Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Molim za objasnjene

Mozda ce zvucati malo banalno ali me zanima da li dobro razumem da zeleni krug i u njemu kukica-kvacica, znaci da je korisnik sajta aktivan? Hvala unapred na pojasnjenju.
2024 10 30
Da, online je
2024 10 30
> ProdajaGenius: > Da, online je Hvala vam puno, tako sam i mislila. Cekam odgovor jedne clanice a primecujem od jutros da stoji da je aktivna, zato sam htela da proverim i budem sigurna.
2024 10 30
Ako niste refresovali stranicu, status se nece promeniti 🙂
2024 10 30
> Chillnakit: > Ako niste refresovali stranicu, status se nece promeniti 🙂 Jesam, i kod nje se ta aktivnost menjala ali je od jutro u vise navrata bila aktivna sa ociglednim kuliranjem moje poruke.
2024 10 30
Ah pa to je cesta pojava, vrlo moguce...
2024 10 30
> EnaElena: > > Chillnakit: > > Ako niste refresovali stranicu, status se nece promeniti 🙂 > Jesam, i kod nje se ta aktivnost menjala ali je od jutro u vise navrata bila aktivna sa ociglednim kuliranjem moje poruke. Ja sam stalno ulogovana na racunaru, ali, normalno, nisam pri njemu 24h ,:) mozda je slucajno ista situacija i kod clanice koju pokusavate da kontaktirate
2024 10 30
Vrlo iskreno, mislim da to i nije baš tačno, ili ne znam kako se gleda to. Znam da sam gledala da je meni tako pisalo a da ja u tom trenutku nisam online. Gledale smo sa drugaričinog profila, meni ostaje ulogovano na kompu ali ne i na mobu ne znam kako se to gleda. A što se kuliranja tiče, nije neuobičajeno ništa ovde, možda se i meni par puta dogodilo da zaboravim nekome da odgovorim.
2024 10 31
Ranije je bila razlika ako se ulazi preko telefona i ako se ulazi preko racunara... ne znam da li se to promenilo..
2024 10 31
Meni to isto nije jasno, bude zeleno a piše poslednje prijavljivanje pre 2h. Kod moje svekrve stoji zeleno a poslednji put bila pre mesec dana 🤷🏼‍♀️🤔
2024 11 04