Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Plaćanje sajtu

Devojke Drage, Da li možete da mi pomognete? Nemam mnogo iskustva na ovom sajtu. Stigla mi je poruka u spamove od administratora ovog sajta da je haljina koju prodajem plaćena i da ostavim podatke kartice gde se odjednom pojavljuje neki poštin sajt i ja tu ako ostavim podatke lećiće mi novac na račun i šaljem stvar u roku pet dana toj osobi. Stoji i njena adresa. Ne želim tako da prodajem robu i ovo mi se dešava prvi put i sumnjam da je ispravno. Vi mi recite. Ne želim podatke svoje kartice da ostavljam. A ne mogu tu osobu da nadjem na ovom sajtu. Ne shvatam zašto se neko lično ne javi. Hvala vam na pomoći
2024 08 21
Ni slucajno ne ostavljajte podatke vase kartice,to su prevare
2024 08 21
Samo se zapitajte kako je haljina placena kada je tek postavljena, a niko vas nije kontaktirao? Stvari se prodaju tako sto vas kupac kontaktira za stvar, raspita se ako ima pitanja pa nakon toga dogovarate transakciju na racun, post netom, pouzecem... Sve ostalo je prevara, pogotovo to gde vas neko forsira da ukucavate podatke sa kartice koja sluzi za placanje, a ne za primanje novca.
2024 08 21
I ja sam dobila danas takav email, nemam iskustva jer retko sta prodajem! Piše i adresa, ime i prezime kome da se pošalje i broj narudzbe???
2024 08 21
Takodje andrijana0901. A hvala svima što mi kažete to što sam i mislila. Jer kao što rekoh nemam iskustva kao Andrijana pa da pitam. Ja sam da, prodavala tako što se lično dogovorim sa kupcem i šaljem pouzećem, plaćanje meni post netom. I samo sam za takve dogovore. Hvala svima što ste mi odgovorili 😄🧡👍
2024 08 21
Za to sam čula još pre par meseci da je dolazilo ljudima.
2024 08 21