Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Ne razumem

Pre neki dan procitah da je clanica napravila svoju crnu listu i zapisuje ko joj ne odgovara na poruke, samo ispari itd.. Pa stvarno nije losa ideja! Pocecu i ja da belezim, kad mi neko pise samo proverim i razmislim da li da odgovorim! U zadnjih tri dana dve clanice traze broj telefona, hoce da kupe stvar, i kao tamo im je lakse da pisu, iako na profilu pise da je prodaja iskljucivo na sajtu, jer sam imala slucaj da me je jedna clanica tako zvala i pisala u pola noci, i rekla sam da ne dajem vise broj, i onda ja kao hajd da izadjem u susret, nece se valjda ponoviti, jer zene mozda nisu puno na sajtu, i tako im je lakse. Posaljem poruku, traze racun, posaljem i to, i onda samo ispare, pa brate ako neces kazi NECU, predomislila sam se a ne samo da se izgubis. Pocela sam da pisem „ Nema na cemu „ kada ih tako nema. Stvarno ne razumem sta vam to znaci, razumem da se covek predomisli ali napisi makar odustala sam i cao. Tako me izludjuje to u zadnje vreme da je to strasno! I sve vise i vise je takvih clanica, ili ne pitaj uopste ako nisi sigurna da zelis , ili imaj bar osnovne kulture da kazes hvala 😠
2025 01 30
Meni skoro jedna clanica pisala da me pita da li moze da rezervise artikal… Poruka poslata oko 3AM 😂😂😂 Ja odgovorim- naravno, moze, do kad hocete da Vam sacuvam itd. Samo je isparila… Stvarno nedostatak osnovne kulture…
2025 01 31
Imam listu takođe. Iznova se znaju javiti članice koje ispale za isti predmet ili su bile bezobrazne. Pa ja od ovoga ne živim, koji je moj interes da se bavim lošim ljudima? Pa pre ću pokloniti nekome ili ostaviti na ulici. :') o:) Ovaj sajt je prepun ljudi koji su prevršili svaku meru kulture, ljudskosti i dostojanstva. Neprijatno mi je kad mi stigne poruka "to je danas retkost" zbog toga što sam nešto poslala čisto i opeglano?!? Ili što ne kačim iznošene stvari. Pa valjda se zna šta je za pored kontejnera, a šta za ovaj sajt. Kad mi neko napiše hvala, za skroz normalne stvari i nešto što je osnovno vaspitanje, ne znam da li mi je drago ili bih zaplakala. Tako da napravite sve po neku listu, pa proverite pre bilo kakve komunikacije, jer mislim da takvim ljudima ne bi trebalo davati pažnju. Ako se ja tako ne ponašam prema nekome, pa ne želim ni da se drugi ponašaju prema meni i imam pravo na svoj mir.
2025 01 31
Ja sam jos odavno pisala o privatnim crnim tj. blok listama o kojima sam pocela da razmisljam nakon sto mi se jedan histerik sa sajta javio za predmet koji sam poklanjala pa je valjda pozelela besplatnu psiho terapiju i praznjenje frustracija u DM. Blokiranje treba da spada u osnovne opcije i preko je potrebno
2025 02 01
meni stizu poruke one bljutave draga mila izvinite ja im saljem snimak na viber ona ni hvala ni na viberu ni ovde.. kao sto neko rece ne zivim od ovoga ali zahvali se niko te ne tera da kupis nevaspitana osobo imala sam neke koji me jure hitno mi je cuvaj mi...ma kakvi ne reagujem vise...posle nestane u vidu lastinog repa
2025 02 03
> Mantalija: > meni stizu poruke one bljutave draga mila izvinite ja im saljem snimak na viber ona ni hvala ni na viberu ni ovde.. > kao sto neko rece ne zivim od ovoga ali zahvali se niko te ne tera da kupis nevaspitana osobo > imala sam neke koji me jure hitno mi je cuvaj mi...ma kakvi ne reagujem vise...posle nestane u vidu lastinog repa Ista situacija. U 22 h im merim dužine, širine kaputa, jakni a gospodja ne zna ni da NAPIŠE NISAM ZAINTERESOVANA, HVALA. Prosto, tako su naučene, bez trunke postovanja i vaspitanja.
2025 02 12
Meni se desavalo da pitam za neki predmet i da ne dobijem odgovor. Ili da dobijem odgovor da je predmet prodat ali istovremeno taj predmet se i dalje nalazi na sajtu...
2025 02 15