Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Saveti o upotrebi sajta /

Najbolje vreme za kacenje predmeta

Koje vreme / doba dana vam se pokazalo kao najbolje za ubacivanje novih stvari? Nikako da prebacim preko 30-50 pregleda kad god izbacim stvar 🤦🏽‍♀️
2025 01 12
I mene zanima. Ja sam skoro ubacivala nekoliko novih predmeta, i baš imam mali broj pregleda, manji nego Vi. A mislim da sam ubacivala u različito doba dana.
2025 01 13
Mislim da je trenutno sasvim nebitno. Od kad su menjali sajt broj pregleda je drastično opao svima. Ja I kad postavim novo, u par trenutaka nestane sa prve strane jer se pojavi neki profil koji prodaje dečije knjige npr. I postavi 30 oglasa u roku od 5 min. 😒
2025 01 13
Da, definitivno nista ne pomaze, za pocetak uvek bude max 10-15 pregleda, posle raste broj pregleda sto je vise dana oglas aktuelan i dodje i do tih 50ak pregleda. Opet, to nije merilo da ce se i prodati ili pak da nece...
2025 01 13
Takođe, mislim da nema vremenske odrednice za ubacivanje predmeta. Ima i previše preprodavaca, pune sajt non stop…
2025 01 13
Da, skapirala sam ovih dana da definitivno kad god da postavim - nema pravila. Pre se znalo cini mi se da je od 6/7 pa do 9/10 uvece najveca gledanost, a sada ni to vise nije tako. Bukvalno mi nista ne prelazi 50 pregleda, ali ubacila sam sada nove stvari pa videcemo.
2025 01 13
Vi ste jos i dobri. Ja jedva imam do 10 pregleda, negde samo po 2,3. Ne znam da li je neki bag ili sta. Ali preglednost mi je mnogo losa
2025 01 13
Secam se prosle godine na primer, mozda i pre 2, okacim stvar a ona kroz sat vremena ima vec 100 pregleda. Sad mi se to nije desilo ne pamtim...
2025 01 14
Mislim da je to zato što su fotke sada veće, pa ne morate kliknuti na predmet da biste ga videli. Svakako, preprodavci imaju veliku ulogu u svemu ovome. Zatrpava se sajt konstantno. Da ja sad hoću da dnevno kačim i pre prodajem tonu garderobe gde bih kao prvo to držala? Sigurno ne u ormaru. To su verovatno neki nehigijenski uslovi, džakovi i sl. Taj deo je najproblematičniji… Sajt sa toliko puno prodaje, a malo kupaca nema nikakvu funkciju.
2025 01 14
> KrpiceMP: > Secam se prosle godine na primer, mozda i pre 2, okacim stvar a ona kroz sat vremena ima vec 100 pregleda. Sad mi se to nije desilo ne pamtim... Ja sam se pridružila sajtu pre nešto više od dve godine, i taj momenat nikad nisam imala. 😂
2025 01 14
Drage devojke imam veliku rasprodaju na profiluStvari su nove, ocuvane sve za jako nisku cenu Moguca je i korekcija cene Selim se i cilj mi je da ih dam nekom ko ce ih dalje nositi Bacite pogled🫶❤️
2025 01 30
S obzirom da ne radi pregled poslednje izbačene robe nije ni čudo što nema pregleda... Uopšte ne mogu da vidim pospednje izbačene predmete neće da očita stranicu . Ima još neko isti problem možda?
2025 02 04
Ranije je bilo oko 20h. U to vreme sam kačiča i puno toga prodala. Sada vidim da su pregledi slabi i da se svi žale. U međuvremenu sam sa svoje garderobe prešla na kačenje bebi stvari, prioriteti se menjaju 😂 Možda su ženske stvari ipak ovde traženije nego bebi. U svakom slučaju mislim da je sada svejedno u koje vreme kačimo.
2025 02 28