Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Prevara profil lolaimila

Danas sam prevarena od strane profila lolaimila. Kada sam trazila neke torbe izasla mi je na njihovoj stranici torba dior gde je pisalo da je cena 9500 i zamolim je ja da me saceka 7 dana da cu kupiti. Sve su dobro lazirale na profilu. I javlja se meni juce prevarantkinja jel dogovor vazi, reko vazi posaljite mi sutra torbu znaci u utorak i ona meni pise zbog neprijatnog iskustva da joj uplatim kaparu i ja joj uplatim 5000 slikam i posaljem i napisem ja tebi jos 4000 i ona to preskoci i napise saljem sutra. Jer u porukama je pisala takticki brojeve 90 znamo svi koja je vrednost broja 90 a koja 9000 i kako se pise 90000. I ja je pitam jel poslala kaze ona meni sutra ujutru cu posto je velik iznos reko kako velik iznos kaze ona torba je 90000 a inace je torbu kada smo se dogovorili oznacila kao prodati i autoatski se vise nije videla cena a torba se uredno nalazila na stranici i danas posle nase rasprave gde je odbila da vrati novac udje na sajt i stavi cenu od 90000. Meni je stric advokat, imam rodbinu i u mupu ja cu doci do te prevarantkinje. Bice prijavljen taj racun poreskoj, ima nacina ko ima zivaca i volje, a ja imam i isteracu to jer imam i advokata kog ne moram da placam. Cuvajte se pise cak da moze preuzimanje uzivo, igra se sa ciframa vi se dogovorite po jednoj ceni ona promeni uzme vam kaparu i nece da vrati. Nije stvar u 5000 vec u prevarantima i olosima. Prijavljena je i sajtu
2025 02 12
Neka objasnjava poreskoj inspekciji kako je mislila da plati porez na torbu od 90000 koje je tek sad stavila, a pre je stajalo 9500. Imam skrinsotove i sve ce biti tamo gde treba. Evo gde ja jasno pisem ja tebi jos 4000 ona preskace to i kao salje danas e posle krece druga prica
2025 02 12
Da li ste pisali administratorima?
2025 02 12
Jesam porukom i na mail.
2025 02 12
> lovesilver: > Da li ste pisali administratorima? Jesam porukom i na mail uz skrinshot
2025 02 12
> Mimamima24: > > lovesilver: > > Da li ste pisali administratorima? > Jesam porukom i na mail uz skrinshot Ne mogu vam objasniti taj bezobrazluk prevarantski. Ko zna koliko profila ima na ovoj strqnici taj isti olos.
2025 02 12
> Mimamima24: > > Mimamima24: > > > lovesilver: > > > Da li ste pisali administratorima? > > Jesam porukom i na mail uz skrinshot > Ne mogu vam objasniti taj bezobrazluk prevarantski. Ko zna koliko profila ima na ovoj strqnici taj isti olos. Zamislite ne daj boze sta se moze desiti da se sa tim olosem da se nadjete uzivo jer kao pise moze uzivo preuzimanje, to da vas opljacka na licu mesta i povredi. Opasana prevarantkinja je u pitanju li ko zna koliko njih je u igri
2025 02 12
Da li možete da ostavite link profila? Negativnu obavezno. MNogo mi je žao zbog Vašem lošeg iskustva. <3
2025 02 12
Zasto niste ostavili negativnu ocenu..usla sam joj u profil niste oostavili nikakav utisak zbog drugih clanica Prodaje Chloe torbu za 900 dindzi ..prosto dajte ocenu kao opomenu drugima Vidim da vam je njena Dior torba u omiljenima sa cifrom od 90000
2025 02 12
Ako želite zaista nekoga da upozorite na članicu, morate ostaviti utisak. većina ljudi ne gleda ovaj forum.
2025 02 13
> ninanica: > Zasto niste ostavili negativnu ocenu..usla sam joj u profil niste oostavili nikakav utisak zbog drugih clanica > Prodaje Chloe torbu za 900 dindzi ..prosto dajte ocenu kao opomenu drugima > Vidim da vam je njena Dior torba u omiljenima sa cifrom od 90000 Ta cifra je promenjena i bila je 9500, naknadno je promenila
2025 02 13
> ninanica: > Zasto niste ostavili negativnu ocenu..usla sam joj u profil niste oostavili nikakav utisak zbog drugih clanica > Prodaje Chloe torbu za 900 dindzi ..prosto dajte ocenu kao opomenu drugima > Vidim da vam je njena Dior torba u omiljenima sa cifrom od 90000 Zato sto sam ja njoj ostavila broj da mi posalje snimak torbe i komunikacija se odvijala preko vibera a admini su rekli da su validne samo prepiske na sajtu, a advokat mi je rekao da nista ne radim kada oni prestanu sa obustavom on ce podneti prijavu
2025 02 13
> ninanica: > Zasto niste ostavili negativnu ocenu..usla sam joj u profil niste oostavili nikakav utisak zbog drugih clanica > Prodaje Chloe torbu za 900 dindzi ..prosto dajte ocenu kao opomenu drugima > Vidim da vam je njena Dior torba u omiljenima sa cifrom od 90000 Zato sto sam ja njoj ostavila broj telefona da ni posalje snimak torbe i komunikacija se odvijala na viberu, a admini kazu da je validna samo komunikacija sa sajta. Advokat mi je rekao da nista ne radim dalje vec ce on kada im prodje obustava da podnese prijavu jer ja imam racun na koji sam uplatila i uplatnicu
2025 02 13
Da je cena promenjena artikl bi se prebacio i stajao prvi na profilu članice, to mi je cudno u celoj prici
2025 02 13
> TijanaIvankovic: > Da je cena promenjena artikl bi se prebacio i stajao prvi na profilu članice, to mi je cudno u celoj prici Oznacila je kao prodato
2025 02 13
1 2