Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prevarena sam

Definitivno nam treba onaj sistem kao u EU gde se sve resi za najvise mesec ili dva, bez razvlacenja. Ako nista barem malo bi ovi uvaljivaci djubreta ustuknuli kada bi morali da robijaju ili placaju troskove parnica i slicno.
2024 09 18
To je onaj tip članice koja se pravi da je Englez; ne razume i nije videla oštećenje. Takođe, i onaj drugi tip: hoćeš stvar koja košta toliko i toliko, a ja ti prodajem za toliko i toliko. Pa, sad ti budi srećna što nisi platila po punoj ceni, nema veze što postoji oštećenje. Ma, užas! Možete da pitate nekog proverenog advokata koje su Vam šanse. Na proverenog, mislim na nekog koga iole poznajete i ko neće da Vas vuče za nos zbog novca. Srećno! 🍀
2024 09 18
Isto mi se desilo sa jednom clanicom za cizme pre par dana, nisam otvarala temu, samo sam joj dala negativnu https://mojekrpice.rs/tijanaaaaas-330090 Nazalost, ovim clanicama se ne moze nista, i meni je gorepomenuta clanica poslala slike preko vibera, a to se ovde ne racuna, mada iskreno i da je cela komunikacija bila preko krpica, zaista ne znam kako bi adminke resile ovo, osim da ih blokiraju, a to ne vraca nas novac nazad. Zao mi je sto se to desilo, meni je ovo definitivno znak da vise nista ne kupujem na sajtu.
2024 09 18
> Ni snimak ne znaci,ni rec ne znaci ,ni slika Reč odavno ne znači ništa, nažalost. :( ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fdd250f0a9d010df28994e3d8b7db768.jpg)
2024 09 18
Slike iz ovog oglasa su potpuno iste kao slike iz oglasa druge članice: https://mojekrpice.rs/items/zene/11675202/nova-mona-torbica https://mojekrpice.rs/milojevicnatasa-252688
2024 09 18
> emilyy: > Slike iz ovog oglasa su potpuno iste kao slike iz oglasa druge članice: > https://mojekrpice.rs/items/zene/11675202/nova-mona-torbica A kais je ovakav ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/14d262b66aa1c52484ed35f0044ad4df.jpg)
2024 09 18
Privatne tužbe ne moraju da se razvlače u nedogled (nažalost, sada već imam finog iskustva sa srpskim sudstvom, mada ne zbog online kupovine), ali jedno godinu dana zabave na sudu ne gine, pre svega jer se ročišta zakazuju na 3-4 meseca. Zašto? Zato što se svi osim moje pokojne babe sude. Sudije smara da vode stogodišnje parnice, a više to ni ne smeju da rade, bar ne za ovakve stvari. Inače, podsetnik za sve generalno: prepiske su validan dokaz na sudu. Troškovi ovakve parnice ne bi bili nenormalni (sad možemo da razglabamo šta je kome nenormalno, ali postoji cenovnik sudskih troškova koji zavisi od same vrednosti predmeta spora, a ovo se računa kao mala vrednost), ali bi svakako višestruko premašili 12000. Na tužbu se mora odgovoriti (mislim, ako ne želi da izgubi odmah), pa eto već u startu troška za obe strane + taksa (nakon održanog pripremnog ročišta) koja nije zanemarljiva. Obe strane mogu tražiti da im suprotna strana pokrije troškove suđenja, ali o tome sud donosi odluku na kraju. Svi advokati imaju dobru volju da sastave tužbu za skoro pa bilo šta pod kapom nebeskom, ali se ipak posavetujte sa svojim.
2024 09 18
Užas, torba kao da je izvučena iz naftalina. Od tužbi nažalost ništa, samo još veći troškovi...
2024 09 18
> AnaDjxx: > Isto mi se desilo sa jednom clanicom za cizme pre par dana, nisam otvarala temu, samo sam joj dala negativnu https://mojekrpice.rs/tijanaaaaas-330090 > Nazalost, ovim clanicama se ne moze nista, i meni je gorepomenuta clanica poslala slike preko vibera, a to se ovde ne racuna, mada iskreno i da je cela komunikacija bila preko krpica, zaista ne znam kako bi adminke resile ovo, osim da ih blokiraju, a to ne vraca nas novac nazad. Zao mi je sto se to desilo, meni je ovo definitivno znak da vise nista ne kupujem na sajtu. Desilo mi se da mi je clanica poslala ostecenu stvar, ja sam se obratila Adminu , ona joj je pisala i clanica mi je vratila novac istog dana. Ali opet, njena dobra volja da to uradi ,sta god da joj je receno.
