Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta raditi , da li prijaviti profil...

Jako neodgovorno, članici sam rekla da mi hitno treba košulja i da mi je pošalje ako ne može poslati da tražim dalje nakon čega je rečeno dostupna je šaljem sutra. Evo 4 dan košulje nema nije poslata, niti je ulazila na sajt poslala sam preko 10 poruka ništa .. sreća pa nisam uplatila novac. Sramota... nemam reči. Da li da se prijavi profil jer već ima jednu negativnu i od mene drugu... 🤷🏼‍♀️
2024 11 16
Da izgleda da ovde ima svega. Moja iskustva su uglavnom pozitivna što se tiče kupovine ovde. Ja sam se i učlanila da kupujem ne prodajem ništa. Ali danas sam imala jedno loše iskustvo sa jednom članicom koja je odbila saradnju jer sam joj postavljala pitanja o haljini koju sam imala nameru da kupim. Ona traži isključivo uplatu na račun a ja sam joj napisala da mi se desilo da nisam uspela da uplatim jer nešto sa računom nije bilo dobro...i da ako se to opet desi da mi pošalje paket pouzećem jer imam dovoljno pozitivnih ocena. Na šta je ona napisala da odustanemo od saradnje i da ne želi da sarađuje. Meni se haljina svidela i zaista sam htela da je kupim...
2024 11 16
Ja nemam reči, rado bih prijavila profil. Ovo je jadno meni je trebala košulja za sutra. Ja sam celu nedelju čekala paket... Strašno.
2024 11 16
Tako sam i ja isto jednom čekala ogrlicu a drugi put kaput. Nikad nisam dobila te pakete ali srećom jedan je bio pouzećem a drugi je trebalo da bude poklon i da samo platim poštarinu. Ni jedan ni drugi nisu nikad stigli na adresu. Šta se desilo nemam pojma.
2024 11 16
Pa da bar uđe na sajt i kaže neću poslati bar iz nekog poštovanja ... Nego ništa..
2024 11 16
Nisam dobila nikakvu poruku i ako sam par puta pitala šta se dešava i da li su poslali paket. Ni paketa a ni odgovora... A i ne znam zašto je ta članica danas odbila saradnju ja sam zaista htela da kupim haljinu od nje. Ne razumem zaista...
2024 11 16
Ja se iskreno više ne čudim prodavcima jer su kupci vrlo neozbiljni postali ovde. Čak i oni sa 100+ pozitivnih ocena. Prošle nedelje sam imala ovde 5 navodno sigurnih kupovina od kojih niti jedna nije realizovana. Neće niko po ovako lošem vremenu da rizikuje odlazak do Pošte, vrlo verovatno neuspešnu saradnju i duplu poštarinu.
2024 11 16
Nemam reči totalno je neozbiljno postalo sve🙄
2024 11 16
Verujem da ima raznih ali ja sam bila spremna da kupim haljinu i čak se dogovorila sa ženom sve...ali sad šta je tu je... želela sam tu haljinu...
2024 11 16
Mozda su ti prodavci sto se prave ludi pronasli neko ostecenje na odeci i zato ne odgovaraju. Znate kako, zivimo u drustvu ''gde su svi savrseni'' i nepogresivi.
2024 11 16
Evo za sebe tvrdim da nisam savršena niti nepogrešiva. Da pravim greške kao i svi drugi ali i dalje ne razumem zašto bi se neko ljutio ako ga pitam za stvari koje želim da kupim!? Ili ako nekoga upozorim na nešto... Gde sam uopšte pogrešila?
2024 11 16
> smiodrag: > Evo za sebe tvrdim da nisam savršena niti nepogrešiva. Da pravim greške kao i svi drugi ali i dalje ne razumem zašto bi se neko ljutio ako ga pitam za stvari koje želim da kupim!? Ili ako nekoga upozorim na nešto... Gde sam uopšte pogrešila? Nismo se razumeli.
2024 11 16
> MarianneMary: > > smiodrag: > > Evo za sebe tvrdim da nisam savršena niti nepogrešiva. Da pravim greške kao i svi drugi ali i dalje ne razumem zašto bi se neko ljutio ako ga pitam za stvari koje želim da kupim!? Ili ako nekoga upozorim na nešto... Gde sam uopšte pogrešila? > Nismo se razumeli. Moguće da se nismo razumeli...pokušavam da razumem.
2024 11 16
> Sapisa: > Upravo čekam članicu hoce li se smilovati da mi posalje br rac ! ,:) Pitajte je za post net to je mnogo bolja varijanta od uplate na račun.
2024 11 16
Au zivote........... 🫣
2024 11 16
1 2 3