Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

Klubovi, sastanci istomišljenika /

Shein pomoc

Drage clanice, interesuje me da li je moguce poruciti sa sheina ispod 50e i da ne platim postarinu koja je duplo skuplja od artikla koji bi porucila… Nisam do sad porucivala kod njih pa bi volela da me neko uputi. Hvala ♥️
2025 02 02
Ne. Na sajtu je jasno navedeno da je cena postarine za Srbiju 24 evra za dostave do 49 evra. Na EU sajtu je dostava za Italiju 4,9 evra, besplatna za kupovinu preko 29 evra. Jedina jeftinija opcija je da pogledas EU drzave gde je najjeftinije i da nadjes nekog ko ti moze tamo naruciti :)
2025 02 02
Moguce je, ja sam do sada narucila 20 paketa minimum od novembra i sebi i drugaricama. Fora je da narucis preko 49e, a manje od 50e. Da te ne bi cimali sa carine, najbolje je u vrednosti do 49,6e-49,7e. Ja sam imala iznose od 49,01e do 49,98e i samo su me jednom cimali carinici bas za taj iznos od 49,98e jer oni dobijaju invojs u dolarima koji zbog kursa bdue ne znam 51$ pa onda oni pokusavaju da oderu, ali ja sam ih i tad zvala poslala sve dokaze od izvoda iz banke do screenshotova sa sajta kao dokaze da vide da je racun stvarno bio manji od 50e i nista mi nisu naplatili. Nisam placala ni postarine ni porez.
2025 02 04