Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profil lunalubeka

Au ..... :'( :'( :'(
2024 12 11
hjao, kakav hepiend! sad samo još da se izmirite i obrišete negativne jedna drugoj. <3
2024 12 11
> EsBeBe: > hjao, kakav hepiend! sad samo još da se izmirite i obrišete negativne jedna drugoj. <3 Ta opcija nepostoji,ovde me lazno optuzuje,plus mi preti i ostalo,ali to cu da resim sa adminima,meni ocena nista ne znaci niti se trudim oko njih.
2024 12 11
> EsBeBe: > hjao, kakav hepiend! sad samo još da se izmirite i obrišete negativne jedna drugoj. <3 Pozvala sam je na kafu, shvatila je kao pretnju, evo ne znam.
2024 12 11
Tragikomedija.
2024 12 12
probaj nekoj drugoj da ne posaljes broj posiljke nego si nasla ovu kulturnu...ako te je toliko smarala i davila ili psovala ali znamo da nije pa si patila kao patika i emotivno bila istresirana daj posalji te smaracke poruke da vidimo :) kapiram sama sebi si dala autogol. imala si srece sto su stvari ok na kraju da ti nije kamen poslala:) ovde je u psolednje vreme lutrija da nadjes normalnu osobu za saradnju:)
2024 12 12
> Mantalija: > probaj nekoj drugoj da ne posaljes broj posiljke nego si nasla ovu kulturnu...ako te je toliko smarala i davila ili psovala ali znamo da nije pa si patila kao patika i emotivno bila istresirana daj posalji te smaracke poruke da vidimo :) kapiram sama sebi si dala autogol. > imala si srece sto su stvari ok na kraju da ti nije kamen poslala:) ovde je u psolednje vreme lutrija da nadjes normalnu osobu za saradnju:) Jasno kao dan, hvala. Zamislite rečenicu ja sam rekla da će biti poslat tog i tog datuma, šta se ova kao busa, a odgovora nikakvog tipa "poslaću, moja pošta radi celu noć", nego još ona meni glupačo, nismo na pijaci, ti si preprodavac, moliš za utiske, ma bezobrazluk na ente.
2024 12 12
A i što se stvari tiče, treba da bude zahvalna što sam rekla sve ok, beko bi je tek dočekao i napenalio, nego ja zbog same sebe ne želim nikad da se valjam u blatu. Pitala bih druge da su izvadili 4500 i sačekali gospođetinu da se smiluje da pošalje i javi broj, ja sam još pristojno sačekala 19:30h, jer po nekoj praksi gotovo sve pošte rade do 19h, osim u tržnim centrima, pa i tada sam jednostavno pitala da li je poslat. Igra se gospođetina, njoj je to smešno i zabavno, šta se kao cimam, jasan mi je sada taj profil ličnosti.
2024 12 12
> EsBeBe: > hjao, kakav hepiend! sad samo još da se izmirite i obrišete negativne jedna drugoj. <3 dvoje su se tako smuvali :-D teska prica ova laze samu sebe a ne nas
2024 12 12
Nisam nesto previse putovala, ali to sto jesam mislim da bahatih ljudi kao ovde nigde nisam srela. I sve su bahatiji. Jedan od razloga zasto zelim da se odselim je da budem sto dalje od toga. Kao da je sve teze biti normalan ovde i imati neku osnovnu kulturu.
2024 12 12
1 2 3 4 5