Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

Informacije koje se tiču korisnika /

O korisnicima sajta mojekrpice.rs /

Gde još prodajete stvari?

Možda je bilo već ovakvih tema, ali nisam našla ništa skoro... Zanima me da li prodajete još negde osim ovde, a da ide prodaja? Ja sam ranije kačila na KP ali tamo nikad ništa nisam prodala od odeće. Sad planiram da počnem na FB pa ako ima članica kojima ide tamo bila bih zahvalna da nama početnicama preporuče neke aktivne grupe ili kako već to ide... Videla sam ovde negde na forumu da se spominje i sajt Moj ofinger. Da li je neko probao i valja li? Takođe ako ima još nekih isprobanih načina, delite. Hvala unapred 🥰
2025 02 18
Prodajem svoje krpice vec nekih 15ak godina. Imam profil na Kupindu, FB, KP i ovde. Deluje mi da ipak prodaja ide najbolje na ig rekla bih (nemam ig). Ima jako puno prodavaca svuda, pa nije lako istaci se. Meni je ovo hobi, pa mi je i ok kad se proda jedna do 2 krpice mesecno. Ja to svakako opet iskoristim da kupim sebi nesto pa je zacarani krug 😂 onaj ofinger je haos zivi sa postavljanjem. bar meni, malopre isprobala. Nedovrsen sajt 🤷🏻‍♀️
2025 02 18
Koliko sam čitala ovde, po fb su dosta neozbiljni i paketi često budu vraćeni, tako da treba paziti. Nisam tamo prodavala. Mislim da vam je za to što prodajete najbolje ovde. Možete i na limundu pokušati, ali tamo su male cene za sve, tako da se ređe prodaje ako je realna cena, što se odeće tiče. Na kp su samo muškarci. Na instagramu ide ko ima puno pratilaca i razrađen profil, ali ovako random profilima, sumnjam. Puno truda treba da bi se skupili pratioci i da bi to krenulo, tako da te priče da je super, jeste, ali iza toga je velik trud i posvećenost i vredi to sve ako ćete se time baviti, a ovako za 30, 40 stvari otvarati profil, to ne vodi ničemu iskreno. I mislim da je i tamo možda za nijansu opala prodaja, pogotovo kad ljudi vide da se to sve ovde kupi, pa tamo preprodaje, verovatno će prelaziti ovde da kupuju kad provale. I opšta je kriza u državi, tako da sad očekivati neki bum sa prodajom, ne bih baš rekla...
2025 02 18
Ja sam probala Kp, limundo , par grupa na fejsbuku, ali definitivno je najbolja prodaja na ovom sajtu i najvise pregleda imam kada objavim stvarčice ovde. Medjutim, uopste nisam zadovoljna samim sajtom, ima previše reklama, fotografije koje ubacim su jako lošeg kvaliteta, a od skoro postoji neki bag i nemoguce je poslati dodatne fotografije kupcu u privatnoj poruci, sajt često koči i potrebno mu je previše vremena da očita stranicu itd. E sad, od skoro se pojavio novi sajt za prodaju odeće po imenu “Delen”, koji je stvarno moderniji i kod njega nema ovih problema koje sam pobrojala, ali je problem što većina ljudi nije čula za njega i samim tim objave nemaju puno pregleda, jer sajt ima manju posećenost. Ja sam na njemu prodala dve stvari do sad, a otvorila sam nalog pre 3+ meseca i nadam se da će sajt zaživeti u budućnosti, jer je stvarno veoma lepo odradjen.
2025 02 18
Joj jeste ima i taj Delen sajt, slažem se da je super odrađen. Postavila sam pre tamo neke oglase, ali se na žalost nije ništa prodalo, mada pregledan je i lep ovako.
2025 02 19
Sad sam i ja napravila nalog na delen sajtu, bas je pregledan i nema bagova, reklama itd. Samo sto je verovatno retko ko cuo za taj sajt..
2025 02 19
Prodavci su i čuli, kupci ne baš. 😁
2025 02 19
> DoliBlack: > Prodavci su i čuli, kupci ne baš. 😁 Hahahah da, lose sam se izrazila 😂😂
2025 02 19
Pa vidi se po ocenama situacija. Niko nema više od 3, a uglavnom niko nema ni jednu. 😁
2025 02 19
> DoliBlack: > Joj jeste ima i taj Delen sajt, slažem se da je super odrađen. Postavila sam pre tamo neke oglase, ali se na žalost nije ništa prodalo, mada pregledan je i lep ovako. Mnooogo lep sajt, top preporuka 😊
2025 02 19
> DoliBlack: > Prodavci su i čuli, kupci ne baš. 😁 E pa baš tako😅
2025 02 19
Uglavnom članovi na tom sajtu imaju jednu ili nijednu pozitivnu ocenu pa samim tim kada mi se nekad nešto i svidi plašim se da poručim da ne bih bila prevarena… Isto i ovde, retko kada kupujem od članica bez pozitivnih ocena jer je sajt pun prevaranata i ne volim toliko da rizikujem. Moguće i da ovo igra ključnu ulogu u prodaji na sajtu “Delen”, pored male posećenosti sajta. Svakako, sam sajt je jako pregledan i preporučila bih da probate😃
2025 02 19
Kupindo i Limundo su nekad bili ok, nekad. Sad je tuga. Ni pregleda, a tek prodaja. Ja prodajem neke kristalne case, cinije, serpe, a to nemam gde ni da okacim. Ovde to nista dozvoljeno nije. Okacila na Kupindo, al slabo.
2025 02 19
I ja sam otvorila nalog na delen sajtu i prelazim tamo ovde je meni lično jako slabo isla prodaja,samo sam 2 stvarcice prodala. Imam aplikaciju moj orman možete probati tamo takodje je pregledan. Ovaj sajt jako baguje slike su jako lošeg kvaliteta a reklame su nepodnosljive
2025 02 20
Ovde ne pamtim kad sam nesto prodala svi pitaju za popust dobiju ga i nestanu, licno meni je najbolje na limundu i kp
2025 02 20
1 2