Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

DRUGI SAJTOVI ZA PRODAJU ODECE?

Istina za Limundo, u poslednjih godinu dana sam dobijala ponude sto ono automatski kad ponude pa imate rok od 24h da prihvatite, sto u inbox od 50% do nekih 95% da im prodam, verovatno bi da prodaju dalje
2024 08 24
i na kp su poceli da pitaju - a koja je zadnja cena, pa sam sad svuda udarila fiksno...da vise niko ne pita za zadnju cenu. opet mislim da cene koje sam stavila nisu visoke. ok, ja na kp ne prodajem odecu, nego druge stvari koje su mi jos zaostale iz nasledstva. i osatvila sam rok do kraja godine tjah pocetak sledece da prodam, jer tad zavrsavam sredjivanje spavace sobe, gde mi inace stoje te stvari. sta se ne proda leti u djubre, ostavicu samo 2 goblena koja cu izvaditi iz rama radi pakovanja. sve ostalo cao.
2024 08 24
> Nalaa455: > > NShibridi: > > Lalafo samo izbegavajte. Jako neprijatno iskustvo sam imala. 🥺 > Prodajem takodje na lalafo, mozete podeliti iskustvo? Moje iskustvo sa lalafoa je 50 %-50% Imala sam losu saradnju sa upisanom Sladjana mustafa prva super druga uzas zatim kupovala sam e cigaretu i nasla prodavca izuzetno postenog odlican za saradnju evo skoro smo imali 4 saradnju, sto se tice prodaje ima i tamo dosta prevaranata koji ili traze podatke ili traze slike svakog ugla kao i oni sto ne preuzmu pakete, na lalafo kao prodavac nisam imala negativna iskustva uvek se sa kupcem dogovorim da se placanje izvri na posnet uplatnicu u posti ne dajem podatke izadjem max u susret oko merenja slikanja itd tamo sam prodala vise stvari nego ovde sve je stvar dogovora svi kupci su bili zadovoljni kada preuzmu jer sam u pakete slala i dodatne poklone. Sto se tice limunda vise sam para njima dala a nisam prodala nista tako da ga ne preporucujem. I mislim da nije to toliko do sajta koliko do ljudi. Ovde bas prodaja ne ide nije isla ni pre toliko a kamoli sad. Fb i insta nemam pa ne mogu da delim bilo kalva iskustva sto se tice sajta moj orman blejace stvari bzv. Sto gore clanica napomenu da vise nema zivaca da se bakce merenjem slikanjem nego ili baci ili pokloni usla sam i ja u tu fazu da poklanjam sve sto mi ne treba jer me mrzi da se cimam za tipa 200,300 dinara. Po meni je top kada se prolazi na pijaci pa se vidi mala tezgica sa polovnim stvarima od garderobe do serpi, fenova i toga slicno. Ovde sam imala lepe saradnje u principu sam ja kupovala i 2 puta su saradnje bile lose ali dobro. A na kp sam prodala pre godinu dana pakete stvari i jos ponesto sada je to tamo stalo i ako sam recimo stavljala pakete tipa po 50 do 100 din niko nista 😵‍💫 Sad sam na odmoru jos nedelju dana ponela sam mnogo stvari i skontala da polovinu treba da izbacim jer su visak koji mi je dosadio eh mi zene 🤣
2024 08 25
Ja sam na lalafu imala bas poZitivna iskustva. Cak je placanje prilikom preuzimanja paketa, za ovih par godina koliko sam tamo prodavala, jednom se samo desilo da mi se paket vratio… Jos je placanje prilikom preuzimanja paketa, i svi su bili korektni. Istina je da tamo ima svakakvih ali vec nakon poruke dve se prepozna da nece da kupi predmet…
2024 08 26
Aplikacija Moj Ormar jako mi je krivo, ali mojekrpice su se toliko iskvarile, polako odustajem od kacenja stvari jer mi za jednu stvar treba minimum 15min da bih okacila, ispunim sva polja, magicno se obrisu i tako u krug. Na Moj Ormar sam prodala sve sto sam okacila u roku od par dana, dosta je preglednija i laksa za koriscenje > _sani.: > Zdravo, da li znate za neke druge sajtove gde mogu stvari da se prodaju, jer koliko mogu primetiti ovde je prodaja baš stala
2024 08 26
Nekako imam utisak da Temu guši prodaju svih nas. Godinama unazad se bavim kupoprodajom na skoro svim platformama, krpice su mi nekako ispale još i najbolje što se pomenute tiče. Zaista ne znam koji je ključni faktor, ali prodaja mi je bukvalno stala zadnja tri meseca, što prethodnih godina nije bio slučaj.
