Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Predlog za vidovnjaka

Pozdrav, trazim vidovnjaka koji stvarno zna sta radi, ako neko zna, koji god grad, samo da me uputi do njega. Hvala
2024 09 22
🤦
2024 09 22
> Esprit21: > 🤦 Molim bez ovih ekstremno pametnih osoba i njihovih komentara. Svako bira u sta ce da veruje ili ne, i niko ne zna ko je u kakvoj situaciji, hvala 💋
2024 09 22
Niko vam ne brani da verujete u sta god zelite. Vidim da vam se komentar ne svidja, pa da probam malo drugacije. Ne znam nijednog vidovnjaka pa ne mogu da predlozim iz prve ruke, ali naleteh na brdo ovakvih. Evo npr. Vidoviti Blaz i Natalija ako su izasli iz zatvora mozda im treba hitno novac dok ne stanu na noge pa dobijete neki popust. I jos ih je dvoje, ako jedno nesto ne vidi, drugo mozda uleti sa svojom vizijom. Dve muve jednim udarcem. ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/634c801d1fda635b884a2b8dd4609b7f.jpg)
2024 09 22
''Vidovnjak'' uzima samo pare, a kada neko zeli da bude prevaren i opljackan neka bude. Svako ko je punoletan odgovoran je za svoje postupke i izbore.
2024 09 23
Vidovita Zorka, Kleopatra, onaj sto vrti prsten… ne znam kako se zove ali mu se prividja..probajte kod njih👌
2024 09 23