Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Šta raditi , da li prijaviti profil...

> MarianneMary: > > ivanagajić000: > > Jako neodgovorno, članici sam rekla da mi hitno treba košulja i da mi je pošalje ako ne može poslati da tražim dalje nakon čega je rečeno dostupna je šaljem sutra. Evo 4 dan košulje nema nije poslata, niti je ulazila na sajt poslala sam preko 10 poruka ništa .. sreća pa nisam uplatila novac. Sramota... nemam reči. > > Da li da se prijavi profil jer već ima jednu negativnu i od mene drugu... 🤷🏼‍♀️ > Sad sam videla vasu negativni ocenu, pa ta osoba vec ima negativnu. Budite srecni sto niste uplatili. Ne kupujte kod osoba koje imaju ovakve negativne ocene. upload.mojekrpice.rs/rs/images/message/7350c4a2418bfa64763a3efca08d5b1a.jpg) Nikada ne kupujem od clanica sa jednim utiskom saveta
2024 11 17
> smiodrag: > Potpuno Vas razumem...i iskreno nije mi jasna da fora sa uplatom unapred...Kad kupujemo nesto u radnjama placamo prlikom preuzimanja. Zasto ne bi i ovde tako? I zasto nekim clanicama smeta ako kazem da zelim pakaet pouzecem? Ta radnja ima visemilionski budzet kojim moze da pokrije duple postarine za povrate paketa. Zasto nekim kupcima smeta kada prodavac kaze da ne zeli da salje paket pouzecem? I pre nego pocnete o tome "prodavac ce uzeti pare i nece poslati paket", setite se da i u paketu koji stigne pouzecem moze biti samo krpa. Jedini nacin da se zastitite prilikom ovakvog vida online kupovine je da znate da razaznate prodavca od prevaranta. Bavim se online prodajom duze od 6 godina i ni jednom nisam prevarila ni bila prevarena. Uvek zahtevam uplatu u napred i kupujem samo od onih koji imaju racun i kojima ja mogu uplatiti unapred. Ne saljem pakete pouzecem i ne kupujem od onih koji salju iskljucivo pouzecem (nikad ne drzim kes kod sebe). Svako ima svoj nacin rada i ako nekome ne odgovara, neka produzi dalje. Previse ste iskukali ovde bespotrebno. Bas mi je zao zbog haljine bez koje sad ne mozete da prezivite.
2024 11 17
MOŽDA STE BAŠ VI TI PREVARANTI PA VAM SMETA OVA TEMA, HVALA DOVIĐENJA ❤️ Ovo važi za članice koje podržavaju ovaj profil sa dve negativne. Svaka čast ostalim devojkama❤️🥰
2024 11 17
> UltraStore: > > smiodrag: > > Potpuno Vas razumem...i iskreno nije mi jasna da fora sa uplatom unapred...Kad kupujemo nesto u radnjama placamo prlikom preuzimanja. Zasto ne bi i ovde tako? I zasto nekim clanicama smeta ako kazem da zelim pakaet pouzecem? > Ta radnja ima visemilionski budzet kojim moze da pokrije duple postarine za povrate paketa. Zasto nekim kupcima smeta kada prodavac kaze da ne zeli da salje paket pouzecem? > I pre nego pocnete o tome "prodavac ce uzeti pare i nece poslati paket", setite se da i u paketu koji stigne pouzecem moze biti samo krpa. Jedini nacin da se zastitite prilikom ovakvog vida online kupovine je da znate da razaznate prodavca od prevaranta. > Bavim se online prodajom duze od 6 godina i ni jednom nisam prevarila ni bila prevarena. Uvek zahtevam uplatu u napred i kupujem samo od onih koji imaju racun i kojima ja mogu uplatiti unapred. Ne saljem pakete pouzecem i ne kupujem od onih koji salju iskljucivo pouzecem (nikad ne drzim kes kod sebe). Svako ima svoj nacin rada i ako nekome ne odgovara, neka produzi dalje. Previse ste iskukali ovde bespotrebno. Bas mi je zao zbog haljine bez koje sad ne mozete da prezivite. Hvala na objasnjenju i na savetima. Do sada nisam imala nikakvih problema ovde kupujem vec neko vreme i zaista nije bilo problema bilo sa uplatama unapred ili sa pouzecem. Jedino sto kod nas u posti u mom mestu nekad bude tehnickih problema sa racunima ali to je van mog domasaja...Ja sam samo htela da upozorim clanicu da je to nesto sto se desava. Nisam htela da je prevarim ni da je uvredim. Samo sam htela haljinu...ali dobro ima i drugih clanova a na kraju ima i prodavnica.
2024 11 17
Ovde sam da kupujem kad mi se nesto svidi ne prodajem nista.
2024 11 17
> smiodrag: > Ovde sam da kupujem kad mi se nesto svidi ne prodajem nista. Moja poruka važi za ove žene koje podržavaju prevaru.
2024 11 17
> ivanagajić000: > MOŽDA STE BAŠ VI TI PREVARANTI PA VAM SMETA OVA TEMA, HVALA DOVIĐENJA ❤️ > Ovo važi za članice koje podržavaju ovaj profil sa dve negativne. > Svaka čast ostalim devojkama❤️🥰 Da li ste vi uplatili zeni za kosulju ? Da li ste prevareni od doticne? Ili ste iz revolta lupili negativnu ocenu ? Nemate pravo po pravilu ..o kojem pisete ...da ostavljate negativnu Ako 1 niste uplatili unapred 2 nije doslo do bilo kakvog kontakta Zena vas nije prevarila vec ste vi besni sto vam nije poslala kosulju kad ste vi to zacrtali da treba... O tome o tom nerazumevanju smo clanica i ja pisale a ne o tome kako neko podrzava prevarante Brkate Babe i Zabe
2024 11 17
Naravno da sam prevarena , rekla je da će poslati sutra ja čekam 5 dana. Niti je poslala niti se javlja. Na žalost sajt ne dozvoljava da ostavim slike da vidite poruke.
2024 11 17
Ahahhahaha prevara veka Htela da kupi kosulju od 500 dinara i cuj prevarena, niti je platila niti je kupila Clanice prevarene za par desetina hiljada dinara, ova digla ceo forum da se lincuje clanica bez ocena
2024 11 17
> makilis: > Ahahhahaha prevara veka > Htela da kupi kosulju od 500 dinara i cuj prevarena, niti je platila niti je kupila > Clanice prevarene za par desetina hiljada dinara, ova digla ceo forum da se lincuje clanica bez ocena Uzas ...
2024 11 17
Nema svrhe više se raspravljati svako ima svoje mišljenje. Desiće se i Vama kad tad.. nebitno.. veliki pozdrav❤️❤️❤️ Drago mi je ste komentarisale pa i protiv mene. Ja se više ne oglašavam, mislim da je dosta bilo..😉
2024 11 17
> ivanagajić000: > Naravno da sam prevarena , rekla je da će poslati sutra ja čekam 5 dana. Niti je poslala niti se javlja. Na žalost sajt ne dozvoljava da ostavim slike da vidite poruke. Dokazano je da je ta clanica prevarant, ne postoji razlog da vas napadaju.
2024 11 17
Zanima me kako mogu prijaviti problem. Kao da je neko upao u moj nalog i šalje poruke korisnicima koji prodaju. Vidim da ljudi odgovaraju, pristaju na prodaju. Molim za pomoć
2025 12 27
1 2 3