Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Da li se jos neko desava ili...

Za poruke sam i ja pre neki dan otvorila temu, bas je bezveze sto vise ne stizu obavestenja. Sve su ostale clanice rekle, mislim da je sve krenulo nizbrdo od kad su promenili interfejs. Postoje i drugi sajtovi za prodaju, ali mi tamo ne ide bas najbolje... Mislim da dosta devojaka polako gubi strpljenje za sve ove bagove koji se javljaju na sajtu i da dostanjih isti napusta
2025 01 05
Promakla mi je vasa tema.. ja sam bila ubedjena da sam ja slucajno nesto poremetila u podesavanjima. Onda su svi ostali mejlovi nastavili uredno da stizu. Svi sem sa krpica. Onda sam ipak satima pokusala da popravim situaciju,i kad vise nisam znala sta uradim,reko aj da pitam... Uzas. Sve neke bagove na sajtu sam iskulirala,ali ovo sa porukama je stvarno uzas.
2025 01 05
Isto se i meni dešava, od pre neki dan mi ne stiže obaveštenje na mejl da imam poruke na MK, i ja sam proveravala podešavanja
2025 01 06
Da, da, sve isto. Videla sam poruku posle 3 dana i to sasvim slučajno. Sad ta članica verovatno i nema obaveštenje o tome da sam joj odgovorila.
2025 01 06
> AnaDjxx: > Postoje i drugi sajtovi za prodaju, ali mi tamo ne ide bas najbolje... > Mislim da dosta devojaka polako gubi strpljenje za sve ove bagove koji se javljaju na sajtu i da dostanjih isti napusta Onaj novi sajt je super, ali mi deluje da su samo prodavci prešli tamo 😅 Što se Krpica tiče, ne znam da li je ponuda loša ili ja ništa ne uspevam da nadjem više, ali uvek sam imala po 20+ stranica Omiljenih, sad samo 9 (I to većinom Omiljeni koji su ostali od ranije). Nonstop se objavljuju nekakve krpe iz džakova, igračke i knjige i ja ništa sem toga ne vidim. Čak i kad sednem da tražim, uglavnom su tako neke bezveze stvari. Ranije nisam znala šta pre da kupim, sad evo sedim i tražim namenski, i ne kupim ništa na kraju 😒
2025 01 06
> Her_Fashion: > > AnaDjxx: > > Postoje i drugi sajtovi za prodaju, ali mi tamo ne ide bas najbolje... > > Mislim da dosta devojaka polako gubi strpljenje za sve ove bagove koji se javljaju na sajtu i da dostanjih isti napusta > Onaj novi sajt je super, ali mi deluje da su samo prodavci prešli tamo 😅 > Što se Krpica tiče, ne znam da li je ponuda loša ili ja ništa ne uspevam da nadjem više, ali uvek sam imala po 20+ stranica Omiljenih, sad samo 9 (I to većinom Omiljeni koji su ostali od ranije). > Nonstop se objavljuju nekakve krpe iz džakova, igračke i knjige i ja ništa sem toga ne vidim. Čak i kad sednem da tražim, uglavnom su tako neke bezveze stvari. > Ranije nisam znala šta pre da kupim, sad evo sedim i tražim namenski, i ne kupim ništa na kraju 😒 Pa i meni se cini, nisam primetila da je dosta devojaka tamo nesto prodalo, mozda gresim. Ja se zaista ne secam kad sam poslednji put nesto kupila ovde, mozda u septembru. Ni ne trudim se da pretrazujem, samo ako bas nesto ne mogu da nadjem u radnjama, a cak sam se i za takve kupovine opekla poslednja 2-3 puta tako da sam ja kao kupac odustala ,:)
2025 01 06
> kaileenakala: > Da, da, sve isto. Videla sam poruku posle 3 dana i to sasvim slučajno. Sad ta članica verovatno i nema obaveštenje o tome da sam joj odgovorila. Isti problem. Dugo sam vec samo kupac. Od 10 upita poslednji 10 dana, jedva na dva dobih odgovor.
2025 01 07
Predmeti koje prodajem se sami brišu sa profila. Otkad je sajt "poboljsan" samo se neke brljotine dešavaju.
2025 01 09
Danas mi je stigla jedna poruka na krpice,i jedan mejl,i obavestenje o primljenom mejlu! Ne bih da se radujem pre vremena,ali nesto se desilo.. jos nekom?
2025 01 10
Evo vec dva dana mi stizu obavestenja. Ostali? Kako je kod vas?
2025 01 12
Stizu i meni
2025 01 13
1 2