Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde još prodajete stvari?

> MarinaBambina: > Možda je bilo već ovakvih tema, ali nisam našla ništa skoro... Zanima me da li prodajete još negde osim ovde, a da ide prodaja? Ja sam ranije kačila na KP ali tamo nikad ništa nisam prodala od odeće. Sad planiram da počnem na FB pa ako ima članica kojima ide tamo bila bih zahvalna da nama početnicama preporuče neke aktivne grupe ili kako već to ide... Videla sam ovde negde na forumu da se spominje i sajt Moj ofinger. Da li je neko probao i valja li? > Takođe ako ima još nekih isprobanih načina, delite. Hvala unapred 🥰
2025 02 23
Prodajem svoje stvari na FB stranicama, pored ovog sajta. Skorije sam otvorila Instagramu stranicu prelovedthrift i planiram njoj da se posvetim jer mislim da je na instagramu najbolja prodaja. Pre par godina sam izbacila helanke slikane na sebi na KP i pozvao me muski glas da me pita da mu posaljem svoj prljav ves.. od tad izbegavam KP i smatram da je los za prodaju zenskih krpica
2025 02 23
Nevezano za te ludake na kp, kp sustinski i nije ok za krpice, nekako se lako zatrpaju u moru oglasa, bas bas brzo odu na xy stranu, a los je pogotovo ko ne sakrije broj telefona pa manijaci cak i broj koriste u razne satnice. Narocito ko fotografiše stvari na sebi, e ta je u problemu. Poruke blage su bas ti super stoji haljina(npr) nemoj da je prodajes, do zaista eksplicitnih.
2025 02 24
Na Kupindu, ali on je nekako zamro. Prodjem in KP, ali tamo trazim ulatu unpred, ali posto sam tek krenula, iamm manje od 10 ocena, pa ne zele da mi uplate unapred, tko da u to orai da promenim za narednih 5 prodaa.
2025 11 22
Da li neko prodaje bratz lutke?
2025 12 02
Na instagramu, ali slabo ide, jednom sam platila reklamu pa se nesto kao i desilo, ali bas treba puno truda i reklama i svasta nesto da se privuku kupci i da pocne prodaja tamo
2025 12 10
Zene, sta se desava sa ovim sajtom, kad god udjem sajt baguje i ucitava mi se po par minuta ili mi samo iskoci stanica da ne moze da se ucita. Zaista postaje krajnje frustrirajuce koriscenje ovog sajta pored svih mera koje su uveli sa brisanjem garderobe na profilu, vise nista ne mogi ni da prodam zbog silnih pravila. Veliki dislajk 👎
2026 03 17
1 2