Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Omiljeni predmeti se ne brišu

To sa slikama je bas problem u porukama ljudima
2024 11 14
Isto, imam na 7 stranica isti artikal. Opsti haos. Samo da mi je izbrisati, muka mi je kada otvorim i vidim uduplano 30 puta isti artikal☹☹☹
2024 11 14
Isti problem. Što se više briše, to se duplira
2024 11 14
EEvo meni taj predmet,iz Omiljenih, koji je prodat i obrisla sam, sad zauzima prve dve stranice u Omiljenim!
2024 11 14
takodje
2024 11 15
Isti problem,katastrofa....
2024 11 15
Daaa, slike ne mogu da šaljem iako ja slikam on mi izbaci da je slika sa sajta i nije moguce da se doda. Sve je bzvze. Trenutno imam 21 stranu omiljenih predmeta od toga su 5 dupliranih stvari po 6 puta.
2024 11 15
> irenasara: > Nazalost, nije tako. Ja sam imala u omiljenim predmetima suknju koja je u medjuvremenu prodata i obrisana, ali mi je ipak kada sam zelela da izbacim iz omiljenih- duplirana 10 ak puta ( u pokusaju da je izbisem😆). Ko god da uredjuje sajt, ili je premalo placen pa ga bas briga, ili pojma nema. imala sam jednu majicu u omljenima i kaput koji su prodati i obrisani(ne naznaceni da su prodati, vec i obrisani od strane prodavca) i samo su nestali iz omiljenih. Sad vidim da je jos nesto iz omiljenih prodato i nista necu dirati, cekam da vlasnica obrise oglas i to je to.
2024 11 15
Isto... sad imam vise dupliranih prodatih predmeta u omiljenim od realnih omiljenih... haos. Nadam se da ce resiti ovo sto pre. Sajt bas mnogo baguje...pored toga, ne mogu ni fotografije da se salju - ne znam da li je neko i taj problem imao. Kad attachiram sliku, pojavi se opomena da se ne kace linkovi ka drugim sajtovima (tako nesto), a nigde veze sa vezom..
2024 11 15
https://mojekrpice.rs/forum/t/624227/slanje-slika-u-inbox
2024 11 15
> FridaCathlo: > > wanwrvani: > > Predmet mi je stajao u omiljenima ali je u međuvremenu prodat, htela sam da ga uklonim ali mi on konstantno duplira taj predmet i sada u omiljenima imam više istih stavki koje želim da obrišem ali ne mogu. > Isto 😅 teški bagovi ovih dana na sajtu. Isti problem iman😑😑
2024 11 15
Ništa se nije promenilo i dalje imam 21 stranicu prodatih predmeta koji su duplirani. Previše me nervira 🫣
2024 11 19
Isto, da li će se ovo rešiti ili ovako ostaje do daljnjeg?!!
2024 11 20
Ja mislim da je jedna jakna kod mene u wish listi jedno 15x :') :') Pisala sam i devojci koja je prodaje, da obrise ako joj nije problem, pisala sam i adminima ali nistaaaa... Nadam se da ce se uskoro resiti jer ovo uzasno frustrira i vise nista nije pregledno.
2024 11 21
Kod mene je nestao problematični predmet od 17 mojih lajkova. Nadam se da se i kod vas rešilo konačno.
2024 11 21
1 2