Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Devojke, kako prodaja? Il da ne pitam?

Nije bag, nema pregleda uopste. Meni Zara jakne stoje danima sa 30 i 50 pregleda. Nije niska cena ali opet, znalo se do skoro da sama rec "Zara", ako nista drugo, ima dosta pregleda, nebitno sta je i koliko kosta. Od promene sajta su drasticno opali pregledi svima (vrv zbog reklama).
2024 11 24
Prodaja mi ne ide nikako, ali kupovina odlicno, doduse ne na sajtu x-) Moracu da probam da postavim ove Zarine krpice na fejsu, kao poslednji pokusaj da bar to ode, ali bas lose ide prodaja ova poslednja dva meseca, a vecina stvari mi je sa etiketom na profilu. A sto je najgore, tek se spremam da izbacim dosta stvari jer mi je stanje u garderoberu alarmantno, kad vidim kako lose ide, ni ne mili mi se da sve to slikam i postavljam.
2024 11 24
U poslednje vreme bukvalno ne ide. Imam dosta upita za mere i popuste, smanjim cak i za 50% samo nek ide, ali komunikacija se zavrsi cim uzmu podatke i to je to 🤷Cak i na drugom sajtu sto se ovde pominjao (ne pisem ime da ne brisu temu) mi se cini da su samo prodavci presli, kupci slabo
2024 11 24
> Her_Fashion: > Sve razumem, mene sve vise mrzi vezano za ovaj sajt, tj ne ovaj sajt nego prodaju generalno. I dalje se trudim jer imam trenutno 176 predmeta, mozes da zamislis koja ja to kolicina stvari, non stop preslazem, premestam, iz supljeg u prazno, mesta vise nemam ni za sta :') :,'( Imam dosta robe da postavim, ali nemam volju da slikam, niti da merim, niti da postavljam jer nema prodaje, samo se javljaju za zamene ili da trose vreme kao sto rekoh. Evo, od kako sam ti napisala onu zadnju poruku opet se neko javio za zamenu. :D
2024 11 25
Pregledi su jadni, nikad tako nije bilo, dosta njih je sigurno napustilo sajt, a ovi koji su ostali samo prodaju. Proda se ovde ponešto inače, ali slabo. Čim predmet ode sa prve strane, pregledi su doviđenja. Niko ni ne lista ništa. Valjda će doći bolji period. Za sad je katastrofa. Isto sam izbacila iz ormana brdo XS stvari u koje više ne stajem, to se i ovako slabo prodaje zbog malog broja, još sa ovim pregledima neće se nikad prodati.
2024 11 26
Ja sam jedna od onih koja je odustala od sajta zbog iskačućih reklama, ali sam se sada ipak vratila da pokušam da prodam stvari za bebu. Ne znam gde drugde da oglašavam. Ovo je pre nekoliko godina bio najbolji sajt...
2024 11 27
Da bi se prodavalo aktivno, potrebno je imati puno stvari, nekoliko stotina predmeta dodavati mesecno. Ovako malo se proda, pa nista i to je to.
2024 11 27
1 2