Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

Oprez i to ozbiljan

Odmah mi je bila sumnjiva, kaže da je iz Sente a našla sam da je iz Ukraine zbog broja, uplaćuju kao westernom ali traže podatke i onda sve skidaju sa kartice! Ne kliktati na njihov link u poruci. Pisala sam dirktno podršci na Western sajtu i kažu da je prevara.
2025 02 18
To je vec dobro poznata prevara ovde na sajtu, puno clanica je pisalo ali uvek se neko upeca...
2025 02 18
Strašno, ja sam zgranuta. Eto malo da obnovim temu, nisam našla nigde pošto se dosta piše na forumu
2025 02 19
Već dugo kupujem, ali tek sam pre neki dan počela i sa prodajom. I odmah naletim na "osobu" iz Sente :-) Srećom nisam dalje komunicirala, ali sam se upecala na nešto drugo i sad sam morala da blokiram karticu! Nemam još iskustva sa prodajom. Sa kupovinom nisam imala loša iskustva.
2025 02 19
Na ovo sam se upecala. Banka me je danas zvala i savetovala da blokiram karticu.
2025 02 19
Baš mi je žao ako su Vas pokrali! 🫶🏻 Trebalo bi na jednom mestu objaviti temu sa svim tim prevarama, da se druge članice mogu informisati. Pre neki dan sam upozorila na jednu prevaru, naime, članica kojoj sam poslala paket je počela dobijati poruke “od Pošte”. Izgleda da neko ima pristup brojevima telefona koji se ostavljaju prilikom slanja pošiljki. Baš par sati nakon što sam joj poslala pošiljku, počele su da joj stižu poruke da je “adresa nepotpuna” i kada je ušla na link tražen joj je neki novac. Ona nikad nije imala ni jedan sličan problem i nije posumnjala da je prevara. Srećom, javila se meni i ja sam joj rekla da je sve u redu, da sigurno sam sve dobro popunila i da ne otvara takve poruke.
2025 02 19
Evo ga profil koji je meni pisao
2025 02 20
I meni je se javila takodje, isto sa pricom da je iz sente a na whatsappu pise Katarina Turkovic i Ukrajinski broj bila je bas navalentna da uplati westernom i ja nisam htela pogotovo kad je rekla slanje sa Sentu i neka ulica nikad cula, treba se paziti..
2025 02 20
I meni se danas javila sa profila Nena23, kaze da je sestrin profil. Potpisala se sa Barbara. A sam profil ima preko 100 pozitivnih komentara. Strasno sta ljudi rade
2025 02 21
> Nova_garderoba: > Odmah mi je bila sumnjiva, kaže da je iz Sente a našla sam da je iz Ukraine zbog broja, uplaćuju kao westernom ali traže podatke i onda sve skidaju sa kartice! Ne kliktati na njihov link u poruci. > Pisala sam dirktno podršci na Western sajtu i kažu da je prevara. Identična situacija danas.
2025 02 21
Ukucajte na googl-u ''Kako prepoznati i izbeći prevare sa lažnim uplatama – Novi trik prevaranata'' tu vam sve pise ovo je deo teksta ''Kako da se zaštitite? Ne unosite podatke sa kartice na sumnjive sajtove! Prava kurirska služba nikada ne traži podatke sa kartice za primanje uplate. Ne klikćite na sumnjive linkove! Ako vam neko pošalje link, pre nego što kliknete, proverite da li je to zvaničan sajt. Koristite proverene metode plaćanja – Koristite pouzdane servise kao što su PayPal, Revolut ili pouzećem prilikom dostave. Proverite kupca – Pogledajte da li je nalog star, da li ima recenzije i da li komunicira normalno. Ako vam nešto deluje sumnjivo – odustanite! Bolje je izgubiti kupca nego izgubiti novac.'' Dodala bih ovo. Ponekad su neki nalozi hakovani, pa vam stigne sumnjiva poruka za naloga koji ima 100 pozitivnih ocena.
2025 02 21
> MarijanaKs: > > Nova_garderoba: > > Odmah mi je bila sumnjiva, kaže da je iz Sente a našla sam da je iz Ukraine zbog broja, uplaćuju kao westernom ali traže podatke i onda sve skidaju sa kartice! Ne kliktati na njihov link u poruci. > > Pisala sam dirktno podršci na Western sajtu i kažu da je prevara. > Identična situacija danas. I ja danas isto. Ista situacija, Barbara iz Sente, Ukrainski broj wap. Cak mi je dala satro i broj kurira iz Sente. A koristi sestrin profil, ja nemam reci. Sta raditi dalje?
2025 02 21
> closet: > > MarijanaKs: > > > Nova_garderoba: > > > Odmah mi je bila sumnjiva, kaže da je iz Sente a našla sam da je iz Ukraine zbog broja, uplaćuju kao westernom ali traže podatke i onda sve skidaju sa kartice! Ne kliktati na njihov link u poruci. > > > Pisala sam dirktno podršci na Western sajtu i kažu da je prevara. > > Identična situacija danas. > I ja danas isto. Ista situacija, Barbara iz Sente, Ukrainski broj wap. Cak mi je dala satro i broj kurira iz Sente. A koristi sestrin profil, ja nemam reci. Sta raditi dalje? Vidim da je blokiran nalog od navodne sestre.
2025 02 21
Isto se meni danas desilo. A juce sam prvu stvar postavila na ovaj sajt 😅 Kaze Barbara iz Sente. Profil @kadisa. Medjutim, videla sam da je jedna devojka vec napisala da je prevarant, pa je ostalo na tome.
2025 02 22
> Nova_garderoba: > Odmah mi je bila sumnjiva, kaže da je iz Sente a našla sam da je iz Ukraine zbog broja, uplaćuju kao westernom ali traže podatke i onda sve skidaju sa kartice! Ne kliktati na njihov link u poruci. > Pisala sam dirktno podršci na Western sajtu i kažu da je prevara. Isto mi se desilo.
2025 02 23
1 2