Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Profil lunalubeka

u krajnjoj liniji, lunabeka već ovog trenutka može da nazove poštu, da pita da li ima evidentiranog paketa na njeno ime, ne mora da čeka visočanstvo da se smiluje.
2024 12 11
> EsBeBe: > u krajnjoj liniji, lunabeka već ovog trenutka može da nazove poštu, da pita da li ima evidentiranog paketa na njeno ime, ne mora da čeka visočanstvo da se smiluje. Pa neka pozove,paket je u posti
2024 12 11
> Cilip33: > > EsBeBe: > > u krajnjoj liniji, lunabeka već ovog trenutka može da nazove poštu, da pita da li ima evidentiranog paketa na njeno ime, ne mora da čeka visočanstvo da se smiluje. > Pa neka pozove,paket je u posti dobro, a, zašto je, u startu, bio problem da odgovoriš ženi na pitanje da li je paket poslat? pusti spinovanje, izvrtanje činjenica i kalimero da budem. toliko je prevara na sajtu, šta je žena mogla da pomisli posle tvog sinovanja poruka i neodgovaranja, kako bi se ti osećala na njenom mestu? bila bi baš strpljiva i puna razumevanja, kao što vidimo da jesi. daj, molim te, ako imaš više od 15 godina, ovo ponašanje je baš nezrelo i nekorektno.
2024 12 11
> EsBeBe: > > Cilip33: > > > EsBeBe: > > > u krajnjoj liniji, lunabeka već ovog trenutka može da nazove poštu, da pita da li ima evidentiranog paketa na njeno ime, ne mora da čeka visočanstvo da se smiluje. > > Pa neka pozove,paket je u posti > dobro, a, zašto je, u startu, bio problem da odgovoriš ženi na pitanje da li je paket poslat? pusti spinovanje, izvrtanje činjenica i kalimero da budem. toliko je prevara na sajtu, šta je žena mogla da pomisli posle tvog sinovanja poruka i neodgovaranja, kako bi se ti osećala na njenom mestu? bila bi baš strpljiva i puna razumevanja, kao što vidimo da jesi. daj, molim te, ako imaš više od 15 godina, ovo ponašanje je baš nezrelo i nekorektno. Zar ima svrhe trošiti reči ,postavljati pitanja . Misli da je jako bistra ,a o sebi rekla i više od očekivanog,što kroz negativan utisak ,što kroz otvaranje teme na forumu . Koji vid prevare je osetila ,čime je to ugrožena . Uplaćen joj novac ,Luna zahteva broj pošiljke koju ne dobija . Jedino “bistro “ od nje sto kada je osetila da to neće baš tako proći ipak reši da pošiljku pošalje . No i sadržaj iste je upitan . Ali ,nadajmo se najboljem . Verujem da i ovakve “dame “ nekada razmisle i pokušaju da odigraju ispravno bar u zadnjem minutu utakmice . Nama je kako god sve jasno od samog početka .
2024 12 11
Evo ne znam šta da kažem, tragikomedija. Ovakvo ponašanje nije adekvatno ni za uzrast od 10 godina.
2024 12 11
Ne znam, iako ne smatram sebe ni glupom, ni neiskusnom odakle da krenem, preispitala sam se više puta, nigde nisam pogrešila, ni prenaglila, drago mi je da ste to ostale uvidele, iako me ne poznajete, niti sam vas 5 puta cimala za utisak. Ovakvim situacijama, njenom izlaganju i ne treba pridavati preveliki značaj, a priznajem da me oduvalo iz pameti, jer ne znam koji bi krajnji cilj bio do pokušaja prevare ili možda neki drugi motivi u njenoj glavi, kad se osvrnem na prethodne negativne. Žao mi je što ne mogu da postavim screen-ove komunikacije, jednostavno neće, a tek bi vam bilo jasno 1+1=2.
