Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Devojke, kako prodaja? Il da ne pitam?

Kod mene nista. Koliko je oktobar bio dobar, novembar sve upropasti. Ni poruka, ni pregleda. Il je tako samo kod mene? 🥺
2024 11 22
Bolje ne pitaj 🤣 Ja sam dodavala krpice ovih dana da osvezim profil jer sam pre 2 meseca odustala od MK, ali dala sam novu sansu 😅 Mali broj pregleda, bez interesovanja a krpice su stvarno kvalitetne i kao nove.
2024 11 22
Ove godine dosta lose u odnosu na proslu godinu. I pored bas snizenih cena bas slabo…
2024 11 22
Logicno kada svi samo stavljaju da prodaju, a skoro niko i da kupuje. Ne moze tako.
2024 11 23
> Esprit21: > Logicno kada svi samo stavljaju da prodaju, a skoro niko i da kupuje. Ne moze tako. Ja sam prosle sedmice pisala na 2 profila da kupim i to po 3-4 stvari koje su mi trebale i jos uvek niko nije odgovorio. Mnogo ljudi je odustalo od sajta.
2024 11 23
Isto loše, tj. nikako. Uspela sam da prodam nešto preko fejsa pre koji dan, ovde ništa već neko vreme. Takoreći da sam i ja odustala, a imam dosta stvari koje čekaju da budu oglašene, mada nemam volje, iskreno. Čak sam pisala u nekoj temi vezano za crni petak da i ja hoću da učestvujem, da zainteresovani sami ponude cene za stvari, pa da se dogovorimo, ali se još niko nije javio. 😂
2024 11 23
> Jovana1014: > > Esprit21: > > Logicno kada svi samo stavljaju da prodaju, a skoro niko i da kupuje. Ne moze tako. > Ja sam prosle sedmice pisala na 2 profila da kupim i to po 3-4 stvari koje su mi trebale i jos uvek niko nije odgovorio. Mnogo ljudi je odustalo od sajta. Ako se loguju, a ne odgovaraju onda nemaju stvari. Ako se ne loguju onda da, odustale su. Nista mi cudno posle svega sto se desavalo na sajtu od promena, silnih errora pa do prevara. Ni to sto je sajt pretrpan reklamama i korisnici ne znaju kako da ih sklone preko mobilnog odakle vecina i ulazi isto ne pomaze. Ne znam sta bih vam rekla... ja sam i kupovala. Dobila neke upite za razmenu a stoji mi na profilu da razmene ne radim. Za kupovinu mi doslo da izmerim neku stvar i da li je to zadnja cena. Posaljem da jeste zadnja cena i mere, od tada se osoba ne javlja tako da se vise ni za mere necu cimati verovatno jer mi je roba spakovana u kutije koje nisu u mojoj sobi, pa dok se to pronadje, raspakuje, izmeri i posle te neko iskulira.
2024 11 23
Isto kao i kod većine , ja sam vise poklonila nego prodala, ubacila nove krpice ali slabo 🤔
2024 11 23
Slabo, ne mogu da kažem ništa ali slabo. Tek planiram da izbacim još stvari, jer imam gomilu koja mi nije potrebna, i nadam se da će se u nekom momentu raskrčiti makar i spustila cene. Mislim da je opalo interesovanje za sajt, s druge strane poštarina je podivljala tako da je tako kako je. Ostaje mi nauk da kupujem pametnije.
2024 11 23
Sajt je prepun reklama i onda korisnike i smara da ulaze na sajt. Takodje, previse komercijalnih prodaja
2024 11 23
> Esprit21: Za kupovinu mi doslo da izmerim neku stvar i da li je to zadnja cena. Posaljem da jeste zadnja cena i mere, od tada se osoba ne javlja tako da se vise ni za mere necu cimati verovatno jer mi je roba spakovana u kutije koje nisu u mojoj sobi, pa dok se to pronadje, raspakuje, izmeri i posle te neko iskulira. Sad bi ti @DoliBlack i vrv @Oleole rekle da treba da izmeriš I napišeš mere kad postavljaš predmet I u pravu su 🤣 Ali ja te razumem, mene strašno mrzi da merim unapred 🙃 Meni se još nije desilo da me neko pita za mere i onda kupi nešto (eventualno par izuzetaka ima, ali to su uglavnom proverene članice), bude uglavnom to nestajanje, kao i kad pitaju za nižu cenu i ja kažem "Može" I onda opet nestanu. Ne znam šta da kažem za prodaju, ja sam držala "jače" cene do sad (mada to su neke cene po kojima i sama ovde kupujem), I kao što se vidi po utiscima, prodaja je išla do ove promene sajta, od tad sporadično. Sad i kad sam počela da spuštam cene polako jer nemam gde sa stvarima više, opet ne ide 😏
2024 11 23
Slazem se da treba nego mene mrzi da slikam i postavljam, a jos i da ih merim... A pitanje je sve i da meris, za koga meris kada se samo javljaju za razmene ili da trose tudje vreme. Skoro mi je neko trazio slike za isti predmet. Ja pitam da mi kaze sta konkretno zeli da se uslika kako bih slikala bas to sto zeli, a sto nije uhvaceno na mojim slikama i naravno da nisam dobila odgovor.
2024 11 23
Sve razumem, mene sve vise mrzi vezano za ovaj sajt, tj ne ovaj sajt nego prodaju generalno. I dalje se trudim jer imam trenutno 176 predmeta, mozes da zamislis koja ja to kolicina stvari, non stop preslazem, premestam, iz supljeg u prazno, mesta vise nemam ni za sta :') :,'(
2024 11 23
Ja sam, posle prepiske sa prodavcem, odlucila da kupim jedan komad , ali mi se devojka ne javlja vec par dana .🙁
2024 11 24
A sta je sa pregledima, ja sam mislila da je neki bag, nemoguce da predmet ima tipa 2 pregleda? 😂
2024 11 24
1 2