Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

PM paket u pošti Šta je??

Naručila sam trenerke 2 kompleta, nakon 7 dana se osoba setila da pošalje ( paket je bez otkupa) A poštarina je 600 dinara?! I ja ovaj PM oznaku za paket prvi put vidim. Da li je neko upućenijiji, šta ovo znači, kakav je to paket i zašto košta poštarina toliko. Tražila sam Postexpres sa podizanjem u pošti.
2025 02 05
Posiljku PM007889024RS mozete preuzeti do 11-FEB-25 u Posti ------, ul. ----. Iznos za uplatu je 600,00 din. Ovo je poruka, ne može slika da se postavi. ( Obrisala sam adresu pošte da vas ne zbuni) Poruka je od njih i legitimna je.
2025 02 05
Meni tako stiže post express kad neko od kuće šalje. Regularno je sve.
2025 02 05
Jedino što je čudno da na poštu ne može da pošalje ako se ne predaje na šalteru. Možda su stavili adresu pošte i zato vam skuplje naplatili. Nemam drugu ideju. Inače 600 din je px od 2 do 5kg, a za podizanje u pošti u cenovniku ne postoji iznos od 600 din, tako da su sigurno kao običan px poslali.
2025 02 05
Управо гледам ценовник поште, за Постекспрес, опет ми се не уклапа .. Можда ја плаћам и то што је пакет покупљен од куће. Та особа је рекла да ради у пошти иначе, а свеједно сам 2х морала да подсећам за слање пакета и пошаље ми овако. Каква говна од људи.
2025 02 05
Adresa poste se ne pise, kada je isporuka u posti u pitanju. Ako se napise i tako posalje, stize kao obican PX paket, on kosta u zavisnosti od tezine, tezine od 2kg-5kg kosta 600din. A''PM'' je mozda slovna greska.
2025 02 05
Па нисам написала, дала сам им само број поште. Немам појма шта је то све. Отићи ћу сутра и написати шта је.
2025 02 05
Kad se salje za preuzimanje u posti, jel treba navesti samo ime i prezime i broj telefona primaoca i broj poste? Samo to? > MarianneMary: > Adresa poste se ne pise, kada je isporuka u posti u pitanju. Ako se napise i tako posalje, stize kao obican PX paket, on kosta u zavisnosti od tezine, tezine od 2kg-5kg kosta 600din. A''PM'' je mozda slovna greska.
2025 02 05
> Anja0404: > Kad se salje za preuzimanje u posti, jel treba navesti samo ime i prezime i broj telefona primaoca i broj poste? Samo to? > > MarianneMary: > > Adresa poste se ne pise, kada je isporuka u posti u pitanju. Ako se napise i tako posalje, stize kao obican PX paket, on kosta u zavisnosti od tezine, tezine od 2kg-5kg kosta 600din. A''PM'' je mozda slovna greska. Da, samo to. Bez adrese pošte. Samo poštanski broj pošte u kojoj bi preuzela, ime, prezime i mobilni.
2025 02 05
> MarianneMary: > Adresa poste se ne pise, kada je isporuka u posti u pitanju. Ako se napise i tako posalje, stize kao obican PX paket, on kosta u zavisnosti od tezine, tezine od 2kg-5kg kosta 600din. A''PM'' je mozda slovna greska. Nije PM slovna greška, i meni tako stižu neki paketi.
2025 02 05
> Kažual: > Управо гледам ценовник поште, за Постекспрес, опет ми се не уклапа .. > Можда ја плаћам и то што је пакет покупљен од куће. > Та особа је рекла да ради у пошти иначе, а свеједно сам 2х морала да подсећам за слање пакета и пошаље ми овако. > Каква говна од људи. Uklapa se, niste dobro videli. Idite na sajt post expressa i pogledajte cenovnik. Ako se kupi od kuće i to se plaća. Inače ne vidim čemu tolika drama kada bi samo 100 din uštedeli na poštarini za tu kilažu. Poskupelo je, a to je trebalo da se šalje kao cc da bi jeftinije prošli.
2025 02 05
Па ако ради у пошти и иде на посао што ми шаље од куће? Не требам да плаћам туђу лењост. Што се килаже тиче, видећу сутра колико је.
2025 02 05
To je već dobro pitanje, ne znam što bi slala od kuće, neki imaju ugovor sa poštom ako puno šalju, pa im možda zato dolaze, ali kažem da sam primetila to PM samo u slučaju jednog prodavca koji meni šalje redovno, a rekao je da od kuće šalje, inače ne znam šta bi značilo, to je moja pretpostavka. Pa vidite težinu, može biti da je preko 2kg paket ako je deblja trenerka ili ima nekih ukrasa na njoj koji su teži. Ako je preko 2kg nema razloga za neku dramu, ako je lakši paket, onda bi već bilo čudno, ali za 100, 200 din nije vredno neke polemike. Bitno da trenerke budu dobre. Poštarina je poskupela i jedino vredi da se žali pošti, a ni njih nije briga, tako da sledeći put cc paket ako je nešto bez otkupa i teže.
2025 02 05
Ljudi poštarina je poskupela, 400 din je dobar dan… Tako da 600 dođe kao neka regularna cena, moguće neka još usluga da je bila naplaćena od strane pošte.
2025 02 05
PM znaci - skupo u Pi*du Materinu. Ja drugo objasnjenje nemam.
2025 02 06
1 2