2024 12 11
Probaću ukratko, paket je stigao, stvari su ok, ali je poslat u 20:05h, tek nakon mog pitanja je li poslat u 19:30h, pošto odgovora nikakvog nije bilo ostavila sam rok do 21h da novac vrati ili ću biti prinuđena da o svemu obavestim admina, ni nakon toga nikakav odgovor do momenta ostavljanja negativne, gde kreće potpuno spinovanje priče. Vraćam se na početak, gde je moje prvo pitanje bilo zašto nije moguće poslati br pošiljke, jer joj tako stoji na profilu ili njima, pošto mi je tada nešto šturo objasnila da su "oni" morali zbog 2 adrese nekoj devojci 2 puta u poštu. Da, trebao je da mi se odmah upali alarm, bila sam u gužvi kao ma dobro. Složila se da da br tel, da na viberu ostavim screen transakcije, jer ovde ispada mutan, o svemu sam je obavestila i u porukama na sajtu. Još jedna nelogičnost, napisala je na viberu, gde sam ostavila i podatke i na koji način da pošalje paket, "važi", sutradan stiže poruka na sajtu "kada i kojom službom da ti pošaljem"?! Hajde i preko toga prelazim, već nevoljno, ako smo se dogovorile šta opet, pa mi ona održa lekciju kako to sve mora da se vidi u komunikaciji na sajtu da bi admin mogao da pročita u slučaju da nešto ne bude u redu. Šta kralju da ne bude u redu, novac ti je uplaćen, do tebe je da spakuješ, pošalješ i javiš br pošiljke! Ostalo znate, pa nije bilo baš ukratko, ispada da se pravdam nekome ko je uredno odgovarao, pristajao na sve do momenta dok novac nije uplaćen. Šta drugo da kažem, pazite se, ima ih svuda
2024 12 11
> SanjaSanny: > > EsBeBe: > > > Cilip33: > > > > EsBeBe: > > > > u krajnjoj liniji, lunabeka već ovog trenutka može da nazove poštu, da pita da li ima evidentiranog paketa na njeno ime, ne mora da čeka visočanstvo da se smiluje. > > > Pa neka pozove,paket je u posti > > dobro, a, zašto je, u startu, bio problem da odgovoriš ženi na pitanje da li je paket poslat? pusti spinovanje, izvrtanje činjenica i kalimero da budem. toliko je prevara na sajtu, šta je žena mogla da pomisli posle tvog sinovanja poruka i neodgovaranja, kako bi se ti osećala na njenom mestu? bila bi baš strpljiva i puna razumevanja, kao što vidimo da jesi. daj, molim te, ako imaš više od 15 godina, ovo ponašanje je baš nezrelo i nekorektno. > Zar ima svrhe trošiti reči ,postavljati pitanja . > Misli da je jako bistra ,a o sebi rekla i više od očekivanog,što kroz negativan utisak ,što kroz otvaranje teme na forumu . > Koji vid prevare je osetila ,čime je to ugrožena . > Uplaćen joj novac ,Luna zahteva broj pošiljke koju ne dobija . > Jedino “bistro “ od nje sto kada je osetila da to neće baš tako proći ipak reši da pošiljku pošalje . > No i sadržaj iste je upitan . > Ali ,nadajmo se najboljem . > Verujem da i ovakve “dame “ nekada razmisle i pokušaju da odigraju ispravno bar u zadnjem minutu utakmice . > Nama je kako god sve jasno od samog početka . Jao bas si pametna sa svojim komentarima ,super si stvarno.
2024 12 11
> EsBeBe: > > Cilip33: > > > EsBeBe: > > > u krajnjoj liniji, lunabeka već ovog trenutka može da nazove poštu, da pita da li ima evidentiranog paketa na njeno ime, ne mora da čeka visočanstvo da se smiluje. > > Pa neka pozove,paket je u posti > dobro, a, zašto je, u startu, bio problem da odgovoriš ženi na pitanje da li je paket poslat? pusti spinovanje, izvrtanje činjenica i kalimero da budem. toliko je prevara na sajtu, šta je žena mogla da pomisli posle tvog sinovanja poruka i neodgovaranja, kako bi se ti osećala na njenom mestu? bila bi baš strpljiva i puna razumevanja, kao što vidimo da jesi. daj, molim te, ako imaš više od 15 godina, ovo ponašanje je baš nezrelo i nekorektno. Posiljka je poslata po dog 0912,ne posle 10 dana da se dize frka,ovako ponasanje doticne je za prijavu. Meni je smesno,ali i nije ako se uzme u obzir kako preti a nijednog monenta nije receno da posiljka nece biti poslata
2024 12 11
Nisi okacila svoje poruke ,da vidi ljudi sta pises,a da si glupa to nije tema. Posta u mojoj ulici radi 24h,tako da posiljka je poslata po dogovoru ,a ti nastavi vilenis ovde,ps obavezno preprodaj stvari bas su top dobices jos koju ocenicu.
