Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Omiljeni predmeti se ne brišu

Htela bih da podelim sa vama jedan problem, da vidim da li neko od vas ima sličnu situaciju. Predmet mi je stajao u omiljenima ali je u međuvremenu prodat, htela sam da ga uklonim ali mi on konstantno duplira taj predmet i sada u omiljenima imam više istih stavki koje želim da obrišem ali ne mogu.
2024 11 13
Bilo je već reči o tome, niste jedini 😄 još jedna od čari našeg omiljenog sajta 😄
2024 11 13
Tražila sam ali nisam našla ovu temu... Hvala Vam na odgovoru. Jako me to nervira jel mi je totalno nepregledno 🫣
2024 11 13
> wanwrvani: > Predmet mi je stajao u omiljenima ali je u međuvremenu prodat, htela sam da ga uklonim ali mi on konstantno duplira taj predmet i sada u omiljenima imam više istih stavki koje želim da obrišem ali ne mogu. Isto 😅 teški bagovi ovih dana na sajtu.
2024 11 13
> FridaCathlo: > > wanwrvani: > > Predmet mi je stajao u omiljenima ali je u međuvremenu prodat, htela sam da ga uklonim ali mi on konstantno duplira taj predmet i sada u omiljenima imam više istih stavki koje želim da obrišem ali ne mogu. > Isto 😅 teški bagovi ovih dana na sajtu. Da, primetila sam. 🤣
2024 11 13
Svi imamo taj problem, ali mi nije jasno što prodavci ne obrišu predmete kad vide 80 sviđanja, da se ne mučimo.
2024 11 13
> DoliBlack: > Svi imamo taj problem, ali mi nije jasno što prodavci ne obrišu predmete kad vide 80 sviđanja, da se ne mučimo. E baš tako, ako su već prodati zašto ih ne obrišu.
2024 11 13
Jedan od predmeta koji je bio u opciji- omiljeno-dupliran na 5 stranica,obratila sam se adminima ali očigledno da i oni to nisu u mogućnosti da reše.
2024 11 13
Sacekajte da prodavac obrise oglas, mislim da se oglasi koji su prodati i sami obrisu posle odredjenog vremena(barem je tako bilo).
2024 11 14
Nazalost, nije tako. Ja sam imala u omiljenim predmetima suknju koja je u medjuvremenu prodata i obrisana, ali mi je ipak kada sam zelela da izbacim iz omiljenih- duplirana 10 ak puta ( u pokusaju da je izbisem😆). Ko god da uredjuje sajt, ili je premalo placen pa ga bas briga, ili pojma nema.
2024 11 14
Nije mi jasno ,kako su admini sami brisali predmete nama prodavcima,gde su za shodno sumnjali u proizvod ili da proizvodi nisu u skladu sa pravilima sajta. Ne znam kako sad ne mogu ovo da reše🤷‍♀️
2024 11 14
Ista situacija i kod mene. Sako koji sam kupila, udesetostrucio se medju omiljenim predmetima. Volela bih da se to sto pre resi, jer je zaista suvisno i nepregledno.
2024 11 14
Kod mene je u omiljenim predmetima stajao jedan Zara sako. Pokusala sam da ga uklonim iz omiljenih ,ali nije bilo moguće. I sad mi stoji taj isti sako na 7 stranica. Zamislite 7 stranica jedan isti sako koji ne moze da se ukloni. Pored toga i slike ne mogu da saljem.
2024 11 14
Isti problem. Nadam se da ce se neko pozabaviti ovim...
2024 11 14
Isto
2024 11 14
1 2