2024 08 27
Da li još neko ima iskustvo sa aplikacijom Moj Ormar? Na ovom sajtu je bas opala prodaja u poslednjih par meseci…
2024 08 27
> luciana: > Nekako imam utisak da Temu guši prodaju svih nas. Godinama unazad se bavim kupoprodajom na skoro svim platformama, krpice su mi nekako ispale još i najbolje što se pomenute tiče. Zaista ne znam koji je ključni faktor, ali prodaja mi je bukvalno stala zadnja tri meseca, što prethodnih godina nije bio slučaj. Stvarno ne znam sta kupuju na tom kineskom buvljaku. Sve sama plastika puna otrova. Ali bitno da je jeftino i da stize za par dana
2024 08 27
> Esprit21: > > luciana: > > Nekako imam utisak da Temu guši prodaju svih nas. Godinama unazad se bavim kupoprodajom na skoro svim platformama, krpice su mi nekako ispale još i najbolje što se pomenute tiče. Zaista ne znam koji je ključni faktor, ali prodaja mi je bukvalno stala zadnja tri meseca, što prethodnih godina nije bio slučaj. > Stvarno ne znam sta kupuju na tom kineskom buvljaku. Sve sama plastika puna otrova. Ali bitno da je jeftino i da stize za par dana Na facebook-u postoje dve grupe sto se tice kupovine na temu-u, ljudi kupuju ko ludi, jako bitan faktor je i besplatna postarina. A temu ima i jako agresivan marketing, non stop iskacu reklame.
2024 08 28
> MarianneMary: > > Esprit21: > > > luciana: > > > Nekako imam utisak da Temu guši prodaju svih nas. Godinama unazad se bavim kupoprodajom na skoro svim platformama, krpice su mi nekako ispale još i najbolje što se pomenute tiče. Zaista ne znam koji je ključni faktor, ali prodaja mi je bukvalno stala zadnja tri meseca, što prethodnih godina nije bio slučaj. > > Stvarno ne znam sta kupuju na tom kineskom buvljaku. Sve sama plastika puna otrova. Ali bitno da je jeftino i da stize za par dana > Na facebook-u postoje dve grupe sto se tice kupovine na temu-u, ljudi kupuju ko ludi, jako bitan faktor je i besplatna postarina. A temu ima i jako agresivan marketing, non stop iskacu reklame. I sama sam kupila neke stvarčice za kuću, ali ipak iznos mora da bude 1700 din kako bi se realizovala kupovina. Svima je dostava trn u oku, a dostava je kako je sveta i veka morala da košta. Ja i dalje najviše volim na krpicama da kupujem, za sitnije stvari - do 2kg svakako može i dalje preporučena pošiljka, tako da ne vidim problem. Na Temu mi se obuća ne dopada jer je plastilka sa poliuretanskim đonovima koji imaju jako kratak rok trajanja, plus loše kopije New Rocka i Demonie.. Majice sa jako lepom štampom, ali to su oni glatki sintetički materijali u kojima koža ne diše.. Ne znam šta bih rekla, stvar izbora, ali meni i dalje krpice ostaju omiljene i iskremo se nadam nekim boljim danima.
2024 08 28
Ima li neko iskustava sa Hes- om?
2024 08 28
Drage clanice, prema svom iskustvu najvise stvari sam prodala na krpicama, posto je sajt bas specijalizovan za to. Brzo nadjete ono sto trazite. Na instagramu sam krenula, ne znam koliko cu imati uspeha. Na kupujem prodajem nisam imala uspeha, i komplikovano je. Slazem se sa nekim clanicama da je trziste prezasiceno. Ja uglavnom imam nove ili skoro nove stvari koje sam sebi kupila i ugojila se. Takodje je prodaja stala (visoke i vitke devojke moj profil je za vas,😀)
2024 08 30
> Elenahana: > Ima li neko iskustava sa Hes- om? Ja sam koristila prosle godine Hes. Kupila par stvari za poklon sa etiketom ,sve je prošlo u najboljem redu ,ali za prodaju nisam . Sada sam postavila par predmeta na “Moj ormar “,ne dešava se ništa ,mada deluje pregledno j jednostavno za korišćenje . “Krpice” su mi uvek bile drage ,i nisam srećna zbog ovog zagušenja sajta ,što problem sa funkcionisanjem istog ,prevare ,nova pravila ,novi izgled sajta …💁
2024 09 02
> _sani.: > Zdravo, da li znate za neke druge sajtove gde mogu stvari da se prodaju, jer koliko mogu primetiti ovde je prodaja baš stala
2024 10 14
> _sani.: > Zdravo, da li znate za neke druge sajtove gde mogu stvari da se prodaju, jer koliko mogu primetiti ovde je prodaja baš stala Stala je prodaja zbog reklama od kojih ne mozes da listas ponudu. Treba mi Lorazepam da prelistam stranice kada nesto trazim.
2024 10 18