Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profil lunalubeka

Kada se paket posalje slika se potvrda o prijemu posiljke i posalje kupcu, tamo gde nije moguce postaviti sliku posalje se br. posiljke. Kada prodavac napravi neku gresku vraca novac ako je kupac vec uplatio,
2024 12 10
Ma koga ne mrzi neka pogleda njene ostale negativne, ja sam nekako olako shvatila, za šta snosim teret ovog maltretiranja. Zato i jesam upozorila ostale članove, jer baš nije prijatno kada ovakva bića srozaju neku vašu stečenu reputaciju, na žalost imate ih u okolini svuda.
2024 12 10
> MarianneMary: > Kada se paket posalje slika se potvrda o prijemu posiljke i posalje kupcu, tamo gde nije moguce postaviti sliku posalje se br. posiljke. Kada prodavac napravi neku gresku vraca novac ako je kupac vec uplatio, U tome i jeste problem nije udlikan br pošiljke, čak ni potvrda usmena da je paket poslat.
2024 12 10
> LunaLuBeka: > Ma koga ne mrzi neka pogleda njene ostale negativne, ja sam nekako olako shvatila, za šta snosim teret ovog maltretiranja. Zato i jesam upozorila ostale članove, jer baš nije prijatno kada ovakva bića srozaju neku vašu stečenu reputaciju, na žalost imate ih u okolini svuda. Reputaciju preprodavca, koji pise svima po 5 puta za ocenu ,jer je to bas bas bitno.
2024 12 10
Ili si me pomešala sa nekim ili imaš dijagnozu, u životu nikom nisam zatražila utisak, zamisli da imam moć ubeđivanja da 345 članova turiram za utisak?! Idi odmori malo, zanela si se sad baš.
2024 12 10
Evo jedan član neka se javi, kome sam ja pisala ijednom, a kamoli 5 puta za utisak i da sam preprodavac, daj neki dokaz.
2024 12 11
> Cilip33: > > EsBeBe: > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > Npr zasto bih posla osobi koja mi preti i maltretita me Pa ti lepo vrati pare osobi koja te maltretira,verovatno ti ni pare ne trebaju od te osobe ili su parice slatke?
2024 12 11
> Sapisa: > > Cilip33: > > > EsBeBe: > > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > > Npr zasto bih posla osobi koja mi preti i maltretita me > Pa ti lepo vrati pare osobi koja te maltretira,verovatno ti ni pare ne trebaju od te osobe ili su parice slatke? Zasto da vratim paket je postat po dogovoru,nije dobila broj podiljke jer ne zna da se ponasa
2024 12 11
> Cilip33: > > Sapisa: > > > Cilip33: > > > > EsBeBe: > > > > broj pošiljke sa adresnice napišeš, gde se vidi kad je paket poslat, odakle i na koju adresu. recimo. > > > Npr zasto bih posla osobi koja mi preti i maltretita me > > Pa ti lepo vrati pare osobi koja te maltretira,verovatno ti ni pare ne trebaju od te osobe ili su parice slatke? > Zasto da vratim paket je postat po dogovoru,nije dobila broj podiljke jer ne zna da se ponasa To joj je i receno ne moze meni dq preti,meni je smesno kako se osoba gubi
2024 12 11
A za ove ovde objave sam je takodje prijavila.
2024 12 11
> Cilip33: > A za ove ovde objave sam je takodje prijavila. saberi se malo sama sa sobom da si joj odmah poslala broj ne bi te uopste ni smarala nego misli da je prevarena sto je logicno sto neko ne bi namerno poslao br posiljke..durim se buhuuu ..inace umirem od smeha komentarima Esbebe ili kako se zove pocecu da citam cesce forum haos sam se ismejala:)
2024 12 11
> Mantalija: > > Cilip33: > > A za ove ovde objave sam je takodje prijavila. > saberi se malo sama sa sobom da si joj odmah poslala broj ne bi te uopste ni smarala nego misli da je prevarena sto je logicno sto neko ne bi namerno poslao br posiljke..durim se buhuuu ..inace umirem od smeha komentarima Esbebe ili kako se zove pocecu da citam cesce forum haos sam se ismejala:) Pa eto ne zelim da joj posaljrm broj,zbog ponasanja,ne znam sto bi bila prevarena,dog je ispostovan sa tacnim datumom,a osoba je pokazala svoje ludlo i pretnje sa vezom u policiji,meni je sve ovo jako zabavno,mozda nauci na komunicira
2024 12 11
Plus doticnoj nijednog momenta nije receno da paket nijke poslat,ali ona voli da preti ,da pise 100 poruka ,da se gubi ,meni ne smeta moze da pise narednih 10 dana,nego kako kaze pravnik je ,a u to ne verujem cim pravi takve greske da mogu da je prijavim
2024 12 11
ova agonija još traje? :') ribici se razvezao jezik tek nakon negativne, što je ovde normalna pojava. prvo nije poslala broj pošiljke zbog duševne boli, sad neće iz principa, hehe. kapiram da je i poslala paket na kraju kad je videla da kupac insistira (logično), a ova tema joj služi kao alibi, malo i da pljucne drugu stranu, što da ne. sve u svemu, viđeno milion puta, zjev. ima ovde malo, rekla bih, i jaza generacija, pored evidentnog preterivanja u opuštenosti članice cilip33. problem može vrlo jednostavno da se reši, ali daj da malo dramimo, glumimo ponos da pokrijemo neodgovorno ponašanje koje je i dovelo do svega ovoga. bezveze.
2024 12 11
trazi mi broj paketa call the police :-D mogla si ladno i da je blokiras a samo da si poslala broj paketa njoj dosta ne lozi masu ovde za dzabe
2024 12 11