Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

ISKLJUCITE VIDEO REKLAMU

Poruka moderatrima - Sajt vam je napisao neko ko je pocetnik u kodiranju. Sajt je jako lose organizovan. CSS je svuda po patosu Uz to - sajt vam je na nekom serveru koji je sacuvaj boze, jer su mi i ping i DL minimalne brzine, cekam po 2 minuta da se otvori bilo koji klik I vi na sve to - stavite neke debilske Video reklame koje se ucitavaju svaki sledeci klik, i koje pritom uopste nisu za nase trziste ?? Nadjite preko adsense-a ili cega vec, neke domace reklame, ima ih brdo, za Imlek, za Jafu, za ostale gluposti, iskljucite ovo video sranje, jer je sajt na staklenim nogama korisnosti, bukvalno je 15% ziv, i samo sto ne crkne. Za postavljanje predmeta preko KP treba mi minut, za postavljanje predmeta na Krpice mi treba skoro 7 minuta, jer cekam da odgovori server, pa jos na sve to konstantno moram da slusam neku ribu sa reklame ???? Sajt vam je jedva funkcionalan, video reklama je poslednje sto vam treba, ako neki mod procita ovo porazgovarajte tamo u administraciji i iskljucite video reklamu
2024 10 21
Aminujem, iz perspektive korisnika! Ovaj sajt je postao mucenje, nemoguce je ulogovati se a da ne iskoci reklama po celoj stranici... :( Video reklama je problem za sebe, cak i kad se iskljuci opet se pokrene... Izludjuje!
2024 10 21
Bukvalno ušla na sajt nakon dužeg period, pakao... Poslednjih par dana dok postavim oglas, sajt umre nekoliko puta. Sa PC-a i nekako, verzija za Iphone - najgore iskustvo moguće, praktično neupotrebljivo. Celo jutro pokušavala da uđem u poruke da vidim adresu za slanje. Niti je moguće kupiti, niti prodati bilo šta...
2024 10 21
> Freerunner: > Poruka moderatrima - Sajt vam je napisao neko ko je pocetnik u kodiranju. Sajt je jako lose organizovan. CSS je svuda po patosu > Uz to - sajt vam je na nekom serveru koji je sacuvaj boze, jer su mi i ping i DL minimalne brzine, cekam po 2 minuta da se otvori bilo koji klik > I vi na sve to - stavite neke debilske Video reklame koje se ucitavaju svaki sledeci klik, i koje pritom uopste nisu za nase trziste ?? > Nadjite preko adsense-a ili cega vec, neke domace reklame, ima ih brdo, za Imlek, za Jafu, za ostale gluposti, iskljucite ovo video sranje, jer je sajt na staklenim nogama korisnosti, bukvalno je 15% ziv, i samo sto ne crkne. > Za postavljanje predmeta preko KP treba mi minut, za postavljanje predmeta na Krpice mi treba skoro 7 minuta, jer cekam da odgovori server, pa jos na sve to konstantno moram da slusam neku ribu sa reklame ???? > Sajt vam je jedva funkcionalan, video reklama je poslednje sto vam treba, ako neki mod procita ovo porazgovarajte tamo u administraciji i iskljucite video reklamu Drago mi je da je neko strucan objasnio. Ovo je toliko mucenje ulazite sa Iphone da razmisljam da napustim. Ceo dan ne nogu da udjem u poruke i vodim konverzaciju sa clanicama
2024 10 21
katastrofa,nikad gore nije bilo
2024 10 21
Baš je loše, čini se i meni nikad gore. Bila je ista situacija pre godinu dana, tako nešto. Popravili su posle mesec dana mučenja. Tad sam odustala pa se opet vratila. Oni to nešto malo poprave do sledećeg problema.
2024 10 21
Sajt je postao obična kanta 3 dana kako pokusavam da okačim temu na forumu. Tek o oglasima i o porukama da ne pricam. Ispada mi jako neprijatno kada mi stigne obavezstenje da mi je neko od clanica pisao. Ulazim na sajt i cekam od pola sata do sat da ocitaju poruke. Uzasno. Svakog dana je sve gori i gori.
2024 10 22
Treći dan agonije. Ulazak na sajt iz 15 pokusaja. Poruke nemoguca misija..posle 20 x . Da li je realno da je ovako loše, da se niko ne oglašava?
2024 10 22
I kod mene jako koci, niti mogu predmete da okacim normalno , niti poruke da otvorim, niti da posaljem, sve to uspem iz nekog desetog pokusaja, stvarno uzas
2024 10 22
Upropastili ste sajt sa reklamama, kada udjem na svoj nalog, ako udjem, obično bude iz 4-5tog puta, samo reklame vidim. Ne mogu da postavim predmete i samo me izbaci sa sajta. Šteta...
2024 10 22
takođe slažem se, reklame mi mogle biti mnogo suptilnije postavljene
2024 10 24
Slažem se, ove video reklame su prelile čašu. Mogla sam da pregrmim i one što su izmedju svakog dugmeta i pasusa, al ovo mi je već imbecilno i bezobrazno. Kao da hoće da vide koliko će ljudi što pre da ode. Hajde da razumem da ima plaćena verzija pa da te teraju da platiš, nego ovako apsolutno ništa ne postižu.
2024 10 29
Izgleda da zabole administraciju ... Video reklame sada rade jos jace, svaki refresh stranice ili otvaranje novog linka, nova video reklama
2024 10 30