Moj profil Postavke Utisci Razgovori Omiljeno Odjavi se

Kategorije

MojeKrpice uvodi članarine, ovde saznajte više.

Forumi /

mojekrpice.rs /

Pomoć na stranici /

preporuka za frizera za plavuše beograd

Cao devojke realtivno skroro sam se doselila u Beograd i interesuje me koji je neki frizer/salon od poverenja sa kojim ste Vi ili Vaša okolina imali iskustvo, pretezno mi je potreban frizer koji lepo izvlaci pramenove i radi baleyage tehniku, ja imam pramenove i plava sam medjutim medeno/toplo plava isla bih u skroz hladnu plavu a verovatno znate (a i osetila sam to nazalost na svojoj kozi) da frizeri laku znaju da se zanesu i hemijski ošišaju klijenta. Cena mi u suštini i nije bitna ukoliko su salon i frizer od poverenja. Hvala unapred.
2025 02 23
> Bogdan55: > Cao devojke realtivno skroro sam se doselila u Beograd i interesuje me koji je neki frizer/salon od poverenja sa kojim ste Vi ili Vaša okolina imali iskustvo, pretezno mi je potreban frizer koji lepo izvlaci pramenove i radi baleyage tehniku, ja imam pramenove i plava sam medjutim medeno/toplo plava isla bih u skroz hladnu plavu a verovatno znate (a i osetila sam to nazalost na svojoj kozi) da frizeri laku znaju da se zanesu i hemijski ošišaju klijenta. Cena mi u suštini i nije bitna ukoliko su salon i frizer od poverenja. Hvala unapred. Preporuka za studio Djorem u Zemunu.
2025 02 23
@studionedastyles na instagramu, promenila sam vise boja kose, od plave do crvene, divno radi, proverene farbe i tretmani i jako je posvecena radu, salon se nalazi u Ustaničkoj ulici
2025 02 23
My cutting room, u Braće Nedić, jedan od najboljih i najposvećenihjih frizera. Krenula sam kod njega sa oštećenom maltene crnom kosom do ramena, sada je plava, zdrava i do struka. Sjajan je, pažljiv i temeljan.
2025 02 24
Boris Obreski ,najbolji kolorista na Balkanu. Ljubazan korektan..jedini covek sa nasih prostora koji je prizant u svetu❤️Moje tople preporuke .
2025 02 24
Milan makazoruki, insta milan scissorhands. Decko je fenomenalan kolorista, sam ti kaze dokle moze da se ide da ti kosa nema potrebe posle za "pumpanjem" dlake zbog spaljotina.
2025 02 25