Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Štajk pošte

Hajde ako neko slučajno bude saznao nešto da javlja, juče su neki poštari krenuli u proteste, ne zna se da li će krenuti i obustava kao ranije. U mojoj pošti ne znaju ništa (?!?), a pojavljuje se u medijima... CC za koji je obično dostava dva dana, stigao mi je za jedan dan, uz to mi je poštar danas i juče doneo sve što je na moje ime, a evo čekala sam mesecima neke pošiljke. Mislim da se samo tiče poštara u Beogradu.
2024 12 26
Ja uvek pratim broj posiljke. Desilo se da mi stave pogresan broj telefona a posiljka u posti. I kada saljem obavezno napisem ili fotografisem prijemni broj posiljke. Danas idem da podignem posiljku pa cu videti ima li nekih informacija na temu štrajka.
2024 12 26
> MissDiva: > Hajde ako neko slučajno bude saznao nešto da javlja, juče su neki poštari krenuli u proteste, ne zna se da li će krenuti i obustava kao ranije. U mojoj pošti ne znaju ništa (?!?), a pojavljuje se u medijima... > CC za koji je obično dostava dva dana, stigao mi je za jedan dan, uz to mi je poštar danas i juče doneo sve što je na moje ime, a evo čekala sam mesecima neke pošiljke. Mislim da se samo tiče poštara u Beogradu. Takodje cc stigao ranije, nikada pre se to nije desavalo. Poslat juce, stigao danas.
2024 12 26
Meni stigao PX poslat ujutru, popodne 🤔
2024 12 26
> Her_Fashion: > Meni stigao PX poslat ujutru, popodne 🤔 We have a winner… 😅🤣 Ok, to definitivno znači da kreću u štrajk…
2024 12 26
Ja se nadam da ce bar do prvog da sacekaju, moram da saljem neke dekante, 6-7 paketa 😅😅
2024 12 26
Isporucili su mi paket iz inostranstva u rekordnom roku
2024 12 26