Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profil lunalubeka

Da li neko moze da mi kaze kako se sakcionisu lazi,posto ovde clanica navodi ime i prezime i kako je prevarena, a paket joj je poslat po dog?
2024 12 10
broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo.
2024 12 10
> EsBeBe: > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. Upravo tako . Jednostavno ,zar ne ?! 🌸🌸🌸
2024 12 10
čekamo da se praćne šarančić. :D
2024 12 10
> EsBeBe: > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. Hvala, u tome je problem jedino. Sasvim normalna komunikacija dok nisam upitala da li je poslat paket, na šta odhovor nisam nikako dobila. Užas, kao da sam ja nju prevarila, a uredno uplatila 4500 i dostavila odmah screen transakcije.
2024 12 10
> EsBeBe: > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. Npr zasto bih posla osobi koja mi preti i maltretita me
2024 12 10
> SanjaSanny: > > EsBeBe: > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > Upravo tako . > Jednostavno ,zar ne ?! > 🌸🌸🌸 Ne
2024 12 10
> Cilip33: > > EsBeBe: > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > Npr zasto bih posla osobi koja mi preti i maltretita me pa, ne šalješ njoj, napišeš nama ovde, otvorila si temu. pusti druge izgovore.
2024 12 10
> EsBeBe: > čekamo da se praćne šarančić. :D 😂🤭 Ne bih se toga setila .💞
2024 12 10
> EsBeBe: > čekamo da se praćne šarančić. :D Pa ako je dog da se posalje tog i tog datuma ,ne vidim potrebu za milion poruka pretnji i maltretiranja ,zar ne draga?
2024 12 10
> LunaLuBeka: > > EsBeBe: > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > Hvala, u tome je problem jedino. Sasvim normalna komunikacija dok nisam upitala da li je poslat paket, na šta odhovor nisam nikako dobila. Užas, kao da sam ja nju prevarila, a uredno uplatila 4500 i dostavila odmah screen transakcije. Idi trazi stvari za preprodaju i napisi ovde odg od admina
2024 12 10
Hajde screen-ove od početka do kraja ili ja da ih postavim? U 19:30h juče sam se obratila da li je poslat paket, iako je dogovor bio da mi se pošalje br pošiljke, pošto odgovora nije bilo fobila je rok da vrati novac do 21h.
2024 12 10
> EsBeBe: > > Cilip33: > > > EsBeBe: > > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > > Npr zasto bih posla osobi koja mi preti i maltretita me > pa, ne šalješ njoj, napišeš nama ovde, otvorila si temu. pusti druge izgovore. Pa tema je da odoba laze,ako je dobila odgovor neka okaci lepo da vidimo ko laze
2024 12 10
> Cilip33: > > EsBeBe: > > čekamo da se praćne šarančić. :D > Pa ako je dog da se posalje tog i tog datuma ,ne vidim potrebu za milion poruka pretnji i maltretiranja ,zar ne draga? u prvom postu na temi kažeš da je paket poslat. ako je to tačno, napišeš broj pošiljke. to je odgovor na pitanje koje si poslala u uvodu.
2024 12 10
> LunaLuBeka: > Hajde screen-ove od početka do kraja ili ja da ih postavim? U 19:30h juče sam se obratila da li je poslat paket, iako je dogovor bio da mi se pošalje br pošiljke, pošto odgovora nije bilo fobila je rok da vrati novac do 21h. Postavi naravno da vide kako lepo komuniciras ,ali odg kada dobijes ili si dobila od admina preprodavcu stvari.
2024 12 10
1 2 3 4 5