Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Mislite li isto sto i ja?

Jel samo meni ovo nerealno, da ne kazem pokusaj prevare? A pritom su ubacene nove stvari danas, sto znaci slikane? I da li da ostavim koja clanica je u pitanju? ![](http://upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/fe0f1752b15a9a51993e066c9d1e415d.jpg)
2024 10 21
Slobodno ostavi link clanice, mogu i ja ako se plasis (cega god) Jeste sumnjivo i jeste prevara. Sve te premijum trazne stvari i brendovi po nerealnim cenama su navlakusa da se sto vise njih pomami na niske cene i onda ih otresu 10 za dan. Svaka uplati po 1000-5000 i one mirne par dana pa opet sve ispocetka. Sto se tice rada, evo ja radim po ceo dan, nekad i noc i mene mrzi da slikam i ubacujem robu, jer budem umorna i nemam vremena da se bavim time, ali kad me neko pita za slike, uslikam kad stignem. Uvek im kazem mogu uvece, kasnije, sutra, prekosutra.
2024 10 21
Jedan od pokazatelja prevare, pored dizajnerskih stvari po nerealnim cenama, su i pozadine fotografija. Primeticete da su sve slikane na drugacijem podu, postolju... Ima i ovih naprednijih sto pokradu slike od istog profila sa nekog stranog sajta za prodaju, ali redje srecem te. Takodje ako niste sigurni uvek uradite reverse image search na google. Sacuvate sliku i ubacite u pretragu u google images, i ako postoji takva slika negde izbacice je.
2024 10 21
Hvala vam 🤗 Ostavicu, nego nisam htela odmah, da budem sigurna i onaj 1%🙂 Sto se tice slika, isto sam primetila razlicite pozadine, kao i to da je sve ispod 5000, jer se valjda tuzba podnosi od 5000, pa navise. https://mojekrpice.rs/samoslaki27-381712
2024 10 22
Nema mi to logike. Ako nema par minuta da uslika i posalje u poruci, kako ce imati vremena da posalje? Treba da ceka kurira ili da ide do poste i ceka u redu.
2024 10 23
> Kimberly: > Nema mi to logike. Ako nema par minuta da uslika i posalje u poruci, kako ce imati vremena da posalje? Treba da ceka kurira ili da ide do poste i ceka u redu. naprotiv, vrlo je logično. te patike nema, zato ne može da ih uslika dodatno, pa traži izgovor. slika je sa ko zna kog sajta. prevarant.
2024 10 23
Isto sam pomislila. Blokirana je 👏👏👏
2024 10 24