Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Crni petak IKEA

Devojke, da li možda znate ima li popusta za crni petak u Ikei? Interesuje me jedan francuski ležaj tako da bi mi popust dobro došao jer je baš skup...
2024 11 16
Negde sam pre neki dan naletela jedino na nesto tipa.. lampe,igracke i jos jedna kategorija. Ja sam bila pre neki dan i nista konkretno nisam primetila. Jesi mozda pogledala da nema mozda taj lezaj popust za family clanove?
2024 11 17
> lovesilver: > Negde sam pre neki dan naletela jedino na nesto tipa.. lampe,igracke i jos jedna kategorija. Ja sam bila pre neki dan i nista konkretno nisam primetila. Jesi mozda pogledala da nema mozda taj lezaj popust za family clanove? Hvala na odgovoru,pogledala sam i nema popust...sačekaću još malo,možda me obraduju 😊
2024 11 17
> Jelenas108: > > lovesilver: > > Negde sam pre neki dan naletela jedino na nesto tipa.. lampe,igracke i jos jedna kategorija. Ja sam bila pre neki dan i nista konkretno nisam primetila. Jesi mozda pogledala da nema mozda taj lezaj popust za family clanove? > Hvala na odgovoru,pogledala sam i nema popust...sačekaću još malo,možda me obraduju 😊 Ja sam tako cekala popust za krevet pa na kraju uzela po punoj ceni jer mesecima nije bio na popustu
2024 11 18
> Esprit21: > > Jelenas108: > > > lovesilver: > > > Negde sam pre neki dan naletela jedino na nesto tipa.. lampe,igracke i jos jedna kategorija. Ja sam bila pre neki dan i nista konkretno nisam primetila. Jesi mozda pogledala da nema mozda taj lezaj popust za family clanove? > > Hvala na odgovoru,pogledala sam i nema popust...sačekaću još malo,možda me obraduju 😊 > Ja sam tako cekala popust za krevet pa na kraju uzela po punoj ceni jer mesecima nije bio na popustu Ne vredi čekati kada mi baš hitno treba.😊
2024 11 24