2024 09 19
Zao mi je sto ste prosli ovako...Tuzba ce samo da vas uvali u jos vece troskove,a nece mnogo moci da se pomogne...12000 nije malo,a opet da ne navlacite bedu na sebe tako sto cete se uvaliti u jos vece troskove i probleme..Torbu ste trebali da nadjete kod vas u gradu ili blize,pa da vidite uzivo naravno ako je postojala ta mogucnost ili cak da ste za te pare kupili novu ili se uzajmili od nekog bliskog da vam doda,ovako torba niti vredi 12000 jer se vidi da je nosena dosta niti vam treba dodatno nerviranje,jer verujte mi mnogo precih stvari ima od torbi,para,a ja sam to juce shvatila...
2024 09 19
> KristinaCa12: > Zao mi je sto ste prosli ovako...Tuzba ce samo da vas uvali u jos vece troskove,a nece mnogo moci da se pomogne...12000 nije malo,a opet da ne navlacite bedu na sebe tako sto cete se uvaliti u jos vece troskove i probleme..Torbu ste trebali da nadjete kod vas u gradu ili blize,pa da vidite uzivo naravno ako je postojala ta mogucnost ili cak da ste za te pare kupili novu ili se uzajmili od nekog bliskog da vam doda,ovako torba niti vredi 12000 jer se vidi da je nosena dosta niti vam treba dodatno nerviranje,jer verujte mi mnogo precih stvari ima od torbi,para,a ja sam to juce shvatila... Tacno..Bravo ja sam se kidala za svaku glupost i kad sam se razbolela shvatila sam i videla mnoge stvari koje su me dovele dotle ..ZATO BEZ NERVOZE pare dodju i odu a kad zdravlje izgubis nista ti vise ne treba ...
2024 09 19
> ninanica: > > KristinaCa12: > > Zao mi je sto ste prosli ovako...Tuzba ce samo da vas uvali u jos vece troskove,a nece mnogo moci da se pomogne...12000 nije malo,a opet da ne navlacite bedu na sebe tako sto cete se uvaliti u jos vece troskove i probleme..Torbu ste trebali da nadjete kod vas u gradu ili blize,pa da vidite uzivo naravno ako je postojala ta mogucnost ili cak da ste za te pare kupili novu ili se uzajmili od nekog bliskog da vam doda,ovako torba niti vredi 12000 jer se vidi da je nosena dosta niti vam treba dodatno nerviranje,jer verujte mi mnogo precih stvari ima od torbi,para,a ja sam to juce shvatila... > Tacno..Bravo ja sam se kidala za svaku glupost i kad sam se razbolela shvatila sam i videla mnoge stvari koje su me dovele dotle ..ZATO BEZ NERVOZE pare dodju i odu a kad zdravlje izgubis nista ti vise ne treba ... Upravo sam zbog zdravlja napisala da je sve prolazno
2024 09 19
Krivi ste i vi i admini koji ne rade svoj posao, najveći broj prevara je manipulacija "novo bez etikete". To je opcija koju treba ukinuti pošto je samo poligon za prevare. Mogla bih sad da postavim hiljadu linkova. -Novo bez etikete, u opisu, bez oštećenja. -Novo bez etikete, slike sa neta. -Novo bez etikete, Zara u kojoj bez pitanja vrše povrat. -Novo bez etikete, ona u haljini na svadbi. Itd itd Dovoljno samo potražiti artikle kao "nove bez etikete" i izaći će vam članice koje imaju po 50+ artikala koje nikad nisu obukle, jadne, baš im ne ide kupovina.. ali im ide uvaljivanje. Što se vaše torbe tiče, piše "novo sa etiketom", u opisu "Kao novo". Jasno kao dan da je polovno i iznošeno. Ova Danijela je njen drugi profil, iste slike, isti stil, Zara jakne bez etikete, nove, obučene samo 28 puta. Podeli sa medijima, probaj sa drugim inspektorom, prodala ti je NOVO sa etiketom, dobila si oštećeno pohabano precenjeno Mona sr. Sa srećom.
2024 09 19
> Ana222: > Što se vaše torbe tiče, piše "novo sa etiketom", u opisu "Kao novo". Jasno kao dan da je polovno i iznošeno. Ova Danijela je njen drugi profil, iste slike, isti stil, Zara jakne bez etikete, nove, obučene samo 28 puta. Koja Danijela? 🤔
2024 09 19
> emilyy: > > Ana222: > > Što se vaše torbe tiče, piše "novo sa etiketom", u opisu "Kao novo". Jasno kao dan da je polovno i iznošeno. Ova Danijela je njen drugi profil, iste slike, isti stil, Zara jakne bez etikete, nove, obučene samo 28 puta. > Koja Danijela? 🤔 Mislila je na onu Natasu ciji se link postavili. Ako cemo ukidati tu opciju onda mozemo da ukinemo i online prodaju posto se prevare desavaju i desavace se. Nisu svi prevaranti i ne treba tako gledati na stvari i ukidati normalnim prodavcima i kupcima opcije. Treba paziti od koga se kupuje i ubaciti algoritme koji bi detektovali duple korisnike.
2024 09 19