Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DRUGI SAJTOVI ZA PRODAJU ODECE?

Zdravo, da li znate za neke druge sajtove gde mogu stvari da se prodaju, jer koliko mogu primetiti ovde je prodaja baš stala
2024 08 22
Jedna clanica mi je preporucila kupujemprodajem, a cula sam i da neke dobro prodaju preko facebook lajvova. Nijedno od ta dva nisam isprobala, pa ne mogu da podelim svoje iskustvo 😄
2024 08 22
Na kupujem prodajem samo muškarci kupuju, imate limundo, ali tamo očekuju za 100 din da kupe sve, tako da ne vidim da je bolje bilo gde.
2024 08 22
I meni se čini da je prodaja stala, znam da ide bolje preko Instagrama sad, i da postoje mnoge stranice koje sad preprodaju garderobu devojaka. Nisam sigurna potpuno kako to funkcioniše, ali kapiram da to ima više smisla za krpice jačih brendova.
2024 08 22
> DoliBlack: > Na kupujem prodajem samo muškarci kupuju, imate limundo, ali tamo očekuju za 100 din da kupe sve, tako da ne vidim da je bolje bilo gde. Na limundu dobila sam ponudu od ''neverovatnih'' 70din. A na kupujem prodajem uglavnom poruke od muskaraca ''joj kako je lepo ovo''(odnosi na zenski donji ves).
2024 08 22
Vidim da je ova tema najsvezija pa cu ovde napisati jer ne znam gde se otvara nova. KAKO JE MOGUCE da je sajt pun slika sa neta (blondy) i da admin ne reaguje,a meni sklanja artikal u roku od sata ako stavim 1 sliku sa neta?
2024 08 22
> MarianneMary: > > DoliBlack: > > Na kupujem prodajem samo muškarci kupuju, imate limundo, ali tamo očekuju za 100 din da kupe sve, tako da ne vidim da je bolje bilo gde. > Na limundu dobila sam ponudu od ''neverovatnih'' 70din. A na kupujem prodajem uglavnom poruke od muskaraca ''joj kako je lepo ovo''(odnosi na zenski donji ves). Za neke ponude stvarno ne znam kako ih nije sramota. Jeste da na limundu ima puno đubreta od stvari, pa se plaše da im se ne uvali, ali za nešto što vredi, ne može da bude 100 din, osim ako baš imate sreće na nekim licitacijama gde niko ne nudi. Mahom uzimaju za preprodaju i onda nude nerealno niske cene, pa ko je spreman bukvalno da pokloni garderobu, eto... Šteta je što ne može da se vidi ko nudi te cene jer bi onda slika bila realnija i znali bi da li da pristanemo ili ne.
2024 08 22
Lalafo samo izbegavajte. Jako neprijatno iskustvo sam imala. 🥺
2024 08 23
> _sani.: > Zdravo, da li znate za neke druge sajtove gde mogu stvari da se prodaju, jer koliko mogu primetiti ovde je prodaja baš stala Jel mi veruješ da sam upravo ušla u forum da bih ovo pitala...krpice su očaj živi. Botovski profili haraju, pa te određeni iscede sa pitanjima i traže 100 slika ih svih uglova da bi te na kraju ghost-ovali...nemaš opciju ni da blokiraš korisnika. Pratim temu <3
2024 08 23
> MionaAnita: > Vidim da je ova tema najsvezija pa cu ovde napisati jer ne znam gde se otvara nova. KAKO JE MOGUCE da je sajt pun slika sa neta (blondy) i da admin ne reaguje,a meni sklanja artikal u roku od sata ako stavim 1 sliku sa neta? Zato što nikada nisu ni reagovale na stvari kojima bi zapravo trebalo da se bave.
2024 08 23
Nijedan vredan pomena ili pokušaja...
2024 08 23
> NShibridi: > Lalafo samo izbegavajte. Jako neprijatno iskustvo sam imala. 🥺 Prodajem takodje na lalafo, mozete podeliti iskustvo?
2024 08 24
Zenski nick i pisanje u muskom rodu. Dovoljno.
2024 08 24
odecu vrv nigde :') :') :') mozda na nekim fejs grupama i slicno. realno, ja odecu najcesce spakujem i ostavim pored kontejnera. mrzi me odecom da se bavim. evo sad mi stoji jedan pun dzak odece kao spremljen za slikanje i merenje i mene mrzi da to radim. ne poklanjam je po sajtovim, jer i za poklon bi vrv trazili da im se meri, a oko odece stvarno ima posla. drugo, mozda neko trazi na poklon, ja posaljem neko ne preuzme, jer ga eto mrzi, pa mi se paket vrati. trziste je jednostavno prezasiceno odecom. sto se obuce tice, ja sam prodala skoro sve sto sam htela i na limundu i na kp, ostale mi sandale i jedne zarine cizme. ali gaziste je od 27,5 do 28 cm. tako da ja na kraju kako god prodam obucu koju ne nosim zbog specificnog broja. sto se tice brojeva zakljucno sa 41 na limundu ne znam koliko biste imali uspeha, jer se kupuje samo od velikih prodavaca. i ima milion obuce. slicno je i na kp. na kupujemprodajem je sada dozvoljeno samo 20 oglasa mesecno postaviti besplatno. jedno vreme je bio sistem 20 oglasa odjednom, pa kad prodate nesto postavite novi. ali sad su to ukinuli, pa moze samo u toku kalendarskog meseca 20 oglasa, za vise od toga se placa. tako da ne znam koliko je to isplativo sto se odece tice, osim ako se ne bavite prodajom odece profesionalno. nekada je na kp moglo koliko god oglasa besplatno.
2024 08 24
> DoliBlack: > Na kupujem prodajem samo muškarci kupuju, imate limundo, ali tamo očekuju za 100 din da kupe sve, tako da ne vidim da je bolje bilo gde. da ovo je tako specificno za limundo. ako moze besplatno jos i postarina da im se plati.
2024 08 24
1 2 3