Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Prodaja prljave obuce

Pozdrav svima, Ne znam da li tema vec postoji, ako da, izvinjavam se, ali prosto sam sokirana obucom koju sam danas dobila od jedne clanice. Koristim sajt vec dugi niz godina da prodam svoje stvari, takodje i kupujem. Naime, danas su mi stigle patike koje sam kupila preko krpica i iskreno, sokirana sam koliko su djonovi bili blatnjavi. Ja sam patike naravno odmah oprala, ali prosto ne mogu da verujem da su zene toliko aljkave i neverovatno mi je da ih nije sramota da tako nesto prljavo i blatnjavo posalju. Meni nije problem da ih operem, da se razumemo, ali ne mogu da shvatim da zensko moze tako nesto da dozvoli sebi. Morala sam da podelim sa vama, i da vas pitam da li ste imale slicna iskustva? Takodje, kakvo je vase misljenje o tome?
2024 10 30
O, da, ima toga. Na raznim sajtovima sam i prodavala i kupovala, i stizale su mi i aljkave stvari, i nerealno opisane, pogrešno označenih veličina, iznošene, precenjene..svega je bilo, naravno i vrlo lepih stvari. Više je bilo bezvrednih i njih sam bacala, ili nosila na reciklažu. Ne znam, moja reakcija je uvek bila razočarenje. Po malo je ponižavajuće, takav osećaj. A i štetno za sve, jer će vremenom svi sumnjati u sve. Često imam osećaj da i u moj iskren opis stvari malo ko veruje...eto tako😀
2024 10 30
ne zaboravite da ostavite utisak, uz adekvatno obrazloženje ocene
2024 10 30