Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Ideje /

Sortiranje pozitivnih i negativnih utisaka bi bilo dosta olaksavajuce u nekim slucajevima!

Koliko vam se puta desi da razmisljate d ali da saradjujete sa nekim ko ima mnogo utisaka, stranica i stranica listanja da nadjete nekih 5 medju 500 negativnih, jer vam je vazno da vidite sta je neko negativno procenio, sobzirom da su procene razlicite i da stvarno svi ostavljaju negativne utiske zbog potpuno raznolikih procenjivanja. Meni se dosta puta desilo da odustanem od saradnje jer nisam nasla negativne a nisam htela da rizikujem, dok mi se u drugim situacijama desavalo da ima negativnih i procitam nesto tipa, nije se javila clanica 3 dana, sto meni licno nije strasno ili nesto tako da kazem, meni irelevantno. Bilo bi sjajno da mozemo da kada otvorimo utiske ako vec pise odvoje 500 pozitivnih i 5 negativnih, da kliknemo na negativne i da se oni sortiraju jedan za drugim izolovano. Sta mislite o toj ideji?
2025 01 23
To je na KP i Limundu tako...pridruzujem se ideji
2025 01 23
Kad vidim negativne, listam pa i da ima 15 strana. Jednom sam tako naišla na članicu sa 700 pozitivnih i jedan negativan od Admina, pa onda jedan od članice koja je napisala da joj je uvaljen oštećen predmet. Ignorisala sam taj negativan i na kraju je meni isto poslala oštećen predmet 😅 Slažem se da bi ta funkcija bila itekako poželjna, ali sumnjam da će se to uvesti, jer pišemo ovde o tome od pamtiveka 😂
2025 01 24
Baš ove nedelje sam imala identičan problem, na kraju, nisam ni našla! I onda vam kažu ostavite neutralan za neke saradnje, kako??? Ti utisci se tek ne vide.
2025 01 24
Ovde zene masovno narucuju od clanica koje imaju po 3-4 negativnih, i ocekuju da ce sve biti ok 🤣😭. Clanice sa po 6-7-8 negativnih nisu blokirane i jos uvek varaju. Ako je zeznula nekog 2 ili 3 puta (a tek 7 ili 8), zasto bih verovala da nece i mene? Ja takve zaobilazim u sirokom luku. Nema te stvarcice bez koje se ne moze 🙃 PS: PODRZAVAM IDEJU
2025 01 30
Posetite novi sajt:Moj ofinger, mnogo je brži i lakši i jeftiniji
2025 02 18