Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Prodate stvari, a ne sklanjaju ih

Ja evo ne znam, preko glave mi je, toliko puta sam u zadnjih mesec dana naisla na oglas neke clanice, i lepo isplaniram nekoliko stvari da kupim o trosku jednog ptt-a, i kad je pitam , a pa nije dostupno, a ja oglas pratim vec mesec dana, pa cak i vise neke npr. Jos gore, ne brisu ih, ne stave pod prodato, samo im stoje tako i zatrpavaju sajt, pa barem markuj da je prodato. Ne razumem takvo ponasanje, ajde da se zaboravi , desava se logicno, al ako ih ja pitam i posle toga i dalje ne brisu, stvarno je glupost.
2025 01 04
Mozda su prevaranti, prodaju neku stvar vise puta, ne šalju, ne brisu, sve je vise toga ovde. 🤷🏻‍♀️
2025 01 04
Meni se u par navrata desilo da mi preko facebook grupa neko nesto kupi i bukvalno manje od sat vremena nakon sto dobijem uplatu, neko mi ovde na sajtu pise za taj isti proizvod :'D Proizvod cuti na sajtu mesecima i onda u istom satu dve osobe zele da kupe :'D
2025 01 04
Ja ne stavljam prodato dok kupac ne podigne paket, pogotovo sad jer kad se označi "prodato" više ne može da se vidi oglas. Mada ima onih koji predmete koriste kao "mamac", predmet sa 40 omiljenih, povoljna cena, mnogo pregleda, ne piše prodato. Naravno, svaki put kad sam pokušala da kupim takav predmet, javili su mi da je prodat.
2025 01 04
> Her_Fashion: > Ja ne stavljam prodato dok kupac ne podigne paket, pogotovo sad jer kad se označi "prodato" više ne može da se vidi oglas. > Mada ima onih koji predmete koriste kao "mamac", predmet sa 40 omiljenih, povoljna cena, mnogo pregleda, ne piše prodato. Naravno, svaki put kad sam pokušala da kupim takav predmet, javili su mi da je prodat. Ja stavim na prodaju dok se paket ne podigne i to je to. Cim stigne brisem. Ocigledno su sad postali popularni ti mamci.
2025 01 04
> UltraStore: > Meni se u par navrata desilo da mi preko facebook grupa neko nesto kupi i bukvalno manje od sat vremena nakon sto dobijem uplatu, neko mi ovde na sajtu pise za taj isti proizvod :'D > Proizvod cuti na sajtu mesecima i onda u istom satu dve osobe zele da kupe :'D Verujem da se to desi, al za ove prozivode evo, posle mesec dana jos stoji, jos nije obrisan, tako da onda nije taj slucaj, vec sto kaze ovde clanica, sad ima tih mamaca koji se ne brisu ocigledno.
2025 01 04
> DarkMagician: > Verujem da se to desi, al za ove prozivode evo, posle mesec dana jos stoji, jos nije obrisan, tako da onda nije taj slucaj, vec sto kaze ovde clanica, sad ima tih mamaca koji se ne brisu ocigledno. Onda postoji sansa da proizvod nikad i nije bio na prodaju :D Verujem da ima clanica koje imaju neki svoj "viralan" predmet koji oglase samo za klikove i posete profilu, ali od samog pocetka nije namenjen da bude prodat
2025 01 04
Meni je interesantan jedan poseban razlog za to. Pitala sam članicu prodavca koja prodaje zaista lepe stvari i dobro joj ide prodaja, zašto dugo ostavlja prodate stvari na sajtu čak i onda kada je prodala gotovo sve. Evo odgovora - zato što na sajtu to utiče na rejting, na onu listu "Korisnici" gde ističu takozvane "najaktivnije." Onda sam pogledala par puta te liste a tamo uglavnom jedni te isti, profi prodavci.
2025 01 07
> SanjaCos: > Meni je interesantan jedan poseban razlog za to. Pitala sam članicu prodavca koja prodaje zaista lepe stvari i dobro joj ide prodaja, zašto dugo ostavlja prodate stvari na sajtu čak i onda kada je prodala gotovo sve. Evo odgovora - zato što na sajtu to utiče na rejting, na onu listu "Korisnici" gde ističu takozvane "najaktivnije." Onda sam pogledala par puta te liste a tamo uglavnom jedni te isti, profi prodavci. I to preprodavci. Interesantno da njima se ne brišu. Samo treba pogledati profile top prodavačica, skoro kod svih ista priča.
2025 01 07