Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Zanima me vaše mišljenje

Pozdrav svima 😊 nekoliko godina sam na sajtu, dosta toga sam i kupila i prodala. Imala sam manje i više korektne saradnje, ali sa moje strane uvek sve max ispoštovano, što mojih 100+ pozitivnih ocena i dokazuje (bar je to moj neki kont). Elem, nađem neke dečije stvari koje bih uzela od jedne članice (koja ima 8 pozitivih ocena trenutno) i kažem joj da bih to uzela, ako je dostupno. Ona odgovara da jeste i da ako mi odgovara uplata unapred, može. Ja naravno pristanem, kažem joj da mi ostavi broj računa, ona mi na to odgovori da ga nema, da joj uplatim na telefon preko pošte. S obzirom da radim i da imam dvoje male dece kod kuće, a sa poznatim gužvama u poštama, pitam je da li je moguće da zamoli nekog svog da uplatim na žiro račun, pa da joj da novac ili da mi prosto pošalje pouzećem (ja plaćam više sa otkupom, ali nije mi problem, a i pričamo o 1000din!). Ona kaže neće niko da joj da žiro račun, pouzeće ignoriše kao opciju. Iskreno, ostala sam iznenađena, jer sam nekako očekivala da me neko sa mojih 107 pozitivnih ocena, bez ijedne negativne, tumači kao pouzdanu. Pritom, ja sam strana koja kupuje i voljna sam da uplatim unapred. Pitala sam čak i da li ta neka opcija plaćanja postoji preko neke menjačnice ili nekog uplatnog mesta, kontam ako ništa, manje su gužve, ona je rekla da toga u njenom mestu nema i da mora preko pošte. Zahvalila sam se članici i rekla da odustajem. Kako biste se vi postavile?
pre 1 sati
Dobro ste postupili svakako. I ja bih tako uradila. Gubiti vreme odlaskom u postu i cekanje reda,zna da umara. Prodavac moze da iznese svoje uslove,a kupac,ako mu ne odgovaraju,odustane od kupovine. Ovde je sve nesigurno i verovatno je mnogo bolje i sigurnije sto ste odustali.
pre 1 sati
Nedavno mi se desilo da devojka sa tačno 0 utisaka ne pristane da mi pošalje paket pouzećem jer, citiram: "nije sigurna da ću preuzeti paket!" Sa obzirom na to da imam više od 600 pozitivnih i 0 negativnih, a ona sa 0 utisaka mrtva 'ladna traži uplatu unapred, našla sam se u šoku. Naravno, odustala sam od kupovine iz prostog razloga što zaista ne mogu da se bakćem sa raznoraznim slučajevima ovde na sajtu.
pre 14 minuta