2024 12 11
Nakon svega drago mi je da je na ovu dramu stavljena taċka . Gorčina ostaje ,ali neka ovo bude samo jedna pouka više. Luna ne ponovilo se .
2024 12 11
> SanjaSanny: > Nakon svega drago mi je da je na ovu dramu stavljena taċka . > Gorčina ostaje ,ali neka ovo bude samo jedna pouka više. > Luna ne ponovilo se . Da ostaje da vidimo kako se ljudi manicno ponasaju. Brani drugaricu mozda da joj das i ocenu posto bas pati
2024 12 11
> Cilip33: > Nisi okacila svoje poruke ,da vidi ljudi sta pises,a da si glupa to nije tema. Posta u mojoj ulici radi 24h,tako da posiljka je poslata po dogovoru ,a ti nastavi vilenis ovde,ps obavezno preprodaj stvari bas su top dobices jos koju ocenicu. Pa baš tako, otrčala si u poštu nakon mog pitanja da li je poslata, šta bi bilo da nisam reagovala npr?! Isti problem si imala sa drugim članicama u komunikaciji i ti nekom pridikuješ?! Nego ne vredi, ti si toliko isfrustrirana, dangubna da provociraš ljude, mnogo mi je žao što sam naletela na tebe, ali možda sam nekog i spasla. Da ti objasnim kako se sklapa usmeni ugovor, ponuda, cena, prihvat i realizacija. Dalje stvarno nema svrhe, svima je sve jasno, ostani usamljena u svojim mislima ili potraži stručnu pomoć.
2024 12 11
> LunaLuBeka: > > Cilip33: > > Nisi okacila svoje poruke ,da vidi ljudi sta pises,a da si glupa to nije tema. Posta u mojoj ulici radi 24h,tako da posiljka je poslata po dogovoru ,a ti nastavi vilenis ovde,ps obavezno preprodaj stvari bas su top dobices jos koju ocenicu. > Pa baš tako, otrčala si u poštu nakon mog pitanja da li je poslata, šta bi bilo da nisam reagovala npr?! Isti problem si imala sa drugim članicama u komunikaciji i ti nekom pridikuješ?! Nego ne vredi, ti si toliko isfrustrirana, dangubna da provociraš ljude, mnogo mi je žao što sam naletela na tebe, ali možda sam nekog i spasla. Da ti objasnim kako se sklapa usmeni ugovor, ponuda, cena, prihvat i realizacija. > Dalje stvarno nema svrhe, svima je sve jasno, ostani usamljena u svojim mislima ili potraži stručnu pomoć. Pa ne znam ko treba da trazi pomoc,po tvojim poruka def ti,sto bih trcala,od pocetka sam znala da cu poslati tada jer nema guzve,a posta mi je u ulici,a rekla sam u pon saljem,dzabe se peres,poruke su tu
2024 12 11
> LunaLuBeka: > > Cilip33: > > Nisi okacila svoje poruke ,da vidi ljudi sta pises,a da si glupa to nije tema. Posta u mojoj ulici radi 24h,tako da posiljka je poslata po dogovoru ,a ti nastavi vilenis ovde,ps obavezno preprodaj stvari bas su top dobices jos koju ocenicu. > Pa baš tako, otrčala si u poštu nakon mog pitanja da li je poslata, šta bi bilo da nisam reagovala npr?! Isti problem si imala sa drugim članicama u komunikaciji i ti nekom pridikuješ?! Nego ne vredi, ti si toliko isfrustrirana, dangubna da provociraš ljude, mnogo mi je žao što sam naletela na tebe, ali možda sam nekog i spasla. Da ti objasnim kako se sklapa usmeni ugovor, ponuda, cena, prihvat i realizacija. > Dalje stvarno nema svrhe, svima je sve jasno, ostani usamljena u svojim mislima ili potraži stručnu pomoć. Naravno i preprodaja stvari. Ti si primer komunikacije kako treba biti dosadan,smarati ,maltretirati i pretiti,ocito su ti krpice zivot kada samo o tome brines
2024 12 11