Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Problem ubacivanje slika

Da li neko ima problem da ubaci slike u razgovoru i forumima, sad dole pise dodaj fotografiju ali nece da je ubaci iako ocita da sam izabrala.
2024 12 08
Isti problem imam i ja.😰😩
2024 12 08
https:// mojekrpice.rs/forum/t/624227/slanje-slika-u-inbox
2024 12 08
> FridaCathlo: > https:// mojekrpice.rs/forum/t/624227/slanje-slika-u-inbox Do sad bi ocitalo kao link i nije bio problem , ja nmg da pokazem, kao sto kazem jer ne da da ubacim, ali nema vise linka, samo dole gde se klikne za ubacivanje slike se promeni na ime date slike kao da je sve normalno, i kad se posalje nema slike. I sad malo malo pa sistem ne da da se odgovori, cak iako sam npr napisala spojeno (ime . jpg) .
2024 12 08
Pokusajte da napisete tekst i uz tekst ubacite i fotografiju - kod mene funkcionise tada, slanje samo fotografije bez teksta nece da prihvati. Sredice se to uskoro, ocigledno je da se radi na tome i da ce biti nakon radova poboljsano🤗
2024 12 08
> Vanesa72: > Pokusajte da napisete tekst i uz tekst ubacite i fotografiju - kod mene funkcionise tada, slanje samo fotografije bez teksta nece da prihvati. > Sredice se to uskoro, ocigledno je da se radi na tome i da ce biti nakon radova poboljsano🤗 Jesam, opomene da je poruka prazna, pokusala sam i to. Nadam se da ce se popraviti uskoro.
2024 12 08
Neće ni sa tekstom.
2024 12 08
..
2024 12 09
Probala ovde na licu mesta, stvarno ne radi...
2024 12 09
Ja ne uspevam uopste da izbacim ni jedan predmet i ne mogu da odgovaram na poruke...kod mene traje od kad je sajt promenjen uopste ne funkcionise i zbog toga ne ulazim na sajt i ne objavljujem jer nije moguce ....
2024 12 10
@MarijaMilenko, takođe je slučaj i kod mene, ne mogu da postavim ni jedan novi predmet, ne prihvata upload. Kome se obratiti i na koji način za rešavanje problema? Hvala unapred na pomoći ko god zna :)
2024 12 12