Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Iznajmljivanje haljina

Drage clanice, da li mislite da bi zazivela moja ideja iznajmljivanja svecanih haljina i kako mislite da bi to moglo da funkcionise? Naime, drugarica i ja imamo stvarno puno svecanih, prelepih i skupih haljina, koje smo nosile samo po jednom, pa bismo ih iznajmljivale po nekim zaista razumnim i normalnim cenama. Ako ste zainteresovane i ako vam se svidja ideja, pisite mi vase savete i misljenja. Hvala unapred ❤️
2024 10 05
To je super ideja, ja podrzavam🍀 mnoge devojke i kupuju haljine da bi ih jednom obukle stoga vjerujem da bi im ovo bilo od koristi 😊 ja bih savjetovala da se prvo raspitate kod nekoga ko se time vec bavi zbog potpisivanja ugovora jer se moze desiti ostecenje haljina namjerno ili ne Plus naravno reklama je najvazniji faktor. Ovdje i intagram 🎀 Za bilo kakve uslige profesionalnog fotografisanja mozete mi pisati
2024 10 07
Imam i ja jednu na profilu skupa je bas, prilika za koju je kupljena je propala tako da je nisam ni nosila bukvalno nova samo probana. Ukoliko neko zeli moze svratiti na profil i pogledati 🥰
2024 11 23