Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profil “Draganaiduda”?

Postovani, Dugo nisam aktivna na sajtu, na starom profilu sam šifru zaboravila. Interesuje me. da li je još uvek aktivan profil članice “Draganaiduda”, sa kojim sam saradjivala, ne mogu ga pronaći, valjda se tako zvao? Hvala na odgovoru.
pre 8 dana, 22:19
https://mojekrpice.rs/draganaiduda-117193
pre 8 dana, 03:42
To je ona clanica koja je imala izuzetnu obucu po pristupacnim cenama Na zalost je blokirana jer nisu ista pravila za sve! Komercijalna prodaja je dozvoljena samo odabranima!
pre 8 dana, 08:34
> Ninuskica: > To je ona clanica koja je imala izuzetnu obucu po pristupacnim cenama > Na zalost je blokirana jer nisu ista pravila za sve! > Komercijalna prodaja je dozvoljena samo odabranima! e, pa, vala su i nju tolerisali godinama. za ostalo se slažem, kada bi se trajno blokirali svi komercijalni prodavci, sajt bi postao ono čemu je i namenjen.
pre 8 dana, 09:32
Imate je na instagramu brendirana_obuca_sabac Ja sam tamo nastavila da kupujem od nje 😊
pre 8 dana, 15:00
da nije ovo ista gospođa? https://mojekrpice.rs/mc_olja-113338?page=1& u svakom slučaju, i ovo je komercijalna prodaja obuće.
pre 8 dana, 16:29
Obuca joj je katastrofa a i garderoba Dva puta sam se zeznula, prvo za cipele pa za trenerku.
pre 7 dana, 19:11
> EsBeBe: > da nije ovo ista gospođa? https://mojekrpice.rs/mc_olja-113338?page=1& > u svakom slučaju, i ovo je komercijalna prodaja obuće. Očigledno jeste. Isti je broj telefona.
pre 7 dana, 20:12
> DankaDa: > > EsBeBe: > > da nije ovo ista gospođa? https://mojekrpice.rs/mc_olja-113338?page=1& > > u svakom slučaju, i ovo je komercijalna prodaja obuće. > Očigledno jeste. Isti je broj telefona. pazi, stvarno, nisam upoređivala. super, znači i ona, pored svih prvilegija i tolerisanja komercijalne prodaje, godinama ima i multije. na kraju će se ispostaviti da, zapravo, imamo samo nekoliko tih velikih (pre)prodavaca, a ostalo su njihovi paralelni profili. preljepo.
pre 7 dana, 21:23
> pazi, stvarno, nisam upoređivala. super, znači i ona, pored svih prvilegija i tolerisanja komercijalne prodaje, godinama ima i multije. na kraju će se ispostaviti da, zapravo, imamo samo nekoliko tih velikih (pre)prodavaca, a ostalo su njihovi paralelni profili. preljepo. Nije isključena ni ta opcija. Ko o čemu, ja o dvostrukim aršinima. Kako ovde, tako i u životu. E, to me baš nervira!
pre 7 dana, 12:52