavezi da im se obracamo sa VI ..da im vivkamo a one su unistile ovaj sajt ja sam ovde ne bas od samog starta sajta ali ubrzo posle toga ..ovakvo ponasanje ranije nije bilo
2024 08 21
> Sapisa: > Moj neki zakljucak je da su ove sto svakodnevno obnavljaju oglase! slazem se :D
2024 08 21
> Zlatna2020: > Ako neko dodje do imena i prezimena adminiki, molim vas da mi javi, da su na Galapagosu doci cu da ih licno upoznam!! Mene maltretiraju 4 godine na isti nacin, nemam nijednu negativnu od kupca, one mi dale 2 😂 unistavaju mi prodaju svesno i namerno a u zivotu nikog nisam prevarila. Da ne pricam da kod mene moze da se vrati sve proveri preuzme licno i da sam u prodaji vise od 10 godina. Mnoge clanice koje zaista stavljaju i prodaju kopije posto za njih NE VAZE PRAVILA, sumnjamo da su to licno one. Koriste sajt za sebe, unistavaju sve druge prodaje, ranije si mogao naci ovde sta god ti padne na pamet i to po extra cenama jer se sve proda, sada nema NISTA sem babskih starih stvari iz 2000tih ko ce bre to da kupi, to nece zene da uzmu ni kad se poklanja! Nek se okoristavaju njihov je sajt nek rade sta hoce, ali cemu to da maltretiraju devojke ovde MASOVNO GODINAMA??? Ako neko ima bilo kakvu info ko su, molim vas posaljite ovde ili na privatan broj ostavicu! Rado cu ici sa tobom, ma mislim sve je okej, svaceg ima ovde, ali valjda smo ljudi jbt zato komuniciramo pricamo, a ne brisanje i kao negativna. mislim van svake pameti. Ne znam ja kad vidim neku sliku gde su neke tri devojke, kao naslov sajta, ako su one adminke il sta vec, sve mi je jasno... mene jos kao drze u pratiocima, kao posmatraju - osecam se ko pre 300 godina zene bez prava glasa, jezivooo
2024 08 21
Evo prikljucicu se i ja. I menj su non stop brisale sminku kozmetiku. I onda stavljam samo garderobu i obucu. Kad god stavim a da nije garderoba i obuca obrisu. I mene zapratile. Ovo mi je drugi profil prvi sa dosta pozitovnih ocena mi blokirale bas zbog tih oglasa. Posto sam stavljala obe brisale i na kraju me blokiraju. Kao da sam nekog zeznula ostetila. Kako kazu daj mu vlast i videces kakav je. Odma se vazdignu,podignu u nebesa. Umisle da su ne znam sta. Pa ja sam vise stcari prodala na fejsbuku i licno nego ovde. Jer jel te brisale mi i onda sabotiraju a mozda bi neko kupio. Samim tim sto kod mene cene nisu neke velike. I onda sam odustala,samo stavim garderobu,obucu.
2024 08 26
Slazem se! Zbog admina sam par puta napustala sajt i onda iz dosade dodjem ovde da kupujem parfeme😂😂😂… Umesto da se bave onim sto treba i da skidaju kopije i prevarante sto se iz aviona vidi, oni skidaju nekima, drugima ne. Bar da su realnu i prema svima jednaki. Totalno neozbiljni admini. Kao skidaju mi par puta sminku i parfeme(bez razloga), a za sminku jer je batch stariji od 2 god, pa sto ne znaci da sam ja tu istu sminku kupila i otvorila pre 2 god znaci LOL. To je samo godina proizvodnje. Rok je tipa 24meseca od DANA OTVARANJA. Umirem😂😂😂
2024 08 28
> aleksandraou: > Slazem se! > Zbog admina sam par puta napustala sajt i onda iz dosade dodjem ovde da kupujem parfeme😂😂😂… Umesto da se bave onim sto treba i da skidaju kopije i prevarante sto se iz aviona vidi, oni skidaju nekima, drugima ne. Bar da su realnu i prema svima jednaki. Totalno neozbiljni admini. Kao skidaju mi par puta sminku i parfeme(bez razloga), a za sminku jer je batch stariji od 2 god, pa sto ne znaci da sam ja tu istu sminku kupila i otvorila pre 2 god znaci LOL. To je samo godina proizvodnje. Rok je tipa 24meseca od DANA OTVARANJA. Umirem😂😂😂 Tacno tako od otvaranja pa toliko ili toliko traje a i to je bezveze jer i posle roka moze da se koristi ..Parfem pa ja imam parfem star 20 godina ostalo mi malo cuvam ga kao suvo zlato ne mogu nigde da ga nadjem i sta sad njemu je prosao rok ..ma idiotizam ...
2024 08 29
> SuzanaT89: > Evo prikljucicu se i ja. I menj su non stop brisale sminku kozmetiku. I onda stavljam samo garderobu i obucu. Kad god stavim a da nije garderoba i obuca obrisu. I mene zapratile. Ovo mi je drugi profil prvi sa dosta pozitovnih ocena mi blokirale bas zbog tih oglasa. Posto sam stavljala obe brisale i na kraju me blokiraju. Kao da sam nekog zeznula ostetila. Kako kazu daj mu vlast i videces kakav je. Odma se vazdignu,podignu u nebesa. Umisle da su ne znam sta. Pa ja sam vise stcari prodala na fejsbuku i licno nego ovde. Jer jel te brisale mi i onda sabotiraju a mozda bi neko kupio. Samim tim sto kod mene cene nisu neke velike. I onda sam odustala,samo stavim garderobu,obucu. Istooo Slazem se
2024 09 01